Ugrás a fő kontentre

Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

A Spirit Nails több mint egy márka, több mint egy vállalat. A Spirit Nails és Spirit Lashes mára már közkedvelt az oktató intézmények, a műköröm- és szempillaépítők és a viszonteladó szaküzletek körében is. Professzionális termékeink, valamint a munkához való alázatos és szeretetteljes hozzáállásunk tesz bennünket többé!

Legyél viszonteladó! - Mi a jó ebben számodra?

Amennyiben már van szaküzleted és úgy érzed, hogy elférne még egy professzionális márka a polcaidon, akkor keress minket. Ha még nincs szaküzleted, de tervezed annak megnyitását, akkor keress minket. A viszonteladás nálunk nem csak arról szól, hogy bizonyos rendelési összeg felett valamennyi kedvezményt nyújtunk a számodra. A Spirit Beauty ennél sokkal többet ad! Legyél te is viszonteladói programunk részese, mutatjuk az alábbi pontokban, hogy miért:

  • Folyamatos kapcsolattartás: Kedves, segítőkész és minden lehetőségre nyitott csapatunk rendelkezésedre áll, amikor szeretnéd (telefon, email, személyes kapcsolat).
  • Ha szeretnél személyesen találkozni velünk, és megismerni termékeink egy részét kézzel foghatóan is, akkor mi szívesen elutazunk hozzád.
  • A vásárlás menete rendkívül egyszerű: felhasználóbarát webshopunkban könnyedén tudsz rendelést leadni, de ha megszoktad már a papírra vetett formát, nekünk az sem okoz problémát. Igazodunk hozzád, a te szokásaidhoz a rendelés felvételekor is.
  • Nincsen rendelési korlát: ez azt jelenti, hogy annyit rendelsz és akkor, amikor szeretnéd! Egy feltételünk van: 3 havonta minimum 150.000 Ft nettó halmozott összértékben rendelj. Ezt megteheted egyszerre is, vagy 90 nap alatt napi szinten is, csak rajtad múlik.
  • Az első rendelésedből 40.000 Ft értékig 50% kedvezményt adunk - ezzel kapsz egy lehetőséget, hogy kipróbáld termékeinket féláron. Ez nem nagy befektetés, viszont annál többet ér: kézzel fogható termékek alapján hozhatsz arról döntést, hogy szeretnél-e forgalmazni az általad üzemeltetett bolt vásárlói részére Spirit Beauty termékeket.
  • Minden marketing anyagot és termékképet szabadon felhasználhatsz, ez alapvetően hozzátarotozik a viszonteladói kapcsolathoz (az anyagokat mail-en tudjuk továbbítani számodra).
  • Lehetőséget adunk fizetett hirdetésekben való megjelenésre, illetve természetesen fix helyet kapsz a weboldal térképén. Ezzel a vásárlók tudni fogják, hol található a hozzád tartozó kellékes bolt vagy szaküzlet.
  • 30% fix viszonteladói kedvezményt kapsz minden webshopban megtalálható termékből.
  • Ajándékokkal, további viszonteladói kedvezményekkel lepünk meg.
  • Rövid szállítási idő: a délelőtt 11-ig leadott rendeléseket általában már másnap kiszállítjuk.
  • Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett.
  • Mindenben segítünk! Viszonteladó partnereinkkel igyekszünk a lehető legjobb, baráti kapcsolatot ápolni.
  • Új termékek esetén értesítést küldünk.
  • Ingyenes marketing tanácsadás, akár személyes találkozók.
  • Egyszerű feltételek.
  • Professzionális, elismert termékek és elégedett vásárlók.

Fotó: Laczkó Barbara

A Spirit Nails & Spirit Lashes termékekről

Mint láthatod, igyekszünk partnereink részére a lehető legtöbbet nyújtani egy viszonteladói kapcsolat keretein belül. A személyes kontaktok és a vásárlói vélemények alapján bátran merjük kijelenteni azt, hogy a mi együttműködéseink eltérnek a többitől. Igyekszünk mindenben fejlődni: új termékek érkeznek folyamatosan, egyre több új partnerrel kötünk szerződést, egyre szélesebb a termékeink palettája.

2021 végére már nem csak Spirit Nails vagyunk, hanem már Spirit Beauty! A műszempilla és sminktermékek becsatlakozásával még több igényt tudunk kielégíteni. A vásárlói visszajelzések és partnereink véleménye nekünk mindig is sokat jelentett, így igyekszünk figyelembe venni minden apró kérést és igényt. Folyamatosan növekszünk, online és offline értelemben is. Árubeszerzéskor a termék keresés rengeteg időt elvesz, ráadásul végül a kosár sem telik meg, ha elmegy az egésztől a kedved. Nálunk ezzel sincs probléma, hiszen elég, ha csak leszűkíted a kört, hogy milyen terméket szeretnél, mi kikeressük neked a lehetőségeket! Neked csak választanod kell, hogy melyik terméket szeretnéd a bolt polcain viszontlátni.

Az együttműködés kezdete

Legyél viszonteladó a Spirit Beauty-nál! A regisztrációs folyamatot is mi folytatjuk le, neked csak az adataidat kell megadnod - akár telefonon vagy e-mail formájában. A viszonteladói kedvezmény, a professzionális termékek, az egyszerű rendelés és rövid szállítási idő mind a te javadat hajtják. Kérdések feltevése előtt keress meg bennünket az info@mukoromvilag.com mail címen, és adj meg egy elérhetőséget! Felvesszük veled a kapcsolatot olyan formában, ahogyan szeretnéd (telefonon, e-mail formában vagy személyesen) és megválaszoljuk kérdéseidet.

Nincsenek rejtett feltételek

Ha viszonteladónk vagy, a fent említett dolgok javában részesülsz. A megadott feltételek teljesítése még egy kezdő vállalkozónak is igazán egyszerű. A kapcsolat létrejötte után pedig további feltételeket nem szabunk meg, nincsenek rejtett információk vagy kötelességek. Minden partnerünk elégedett a kapcsolat gördülékeny menetével.

Gördülékeny kommunikáció

Sikeresen létrejött együttműködés esetén a kezdetben gyakrabban fogunk beszélni vagy email-ben levelezni. Mindenben segítünk, minden részletet pontosan elmagyarázunk, így nem kell aggódnod azon, hogy valamit nem fogsz érteni. Neked csak annyit kell tenned első lépésként, hogy írsz egy emailt az alábbi címre "Spirit Nails viszonteladás" tárggyal: info@mukoromvilag.com. Az általad megadott elérhetőségeken mi felvesszük veled a kapcsolatot és kezdődhet is az együttműködés! :)

Legyél te is Spirit Beauty viszonteladó!

Reméljük, hogy kedved kaptál ahhoz, hogy velünk együtt dolgozz. Biztosan most kérdések keringenek a fejedben, de ne aggódj, mindenre választ fogsz kapni! A Spirit Beauty együttműködés azért is jó, mert szinte mindent egy helyen megtalálsz! A termék keresés nem veszi el az idődet, a szállítás gyors, a boltod vagy szaküzleted polcai hamar feltöltődnek, a vásárlók pedig ezt szeretik. ;)