Ugrás a fő kontentre
Mire figyelj, ha új vendéged érkezik?

Mire figyelj, ha új vendéged érkezik?

·
Írta Evelin Jekken
Amikor megkeres téged egy új vendég, akkor fontos, hogy néhány dolgot megbeszéljetek. Az első és egyben legfontosabb, dolog, hogy volt-e már épített műszempillája? Amennyiben a válasza igen, akkor fontos néhány kérdést feltenned. Milyen ívű vagy formájú pilla, tetszett-e neki, kényelmesen viselte? Milyen hatást szeretne elérni: hosszabb vagy dúsabb szettet szeretne? 
Olvasás folytatása
elegans-kormok-szilveszterre

Elegáns körmök szilveszterre

·
Írta Evelin Veisz
Különleges körmökre vágysz? Modern, nőies, elegáns körmök vonzanak? Az itt bemutatott körömminták között biztosan megtalálod a számodra megfelelő, elegáns manikűrt. 2021 végére értünk, ünnepeljük hát meg csodás körmökkel az új évet! Az öltözködés és a smink mellett 2021 szilvesztere sem telhet elegáns körmök nélkül. :)
Olvasás folytatása
legszebb-piros-kormok-karacsonyra

Legszebb piros körmök karácsonyra

·
Írta Evelin Veisz
A piros mindenhol megjelenik 2021-ben is: a körmök, minták, ruhák, díszek színkavalkádjában a piros szín mindig felbukkan ebben az időszakban, ráadásul főszerepben. A piros köröm a hölgyek közkedvelt választása az év minden szakában. Most megmutatjuk nektek, melyek a legszebb piros körmök karácsonyra és hogy miért is ragaszkodunk ehhez a csodálatos színhez ennyire!
Olvasás folytatása
kozmetikai-borond

Íme, a legpraktikusabb kozmetikai bőrönd!

·
Írta Evelin Veisz
Hogy melyek a professzionális kozmetikai bőrönd ismérvei? Hajlamosak vagyunk elhanyagolni a sminkes cuccainkat. A rendszerezés pedig fontos, legyen szó az életünk bármelyik területéről, az irodai dolgokról vagy éppen a kozmetikai termékekről. 2021 talán nem életünk legjobb éve, de rend a lelke mindennek, akkor is, ha a külső tényezők megnehezítik a dolgunkat. A sminktermékek - használatuk gyakoriságától függően - tisztítása sem elhanyagolható. Ha már van hova elpakolni szépen, rendben a termékeket, akkor tisztán tartani is könnyebb lesz őket. Tarts velünk, ma megmutatjuk hogyan tartsd rendben a kozmetikai és sminkes kellékeidet! :)
Olvasás folytatása
Mi a különbség a porcelán és a zselés műköröm között?

Mi a különbség a porcelán és a zselés műköröm között?

·
Írta Evelin Jekken
Bizonyára benned is felmerült már a kérdés: mi a különbség a porcelán és a zselés műköröm között? A szalonba látogató vendégek sem mindig tudják, hogy számukra melyik típus a megfelelőbb. A kezdő műkörmösöknél pedig igen hamar eldől, hogy mégis melyik anyagcsoportot részesítik előnyben a munakájuk során. Bejegyzésünkben összehasonlítjuk a porcelánt és a zselét, valamint felsoroljuk mindkét anyagcsoport előnyeit és hátrányait. A cikkünkben hasznos tudásra tehetsz szert, műkörmös tippeket és jobbnál jobb tanácsokat osztunk meg. Érdemes velünk tartanod ma is! :)
Olvasás folytatása
Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

·
Írta Evelin Jekken
A Spirit Nails több mint egy márka, több mint egy vállalat. A Spirit Nails és Spirit Lashes mára már közkedvelt az oktató intézmények, a műköröm- és szempillaépítők és a viszonteladó szaküzletek körében is. Professzionális termékeink, valamint a munkához való alázatos és szeretetteljes hozzáállásunk tesz bennünket többé!
Olvasás folytatása
2021 nyári gél lakk trendek

2021 nyári gél lakk trendek

·
Írta Evelin Jekken
Melyek a trendi nyári gél lakk színek 2021-ben? Az idei körömdivat nagyon színes és vidám. Most megmutatjuk nektek a Spirit Nails gél lakkok új nyári színeit és kombóit! Tartsatok velünk a nyári műköröm díszítések, minták, színek csodálatos világába! :)
Olvasás folytatása
mi-a-kulonbseg-a-led-es-az-uv-lampa-kozott

Mi a különbség a led és az uv lámpa között?

·
Írta Evelin Veisz
Mi a különbség a led és az uv lámpa között? A technika fejlődésének köszönhetően mára már több lámpatípus is elterjedt. De vajon melyik mire való és miért ilyen nehéz a választás? Bejegyzésünkben választ adunk mindenre.
Olvasás folytatása
muszempilla-leszedese

Műszempilla leszedése - Így csinálják a profik!

·
Írta Evelin Veisz
2021-ben is divat a műszempilla, ez tagadhatatlan. A műszempillák pompásan egészítik ki a sminket, de a műszempilla leszedése, eltávolítása is nagyon fontos. Rengeten hirdetés található az interneten a szempillák különböző fajtáiról - de hogyan is kell eltávolítani őket? Mai posztunkban erről fogunk részletesen írni, tarts velünk!
Olvasás folytatása
Szempilla ívek kisokos - Milyen ívű szempillát válasszak?

Szempilla ívek kisokos - Milyen ívű szempillát válasszak?

·
Írta Evelin Jekken
A szempilla ívek már elég széles választékkal rendelkeznek ahhoz, hogy nehéz döntés előtt álljunk egy-egy szempillaépítés előtt. Mit jelent a c ív és a d ív, l ív? Miért fontos ez? Kinek milyen szempilla ív áll jól? Hogyan érjük el, hogy természetes legyen egy épített műszempilla, de közben látványos hatást érjünk el? Melyek a legújabb trendek? Ezeket a kérdéseket folytathatnánk még sokáig, de mai blogcikkünkben inkább meg is válaszoljuk őket, tarts velünk! :)
Olvasás folytatása
mukorom-fajtak

Műköröm fajták - Hogyan válaszd ki a legjobbat?

·
Írta Evelin Veisz
Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a legnépszerűbb 2021-es műköröm fajták típusait, a különbségeket és a hasonlóságokat, valamint a legégetőbb kérdésekre is igyekszünk választ adni. Ahány lány, annyi fajta műköröm. Épített porcelán, kocka, kerek, mandula, ovális? Tip vagy zselé? Hagyományos vagy különleges műköröm? Porcelánnal vagy akrillal? Klasszikus francia vagy játékos színes? Különböző körmök, de egy cél: egészséges és szép körmöt szeretnénk mindannyian, legyen az műköröm vagy eredeti.
Olvasás folytatása
tavaszi-gel-lakk-szinek

Tavaszi gél lakk színek

·
Írta Evelin Veisz
Megérkeztek a legmenőbb tavaszi gél lakk színek, amelyekkel garantáltan hódítani fogsz! Bár most úgy tűnhet, hogy soha nem tapasztaljuk meg a tavaszi idő kellemes melegségét, de aggodalomra semmi ok! Ha már az időjárás nem kegyes hozzánk, dobjuk fel a hangulatunkat és vigyünk egy kis színt a mindennapokba a körmeinkkel! A Spirit Nails elhozta neked a legújabb nemzetközi tavaszi gél lakk trendeket 2021-ben, kerüljenek fókuszba a csodaszép, egyedi körmök!
Olvasás folytatása
Prémium minőségű színes műszempilla készletek

Prémium minőségű színes műszempilla készletek

·
Írta Evelin Jekken
Sokan gondolhatják úgy, hogy a műszempilla építés nem lehet annyira kreatív és sokszínű, mint például a műkörömépítés vagy a fodrászat. Azonban már vannak olyan termékek, melyekkel szószerint sokszínűvé lehet tenni ezt a szakmát is: a színes műszempilla termékek! A szín, különböző ívek, formák és sűrűség, vastagság olyan tényezők, melyekkel szintén kreatívak lehetünk. A szempilla stylistoknak is naprakésznek kell lenniük, követniük kell az éppen aktuális trendeket, mint bármely más szakma dolgozói. Most bevezetünk benneteket a színes műszempillák világába és megmutatjuk, mire is jók ezek a csodás pillák! Tarts velünk ma is. :)
Olvasás folytatása
Műszempilla ragasztó - Melyiket válaszd?

Műszempilla ragasztó - Melyiket válaszd?

·
Írta Evelin Jekken
Ahogyan műkörmös termékekből, így 2021-ben már műszempilla termékekből is rengeteg létezik a piacon. Ombre pillák, fekete vagy színes műszempillák, illatos primerek. Mindenféle terméket pakolhatsz a kosárba, de vajon melyik a megfelelő számodra? A műszempilla ragasztó is egy ilyen termék. Minden műszempilla stylist más ragasztóra esküszik, mindenkinek más termék vált be. Mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelő terméket, hiszen nincs olyan, ami minden pillaépítő számára tökéletes lenne. A megfelelő műszempilla ragasztó kiválasztása legfőképp a ragasztás gyorsaságától függ. Most bemutatjuk nektek a Spirit Lashes műszempilla ragasztók választékát, tarts velünk ma is!
Olvasás folytatása
Íme a professzionális sminkecset készlet

Íme a professzionális sminkecset készlet

·
Írta Evelin Jekken

Manapság már rengeteg féle sminkecset és ecsetkészlet kapható a webáruházakban és boltokban. A sminkelés egy személyes és egyedi tevékenység, minden sminkes más-más eszközöket és technikákat használ. Viszont a profi szintű sminkelés egyik alapja a sminkecsetek megfelelő használata. 2021-ben olyan sokféle ecset kapható, hogy már-már nehéz megkülönböztetni, hogy melyik mire is való. Most segítünk neked eligazodni! Bemutatjuk, melyik sminkecsetet mire kell használni és melyek a legalapvetőbb darabok egy a profi smink elkészítéséhez. Tarts velünk ma is és ismerd meg a Spirit Beauty sminkecset készlet darabjait! :)

Olvasás folytatása
spirit-beauty-smink-termekek

Spirit Beauty - Megérkeztek a smink termékek!

·
Írta Evelin Jekken
Kedvenc műkörmörmös termékeid után most megérkeztek a Spirit Beauty márka vadonatúj smink termékei is! A 2021-ben megjelent smink termékek minőségi alapanyagokból készülnek. Gyere és nézz körül te is a spiritnails.eu oldalán megjelent Smink menüpontban, ahol kozmetikai termékeinket találod! Hamarosan széles választék válik elérhetővé, hasonlóan a műkörmös termékeink palettájához. Jelenleg bevezető termékek elérhetőek, melyeket most részletesen bemutatunk nektek, ebben a blogbejegyzésben.
Olvasás folytatása
mukormos-arlista-minta

Műkörmös árlista minta kezdő szakmabelieknek

·
Írta Evelin Jekken
"Mégis mennyit kérhetek el kezdő műkörömösként, lábápolóként a vendégeimtől? Hogyan épül fel egy profi árlista?" - Teheti fel sok kezdő szakmabeli a kérdést. Ebben a blogcikkben megmutatjuk neked, hogyan is néz ki egy műkörmös árlista minta.
Olvasás folytatása
One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

·
Írta Evelin Jekken
Szeretnéd otthon elkészíteni a körömdíszítésedet? A One Step gél lakk erre tökéletes! A One Step, másnéven egylépéses gél lakk vagy zselé lakk használata egyszerű. Egy kis ügyességgel akár otthon is könnyen el tudod készíteni magadnak a körömdíszítésedet. A One Step gél lakkot a legtöbb esetben elég 2 vékony rétegben felvinni a köröm felületére. Kifejlesztésének köszönhetően nincs szükséged előkészítő és fedőlakkokra, mert 3 az 1-ben tartalmaz mindent. Így egyszerűen és gyorsan csodálatos körömdíszítések készíthetőek ezen szuper alapanyag segítségével. Ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása
Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

·
Írta Evelin Jekken
A mágneses gél lakk, más néven Cat Eyes gél lakk segítségével elbűvölő körmöket varászolhatsz! Különleges fényjátékkal dobhatod fel a körmeidet egy kis trükk segítségével. Egyedi macskaszem hatást érthetünk el vele, ahogyan forgatjuk a kezünket. Az év minden szakában, de főleg télen nagyon trendi a mágneses gél lakk 2021-ben is. Elkészítése nagyon egyszerű, főleg ha már volt dolgod színes gél lakkokkal. Ha még nem gél lakkoztál, akkor se aggódj! A mágneses gél lakk használata nagyon könnyen megtanulható és bámulatos eredménye van.
Olvasás folytatása
okj-mukormos-tanfolyam

OKJ műkörmös tanfolyam csatlakozási lehetőség

·
Írta Evelin Jekken
Bár 2020-ban csak szó volt róla, január elsejétől valóban megszűnt az OKJ képzés. Azonban még lehet csatlakozni a decemberben indult OKJ tanfolyamokra a régi feltételek mellett, így rövidebb idő alatt szerezhetsz szakképesítést. Ha esetleg lemeradtál az utoljára induló 2020-as OKJ képzésekről, még van lehetőség műkörmös, illetve lábápoló szakmát szerezni, ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása
mukormos-taska

Bestseller műkörmös táska, amiben könnyen elférsz

·
Írta Evelin Veisz
Egy megfelelő tároló megoldás lehet arra a problémára, ami felmerülhet munkád során. Sok-sok eszköz, de kevés hely a tárolásra. Alapanyagok és akár UV/LED lámpák is tárolhatóak bennük. Ráadásul nem csak otthoni tárolásra alkalmasak, hanem hordozhatóak is!
Olvasás folytatása
kezdo-mukormos-szett

Kezdő műkörmös szett - Ezeket szerezd be!

·
Írta Evelin Jekken
Mit tartalmaz egy kezdő műkörmös szett és vajon melyik való Neked? A sok éves tapasztalattal rendelkező műkörmösök biztosan nevetve gondolnak vissza a kezdetekre... Arra az időszakra, amikor még Ők is egy ilyen szettel kezdtek. A műköröm és a műkörömépítés világa azonban gyorsan fejlődik és igen elterjed napjainkban. De vajon ma mit kell tartalmazni egy műkörmös vagy éppen gél lakk készletnek? A Spirit Nails csapata most segít! :)
Olvasás folytatása
mukormos-asztali-lampa

Milyen műkörmös asztali lámpát vegyek?

·
Írta Evelin Jekken
A műkörmös asztali lámpa egy szakmabeli legfontosabb eszköze. Fontos, hogy a számodra megfelelő lámpát válaszd ki, akár meglévő vendégkörrel rendelkezel, akár kezdő vagy. Emellett pedig az sem mindegy, hogy milyen időtartamon belül kell izzót cserélned és mennyibe fog kerülni ez hosszútávon? Milyen asztali lámpa kerüljön a "kosárba"? Ezekre a kérdésekre adunk választ most Neked!
Olvasás folytatása
koromapolas

A helyes körömápolás minden évszakra

·
Írta Evelin Jekken

Ebben a blog cikkben a helyes körömápolás praktikáit részletezzük, hogy a te körmeid is egészségesek és ápoltak legyenek hosszú távon. 2021: új év - új körmök. Bizonyára már váltani szeretnénk a karácsonyi és szilveszteri körmökről valami másra. De vajon kell-e pihentetnünk a körmeinket? A kérdés többször is felmerült már és sokan kételkednek a helyes válaszban. Erre a kérdésre fogunk választ adni a következő bejegyzésben.

Olvasás folytatása
Szilveszteri körmök

Szilveszteri körmök

·
Írta Evelin Jekken
A karácsonyi körmök mellett a szilveszteri körmök is fontos szerepet kapnak. A két ünnep között sokan elmennek még a körmös szalonba, utoljára az évben, hogy elbúcsúzzanak a karácsonyi mintáktól. Ez az időszak viszont azoknak is körmözéssel telhet, akik otthon készítik el körmeiket saját maguknak. Akár otthon, akár szalonban készülnek körmeink, idén év végén sem maradhatnak el a szerveszteri trendek! Összegyűjtöttük számotokra 2020 csodálatos körömtippjeit szilveszterre.
Olvasás folytatása
Karácsonyi köröm minták

Karácsonyi köröm minták

·
Írta Evelin Jekken
Elérkeztünk az év utolsó hónapjához és ez a tökéletes alkalom arra, hogy foglalkozzunk egy igazán csajos témával, ami nem más, mint karácsonyi köröm minták! Szépen lassan mindenki ünnepi díszbe öltözteti az otthonát, a lelkét és a kacsók sem kivételek ez alól! Ha te is szeretnél ragyogni a karácsonyi időszakban ne érd be egyszerű piros körmökkel, vigyél egy kis játékosságot a mindennapokba! A Spirit Nails csapata csokorba gyűjtötte nektek, hogy milyen körmök (legyen az gél lakk vagy műköröm ) lesznek igazán a trendek 2020 karácsonyi időszakában.
Olvasás folytatása
Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

·
Írta Evelin Jekken
Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.
Olvasás folytatása
Téli körmök - A legnépszerűbb minták és színek 2020-ban

Téli körmök - A legnépszerűbb minták és színek 2020-ban

·
Írta Evelin Jekken
A téli köröm trendek és a karácsonyi minták elengedhetetlenek egymás számára. Decemberben mindig csempészünk néhány karácsonyi motívumot a körmeinkre. Az idei 2020-as téli köröm minták között szerepelnek a csillámos és a hópihés körmök is. Különböző karácsonyi színeket is bemutatunk, melyeket manikűr vagy műköröm felületére is felvihetünk. 2020 talán nem a legjobb év volt... Annál inkább várjuk a Karácsonyt és vidítsuk fel magunkat csodás körmökkel év végére!
Olvasás folytatása
Mikulás köröm - Cuki és egyszerű!

Mikulás köröm - Cuki és egyszerű!

·
Írta Evelin Jekken
Mint minden évben a Mikulás, azaz Szent Miklós ünnepe, idén is eljön. Hazánkban már több helyen leesett az első hó, érezhetjük már a tél első ízeit. Ilyenkor jól esik otthon bekuckózni, forró teát iszogatni és filmet nézni... Na de mi lesz így a körmeinkkel? Nézzük meg, milyen mikulás mintás körmök közül választhatunk!
Olvasás folytatása
Őszi köröm színek és minták

Őszi köröm színek és minták

·
Írta Evelin Jekken
Mint minden évben, idén ősszel is megjelentek az újabbnál újabb őszi köröm trendek. Az új évszak hozza magával az új ötleteket, ősszel a ruházatunk is megváltozik. Frissítjük a gardróbot, változtatunk a kinézetünkön, természetesen a körmök színe és a minták is megváltoznak. Ha a manikűr szalonban ülve nem tudod, milyen színű és formájú körmöt szeretnél, ebben segítünk!
Olvasás folytatása
legnepszerubb-koromformak

A legnépszerűbb körömformák - Hozzád melyik illik?

·
Írta Evelin Jekken
Keresés a számunkra megfelelő körömformák között? Talán egy kicsit már unalmasak a megszokott, hagyományos formák? Nézzük csak! De előbb egy kis történelem... Már időszámításunk előtt is foglalkoztatta az embereket, hogy tudják pótolni, díszíteni körmeiket. Rendkívül hosszú volt az út a kezdetektől, míg kialakultak a mai körömformák.
Olvasás folytatása
matt-kormok

Fényes vagy matt körmök? Esetleg mindkettő egyszerre?

·
Írta Evelin Jekken
A matt körmök csak nemrégiben jelentek meg. Először nézzük meg, hogyan is alakult ki a körömlakkozás és a manikűr! A körömlakk egyfajta polimer alapú lakk, melyet már időszámításunk előtt is ismertek Kínában. Jobbára dekorációs céllal vagy a körömlemez védelme érdekében vitték fel a kéz és láb körmeire. Mára már számos színe és fajtája elterjedt...
Olvasás folytatása
halloween-korom

Halloween köröm díszítési technikák egyszerűen

·
Írta Evelin Jekken
Ebben a  blog posztban összegyűjtöttünk nektek pár Halloween köröm díszítési tippet, melyet könnyen elkészíthettek vendégeitek számára és akár magatoknak is.
Olvasás folytatása
A japán manikűr

A japán manikűr

·
Írta Karolina Vivien
A japán manikűr a japán arisztokrácia titkos receptje volt évszázadokon át. Mindenki irigyelte és egyben csodálta a gyönyörű, természetes körmök ragyogását, és keresték a megoldást: vajon mitől ilyen szép és egészséges? A titok nem volt más, mint a japán manikűr, amely kiemelte a körmök természet-adta szépségét! A császár udvarhölgyei, a gésák, sőt, még a személyzet is kifogástalan körmöket viselt. Japánban a hölgyek a körmök állapotára rendkívül odafigyeltek, ez ugyanis mindig elárulta a tulajdonosa társadalmi és anyagi helyzetét, így természetes volt, hogy az arisztokraták körmei voltak a legcsillogóbbak. Sokáig nem tudtuk, hogy vajon minek volt ez köszönhető, de már egy ideje megvan a titok nyitja, és most téged is beavatunk!
Olvasás folytatása
Tavaszi köröm minták

Tavaszi köröm minták

·
Írta Karolina Vivien
Körülbelül 2 hét hete már, hogy (kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan) április végre elhozta a tavaszt! A környezetünk tele színekkel, illatokkal, napsütéssel. Lassan mindenki befejezi a téli ruhák elpakolását és előveszi a szekrény mélyéről a tavaszi/nyári ruhákat - megindul a teljes gardróbcsere! Emiatt talán megunjuk a körmök szürke, fekete, bordó, sötétkék színeit, és előkerülnek a tavaszi köröm minták! Nézzük hát, hogy mi lesz a Top 5 tavaszi körömszín trend, amelyekbe biztosan beleszeretsz!
Olvasás folytatása
Esküvői köröm

Esküvői köröm

·
Írta Karolina Vivien
Beköszöntött a ragyogó napsütés, elérkezett az esküvők időszaka. A mai körülmények azonban nem könnyítik meg a menyasszonyok számára az esküvő szervezését, vagy megtartását. Ha te is úgy döntöttél, hogy megtartod szűk családi körben az esküvőt, de nem találsz manikűröst, akkor jó helyen jársz. Mi segítünk, hogy mindezek ellenére tökéletes legyen az esküvői köröm! Cikkünkből kiderül, hogy tudod te magad elkészíteni a menyasszonyi manikűrt. Fehér, francia köröm és minták szerelmesei, figyeljetek!
Olvasás folytatása