Ugrás a fő kontentre

2021 nyári gél lakk trendek

2021 nyári gél lakk trendek

Melyek a trendi nyári gél lakk színek 2021-ben? Az idei körömdivat nagyon színes és vidám. Most megmutatjuk nektek a Spirit Nails gél lakkok új nyári színeit és kombóit! Tartsatok velünk a nyári műköröm díszítések, minták, színek csodálatos világába! :)

Nyári gél lakk színek

Az utóbbi években inkább a letisztultság volt a mérvadó a különböző nyári és téli trendekben is. A letisztult nude vagy fehér körmök igazán nőisek, de időnként jól esik egy kis változatosság! A vidám, akár neon színek mindent magukban hordoznak, ami a nyári, bulizós hangulathoz kell és idén divatosnak számít.

Sárga és szürke színek

Az egyszerű gél lakk nyári és téli időszakban is lehet ütős megfelelő színválasztás mellett. 2021-ben a sárga az egyik favorit, mely magában is elég vidám. Szürkével kombinálva igazán mutatós, mégis visszafogott, elegáns. A műkörmös szalonban idén nyáron inkább fényes körmöket kérj, főleg ha világos színeket választasz! A matt felületű köröm inkább a téli időszakban trendi. Fehér vagy nagyon világos színek esetében hamar elkophat a fedőlakk, idő előtt "koszos" hatása lesz a körmeidnek.

Fotó: Ács Viktória

Neon színek

Ahogy szinte minden utóbbi évben, idén is hódítanak a neon színek! Legyen akár műköröm, akár gél lakk, a neon mindenhogy jól áll. Főleg, ha valakinek igazán napbarnított a bőre. A neon körmök vidámak, nyáriasak, bulisak, tökéletes nyári választás mindegyik. A kék és zöld árnyalatok, valamint a pirosas, rózsaszínes, narancsos árnyalatok 2021 színei. Neon műköröm zselék is elérhetőek már a termékek között, így nem csak a gél lakk lehet neon, hanem a zselé is. A Spirit Nails műköröm termékei között mindenféle neon színt megtalálsz. Weboldalunkon a képek magukért beszélnek - nézd csak meg te is extra köröm színeinket! :)

Fotó: Németh Szidónia

Színes műköröm zselék

Ha nem csak egyszerű gél lakkot szeretnél körmeidre vagy vendégeid extrább körmökre vágynak, akkor válaszd a színes műköröm zseléket! A színes zselé alkalmazható díszítésre vagy az egész köröm bevonására is. Ezek a színes zselék vékonyan is tökéletesem fednek és könnyen formázhatóak. Használat előtt érdemes felkeverni őket, a tégely aljára lerakódható pigementek miatt. A színes műköröm zseléket megtalálhatod a Spirit Nails webshopjában, vagy IDE kattintva. Ezek a szuper színes zselék közepesen sűrűek és rendkívül könnyen használhatóak. LED lámpában 1-2 perc alatt megkötnek. Ne aggódj akkor sem, ha első alkalommal használsz színes zselét - gyakorlás közben sok új ötleted is születik majd.

Minták tárháza és az örök francia

Egy kicsit visszaköszön a retro stílus, mely leginkább virágok, geometrikus minták és vonalak formájában jelent meg. Először az öltözéken, nyári ruhákon láthattuk ezeket, de a körmökön is szuperül mutatnak! Az élénk színekkel és a képzeletünkkel annyi egyedi mintát hozhatunk létre, amennyi a nyár minden napjára is elég lenne. Nyáron minden sokkal felszabadultabb, vidámabb és élénkebb. Használd ki ezt a lehetőséget, éld meg a csodás napokat, vállald be az extrém köröm mintákat! A 2021-es év rendkívül sokszínű, a műköröm termékek és színes gél lakkok tárháza végtelen. Kedvünkre válogathatunk a milliónyi csodálatos szín és kép közül. A legvagányabb idei minták közé tartoznak a virágok, fagyik, gyümölcsök, tengeri motívumok. Használhatsz nyomdákat is vagy egyéb díszítő elemeket, pl. gumi körömdíszt, matricát.

Fotó: Magyar Mónika

A klasszikus francia manikűr is szép, de nyáriasabbá és vidámabbá teheted színes verzióban! Így egyszerre visszafogott, mégis trendi végeredményt kapsz. Színes műköröm zselé használatával akár épített franciát is tudsz készíteni. A Spirit Nails műkörmös termékei segítségével csodás francia körmöket tudsz készíteni. Első alkalommal készítesz otthon franciát - ez sem probléma, nagyon könnyen bele lehet jönni. Használj vékony díszítő ecsetet és gyakorolj nagyon sokat, nézelődj a képek között, kérj véleményt. A szakemberek nem hiába tanulják ezt a szakmát - de ha nincs időd a nyári rohanásban szalonba menni, muszáj valahogy megoldanod, nem igaz? Természetesen, mint mindig: csak magas minőségű műköröm termékeket használj, mindig jól fertőtleníts és alaposan készítsd elő a körmöket!

Fotó: Harmath Andrea

Gél lakk készletek

Ha nincs ötleted, hogy milyen nyári színekből vásárolj be - mi segítünk! Számos előre összeállított készletet találsz a webshopban. A műkörmös szalonokban biztos találsz számodra megfelelő színt, de ha otthon készíted el a körmödet, akkor készleteink segítséget nyújthatnak. A Spirit Nails előre összeállított lenyűgöző készleteit ITT találod, vagy írd be a weboldal keresőjébe a "készlet" vagy "szett" kifejezést! A nyári gél lakk kollekciók között találsz mindig számodra megfelelőt. Egy kis ízelítő a gél lakk készletekből:

A színes gél lakk 1-2 vékony rétegben is tökéletesen fed. LED lámpa alatt 30-60 másodperc alatt megköt. A szín kiválasztása előtt mindig böngéssz a weboldalon a képek között. Sajnos nem minden kép adja vissza a lakk valódi színét. Ahol több kép van feltüntetve több szögből, az valószínűleg jobban hasonlít a valósághoz, mintha csak egy darab képet látnál egy üvegcséről. A Soak-off lakkokhoz szükséges Top Coated fényzselé és Base Gel is, ne felejtsd el! ;) A gél lakk nyári felhasználásánál fokozottan figyelj, hogy a műkörmös termékeidet ne érje közvetlenül napfény!

Nincs időd szalonba menni? Sebaj!

A 2021-es nyári körömdivat egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű, otthon is elkészíthető minták most a menők. Így ha esetleg nincs időd elmenni kedvenc műköröm szalonodba, saját magad is elkészítheted a körmödet! Legyen a körmöd rövid vagy hosszú, az idei trendek minden hosszra és formára illenek. Használhatod kedvenc One Step vagy Three Step otthoni készletedet is, illetve ezen kívül még egy vékony díszítő ecsetre lesz szükséged a köröm díszítéséhez.

Visszafogottabb körmökhöz válaszd a pasztell színeket vagyd dobd fel körmeidet lágy, fagylaltszínekkel és mintákkal. Egyszínű körmeid is lehetnek nyárisak, ehhez válassz vidám, neon színeket. Minták tekintetében használj geometrikus mintákat, engedd szabadjára a fantáziádat. Fess fel egy alapszínt és válassz egy eltérő élénk színt a mintához. A hanyag vonalak elkészítése nem igényel nagy kézügyességet, mégis királyul feldobják a nyári körmeidet. A csíkokat festheted egyenesre is vagy húzhatsz hullámvonalakat. Az alábbi képek megmutatják, milyen egyszerű, hajrá!

Fotó: Ács Viktória

Fotó: Németh Szidónia

Reméljük, hogy már te is tudod, milyen legyen az extravagáns vagy éppen elegáns, visszafogott nyári körmöd. :)