Ugrás a fő kontentre

Gél lakk alaptanfolyam

Online gél lakk tanfolyam

Ha már egy ideje gondolkodsz azon, hogy a kézápoló és műkörömépítő hivatást válaszd, azonban még nem tudod eldönteni, hogy van-e tehetséged a szakmához, akkor ez az online gél lakk alaptanfolyam segíteni fog a döntés meghozatalában. 

Tanuld meg a gél lakkozás alapjait! 

Az igényes, ápolt megjelenés része a kezünk és a körmeink állapota. Legyen az hosszú, rövid, lakkozott vagy éppen natúr, a körmünk állapota sokat elmond a személyiségünkről. A klasszikus manikűrt és körömlakkozást könnyen elsajátíthatod ebben a manikűr tanfolyamban és akár indulás előtt, 20 perccel is elkészítheted. A körömlakk sajnos nem hosszú távú megoldás, hiszen 2 - 3 nap múlva könnyen lepattogzik. Ha tartósabb megoldást szeretnél, akkor a gél lakk tökéletes választás. Ugyan valamivel időigényesebb, és UV lámpa is szükséges hozzá, de akár 3 hétig is igényes, ápolt megjelenést biztosít számodra. 

 

ajandek-gel-lakk-keszlet

 

Álmod, hogy a műkörmös szakmában dolgozz? Váltsd valóra most!

Szívesen választanád a műkörmös szakmát hivatásként? Régóta foglalkoztat a gondolat, de nem vagy benne biztos, hogy neked is megvan hozzá a kézügyességed? Akkor itt az idő, hogy kipróbáld magad! Ez a gél lakk tanfolyam egy alapozó képzés, nem kell hosszú hónapokra elköteleződnöd, nincsenek kötöttségek. Ha célod pusztán annyi, hogy a saját körmödről gondoskodj, nem szeretnél időpontot kérni, vagy szimplán csak spórolnál, akkor itt a lehetőség! 

A gél lakk alaptanfolyam során elsajátíthatod a gél lakkozás alapjait, megismerhetsz számtalan új technológiát, megismered a köröm anatómiáját, formázási lehetőségeit, a helyes gél lakk felvitel módszerét. A tanfolyam teljesen online zajlik, tehát bárhol és bármikor tanulhatsz. A tanfolyam elvégzése után háromnyelvű online certifikátot állítunk ki számodra, amely igazolja a sikeres teljesítést. Szeretnéd ajándékba adni szeretteidnek? Akkor készülj fel egy igazi csajos programra, ahol bátran lakkozhatjátok profi módon egymást körmeit! 

 

Miről fogsz tanulni a gél lakk tanfolyam során?

Alapozás

A tanfolyamon megismered a köröm felépítését, a különböző lakkok típusait, és a megfelelő lakkozás módszerét. A köröm anatómiáján túl szó lesz a zsírtalanítás és tisztítás folyamatairól, amelyek nélkül nem létezik manikűr. Szakmai oktatónk megismertet különböző szuper termékekkel és azok optimális használtával. Elsajátíthatod a reszelés megfelelő technikáját, a köröm és bőr ápolás folyamatát, ami alapján később te magad vagy a barátaid számára is elkészíthetsz egy csodaszép manikűrt. A tanfolyam első moduljaiban megismerkedsz az általános manikűr technikákkal, körömlemez formázásával, majd következik az alapréteg és a szín felvitele.

 

Fedés

Végső lépésként pedig a fényzselé felvitele következik, majd bőrünk ápolása, ami télen - nyáron elmaradhatatlan. A második modulban körültekintő manikűrőzéssel foglalkozunk, ahol a bőr felépítését is megismered, mielőtt vadul ollót ragadnál. Megtudod mi az a hám, irharéteg és mire jó a rózsafa pálca. A körömlemez felépítését is átvesszük az oktatás során, megismerkedsz a körömmátrix fogalmával, és azt is miért elengedhetetlen a Nail Prep. Végül a gél lakk eltávolítása következik, ahol szó lesz az oldal és reszelés közötti különbségekről, és azok helyes végrehajtásáról.

 

Díszítő technikák

Az utolsó modulban pedig szuper díszítése technikákat mutatunk be számodra, melyeket bátran kipróbálhatsz barátnőiden. Akár a henna festés, akár a csillámporos körömdíszítés a kedvenced, itt kedvedre válogathatsz! Végül pedig nem marad más, mint egy csodálatos, lazító kézmasszázs. Ki ne örülne, egy finom, simogató masszázsnak, ahol semmi más dolga nincs, mint kikapcsolni, és a csodaszép frissen lakozott körmeiben gyönyörködni? Ha szeretnél igazi csajos programot, ahova elhívhatod anyukádat és a barátnőidet, ahol kipróbálhatjátok a lakkozást! A tanfolyam elvégzése után, pedig bátran nézelődj webshopunkban ahol számtalan kelléket és kiegészítőt találsz, legyen szó gél lakkozásról vagy egyszerű francia manikűrről.

Az online tanfolyam elvégzése után certifikátot állítunk ki magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését. Kérjük vedd figyelembe, hogy a kapott certifikát nem számít hivatalos oklevélnek.

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a gél lakk alaptanfolyam elvégzését?

  • Azoknak, akik elvégezték a manikűr tanfolyamot és szeretnék tovább bővíteni a tudásukat. 
  • Azoknak, akik szeretnének az egyszerű körömlakknál tartósabb megoldást. 
  • Azoknak, akik szívesen viselnék gondját saját és barátaik körmeinek. 
  • Neked, ha érdekel a műkörmös szakma, azonban nem mersz egy nagyobb összeget kifizetni OKJ képzésre, amíg nem tanultad meg és próbáltad ki az alapokat.
  • Ez a tanfolyam hasznos és tökéletes ajándék lehet egy szeretted számára, aki érdeklődik a műköröm építő és díszítő tanfolyamok iránt.

 

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez? 

 

Tanfolyam moduljai 

1. Bevezetés a gél lakkozás világába

a. Bevezetés

b. Tippek, trükkök

2. Three step gél lakk készlet

a. A Three Step gél lakk készlet tartalma

b. A Three Step gél lakk készlet termékeinek ismertetése

c. Kézmosás, fertőtlenítés

d. Manikűrözés körültekintően

e. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása

f. Az alapréteg felvitele

g. A szín felvitele

h. A fényzselé felvitele

i. A bőr ápolása

3. One Step gél lakk készlet

a. A One step gél lakk készlet tartalma

b. A One step gél lakk készlet termékeinek ismertetése

c. Manikűrözés körültekintően

d. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása

e. A One step gél lakk szín felvitele

f. A gél lakk eltávolítása

4. Díszítés tippek, bónusz videók

a. Csillámporos körömdíszítés

b. Akril festés

c. Henna festés

d. Paraffinos ápolás

e. Tippek, trükkök

f. Kézmasszázs

e. Teszt

 

Jelentkezz te is az online gél lakk tanfolyamra!

Személyes jelenlétet nem igénylő online képzésünket otthonod kényelméből végezheted el, rugalmas időbeosztásban. Szakmájában magasan elismert oktató áltál összeállított online tanfolyam írott és videó anyagot tartalmaz, elméleti és gyakorlati kurzus, ahol a gél lakkozás alapjait tanulhatod meg. A tanfolyam elvégzését követően online certifikátot állítunk ki magyar, angol és német nyelven, melyek igazolják a tanfolyam sikeres elvégzését. Kérjük vedd figyelembe, hogy a certifikát nem számít hivatalos oklevélnek.

A tanfolyamot partnerünk, a The Bright Academy szervezi. A Jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a partner oldalára, ahol a tanfolyamra jelentkezni tudsz.

Jelentkezz te is alaptanfolyamunkra még ma és ismerd meg ennek a gyönyörű, kreatív szakmának az alapjait! Kérdés esetén keress minket e-mail formájában!

 

JELENTKEZÉS

 

Hasonló műkörmös tanfolyamok

Manikűr tanfolyam

Kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyam