Ugrás a fő kontentre

Spirit Nails VIP Program

spirit-nails-vip-program

Nem feledkezünk meg szakmabeli törzsvásárlóinkról - Itt a Spirit Nails VIP Program!

Hiszünk a hosszútávú kapcsolatokban, ezért fontos számunkra, hogy megbecsüljük a visszatérő vásárlóinkat. Csatlakozz a Spirit Nails VIP programunkhoz, ahol rengeteg kedvezmény, ajándék és exkluzív meglepetés vár rád!

 

20% kedvezmény

Amennyiben vásárlásaid összege egy éven belül eléri a 150.000 Ft-ot (átlagosan havi 12.500 Ft), egy egyszeri 20% kedvezményre jogosító kuponkóddal honoráljuk a hűségedet. (Kedvezményeink nem összevonhatóak és akciós termékekre nem érvényesek)

Ajándék online tanfolyamok

A regisztrációt követően hozzáférést kapsz a Szépségipari marketing kisvállalkozóknak online tanfolyamunkhoz, mely gyakorlati tippeket tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan bővítheted az ügyfélköröd és aktivizálhatod a régi vendégeket annak érdekében, hogy a szalonod folyamatosan fejlődjön.

Ezenkívül megajándékozunk egy Okostelefon fotós online tanfolyammal, hogy fejleszd magad, és gyönyörű képeket készíthess a munkáidról. 

Mindkét online tanfolyamunkat partnerünk, a The Bright Academy online oktatási felületén végezheted el a saját időbeosztásod szerint. Tanulj szakemberektől otthon, kényelmesen, amikor neked a legalkalmasabb!

 

Légy az elsők között

Vadonatúj termékeinkhez bevezető áron juthatsz hozzá VIP Programunk keretében, melyről e-mailben vagy a Social Media platformjainkon értesítünk. Ezenkívül időszakos exkluzív és egyéni ajánlatokról is elsőként értesülhetsz, még az akció meghirdetése előtt, így biztos nem maradsz le kedvenc Spirit Nails alapanyagodról, eszközeidről.

 

Szakmai közösség

Egy szuper közösség tagja lehetsz a szakmai zárt Facebook csoportunkban, ahol rendszeresen osztunk meg videókat és tanácsokat új termékekről és technikákról, hogy fejlődni tudj. Kérdezz bátran szakértőinktől, ha elméleti vagy gyakorlati tanácsra lenne szükséged, szívesen segítünk!


Jelentkezz te is Spirit Nails VIP Programunkra!

Ha te is szeretnél extra kedvezményeket kapni, időben értesülni az új termékekről, valamit két vállalkozásodat segítő online tanfolyamot elvégezni, és egy szakmai közösség tagja lenni, akkor jelentkezz a VIP programunkra az alábbi űrlap kitöltésével:

Név:

E-mail cím:


Telefonszám (+36301234567):


Telefonszámod megadásával sms-ben is értesülhetsz a legfontosabb hírekről és újdonságokról.
Visszaigazoló emailünkben részletes tájékoztatást kapsz az online tanfolyamok igénybevételéről.

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztató foglaltakat:*
Hozzájárulok, hogy egyedi, kedvező ajánlatokat kapjak emailben, sms-ben.:*