Ugrás a fő kontentre
Prémium minőségű színes műszempilla készletek

Prémium minőségű színes műszempilla készletek

·
Írta Evelin Jekken
Sokan gondolhatják úgy, hogy a műszempilla építés nem lehet annyira kreatív és sokszínű, mint például a műkörömépítés vagy a fodrászat. Azonban már vannak olyan termékek, melyekkel szószerint sokszínűvé lehet tenni ezt a szakmát is: a színes műszempilla termékek! A szín, különböző ívek, formák és sűrűség, vastagság olyan tényezők, melyekkel szintén kreatívak lehetünk. A szempilla stylistoknak is naprakésznek kell lenniük, követniük kell az éppen aktuális trendeket, mint bármely más szakma dolgozói. Most bevezetünk benneteket a színes műszempillák világába és megmutatjuk, mire is jók ezek a csodás pillák! Tarts velünk ma is. :)
Olvasás folytatása
Műszempilla ragasztó - Melyiket válaszd?

Műszempilla ragasztó - Melyiket válaszd?

·
Írta Evelin Jekken
Ahogyan műkörmös termékekből, így 2021-ben már műszempilla termékekből is rengeteg létezik a piacon. Ombre pillák, fekete vagy színes műszempillák, illatos primerek. Mindenféle terméket pakolhatsz a kosárba, de vajon melyik a megfelelő számodra? A műszempilla ragasztó is egy ilyen termék. Minden műszempilla stylist más ragasztóra esküszik, mindenkinek más termék vált be. Mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelő terméket, hiszen nincs olyan, ami minden pillaépítő számára tökéletes lenne. A megfelelő műszempilla ragasztó kiválasztása legfőképp a ragasztás gyorsaságától függ. Most bemutatjuk nektek a Spirit Lashes műszempilla ragasztók választékát, tarts velünk ma is!
Olvasás folytatása
Műszempilla fajták

Műszempilla fajták

·
Írta Karolina Vivien
Mi nők imádjuk a sminkeket - színes, vagy fekete-szürke füstös, neon, élénk színű, natúr vagy természetes, csillogó vagy csak egy szempilla spirál - a szem hangsúlyozása minden nő számára fontos. Ha kicsik és mélyen ülők szemeink, akkor hangsúlyozzuk és optikailag nagyobbítjuk. Ha gyönyörű a színe, akkor felhívjuk rá a figyelmet és kiemeljü. Ha távolülők, a szem sminkelésével közelebb varázsoljuk őket (legalább is látszatra.Ha közel vannak egymáshoz, akkor pedig távolabb "tesszük" őket. Minden smink leglátványosabb eleme azonban a szempilla. Ha saját, hosszú és különböző hosszúságú, dús szempillákkal áldott meg minket a sors, akkor sose lesz szükségünk egy spirálon kívül másra, de sajnos ez a ritkább eset. Általában nem vagyunk megelégedve velük, se nem elég hosszúak, se nem elég dúsak. Pedig a szempilla ápolásával is sokat tehetünk azért, hogy kielégítsék az elvárásainkat, de ha még extrémebb hatást szeretnénk elérni, akkor ajánlott jó minőségű műszempilla beszerzése is. Ezek tartóssága és extrémitása változó, kiválasztása függ a pilla erősségétől is. Amennyiben te is rajongója vagy a látványos pilláknak, akkor ideje többet megtudnod róluk!
Olvasás folytatása