Ugrás a fő kontentre
Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

·
Írta Evelin Jekken
A Spirit Nails több mint egy márka, több mint egy vállalat. A Spirit Nails és Spirit Lashes mára már közkedvelt az oktató intézmények, a műköröm- és szempillaépítők és a viszonteladó szaküzletek körében is. Professzionális termékeink, valamint a munkához való alázatos és szeretetteljes hozzáállásunk tesz bennünket többé!
Olvasás folytatása
kezdo-mukormos-szett

Kezdő műkörmös szett - Ezeket szerezd be!

·
Írta Evelin Jekken
Mit tartalmaz egy kezdő műkörmös szett és vajon melyik való Neked? A sok éves tapasztalattal rendelkező műkörmösök biztosan nevetve gondolnak vissza a kezdetekre... Arra az időszakra, amikor még Ők is egy ilyen szettel kezdtek. A műköröm és a műkörömépítés világa azonban gyorsan fejlődik és igen elterjed napjainkban. De vajon ma mit kell tartalmazni egy műkörmös vagy éppen gél lakk készletnek? A Spirit Nails csapata most segít! :)
Olvasás folytatása
Műszempilla fajták

Műszempilla fajták

·
Írta Karolina Vivien
Mi nők imádjuk a sminkeket - színes, vagy fekete-szürke füstös, neon, élénk színű, natúr vagy természetes, csillogó vagy csak egy szempilla spirál - a szem hangsúlyozása minden nő számára fontos. Ha kicsik és mélyen ülők szemeink, akkor hangsúlyozzuk és optikailag nagyobbítjuk. Ha gyönyörű a színe, akkor felhívjuk rá a figyelmet és kiemeljü. Ha távolülők, a szem sminkelésével közelebb varázsoljuk őket (legalább is látszatra.Ha közel vannak egymáshoz, akkor pedig távolabb "tesszük" őket. Minden smink leglátványosabb eleme azonban a szempilla. Ha saját, hosszú és különböző hosszúságú, dús szempillákkal áldott meg minket a sors, akkor sose lesz szükségünk egy spirálon kívül másra, de sajnos ez a ritkább eset. Általában nem vagyunk megelégedve velük, se nem elég hosszúak, se nem elég dúsak. Pedig a szempilla ápolásával is sokat tehetünk azért, hogy kielégítsék az elvárásainkat, de ha még extrémebb hatást szeretnénk elérni, akkor ajánlott jó minőségű műszempilla beszerzése is. Ezek tartóssága és extrémitása változó, kiválasztása függ a pilla erősségétől is. Amennyiben te is rajongója vagy a látványos pilláknak, akkor ideje többet megtudnod róluk!
Olvasás folytatása
Gél lakk tanfolyam

Gél lakk tanfolyam

·
Írta Karolina Vivien
Kíváncsi vagy arra, hogy hogyan készítheted el a körmöd profi szakemberként? Bemutatjuk legújabb online elvégezhető kurzusunkat, a Gél Lakk Tanfolyamot. A Gél Lakk Tanfolyam teljesen az alapoktól mutatja be az otthoni gél lakkozás folyamatát. Hogy milyen technikákat tanulhatsz meg pontosan? És hogy milyen eszközöket kell beszerezned az otthoni gél lakkozáshoz? Ebben a cikkben most összegyűjtöttük nektek!
Olvasás folytatása