Ugrás a fő kontentre

Online tanfolyamok

Nézz szét műkörmös és szépségápolással kapcsolatos online tanfolyamok között, és tanulj otthonról, kényelmesen. A tanfolyamokat bármikor elkezdheted és a saját tempódban tanulhatsz, így munka mellett is elvégezhetők.

Az online tanfolyam elvégzését követően certifikátot kapsz magyar, angol és német nyelven, melyek igazolják a képzés sikeres elvégzését.

Az online képzéseket partnerünk, a The Bright Academy szervezi.

 

Gél lakk alaptanfolyam

gel-lakk-alaptanfolyam

Ha már egy ideje gondolkodsz azon, hogy a kézápoló és műkörömépítő hivatást válaszd, azonban még nem tudod eldönteni, hogy van-e tehetséged a szakmához, akkor ez az online gél lakk alaptanfolyam segíteni fog a döntés meghozatalában. 

 

ELOLVASOM A TANFOLYAM LEÍRÁSÁT

 

 

Manikűr tanfolyam

manikur-tanfolyam

Az első, amit megnézel egy másik emberen, azok a körmei? Gyengéid a szépen formázott, igényes körmök? Te vagy az állandó “körömfelelős” a bulik előtt? A barátnőid rendszeresen téged kérnek meg, ha szeretnének ápolt és szép körmöket? Akkor a manikűr tanfolyam neked szól! Ha nem szeretnéd magad évekre elkötelezni, de érdekel a “körmözés” és szívesen fejlesztenéd magad a témában, akkor ezt a Manikűr tanfolyamot imádni fogod! A tanfolyamot szakértő oktató állította össze, és kezdők számára tökéletes elméleti alapot biztosít. 

 

ELOLVASOM A TANFOLYAM LEÍRÁSÁT

 

 

Smink tanfolyam

smink-tanfolyam

Minden álmod egy profi smink tanfolyam? Szeretnél reggel 10 perc alatt lenyűgöző, szinte láthatatlan sminket készíteni? Rendszeresen látogatod a drogériák smink részlegét, de fogalmad sincs, mi állna jól neked? Akkor itt a helyed! Ez a smink tanfolyam teljesen az alapoktól vezet végig téged a sminkelés folyamatán és a kurzus végén garantáltan te leszel a sminkmester a családban! A bőrápolástól kezdőden megismerkedsz minden olyan lépéssel, ami egy tökéletes smink alapját képezi. Szeretnéd magadat profin kisminkelni vagy akár a későbbiekben sminkesként dolgozni? Akkor itt a lehetőség, ismerkedj meg a sminkelés művészetével!

 

ELOLVASOM A TANFOLYAM LEÍRÁSÁT

 

 

Masszázs tanfolyam

masszazs-tanfolyam

Ez a masszázs tanfolyam segít elsajátítani a svédmasszázs alapjait, az alapvető technikákat, anatómiai ismereteket. Kevés jobb dolog van annál, mint egy pihentető, frissítő masszázs egy fáradt nap után. A masszázs technikáját szinte évezredek óta ismerik és alkalmazzák különböző kultúrák. Az alábbi masszőr tanfolyam olyan érdeklődők számára készült, akik karrierváltásban gondolkodnak, és szeretnék magukat kipróbálni egy teljesen új szakmában. A felnőttképzési rendszer átalakulásával megváltoztak a lehetőségek, sokszor hosszú évekre kell elkötelezned magad egy oktatási intézmény mellett. Ha szeretnél megismerkedni a masszázs alapjaival, de még nem döntötted el, hogy ez neked való szakma-e, akkor itt a lehetőség, ez a masszázs tanfolyam a tökéletes alkalom!

 

ELOLVASOM A TANFOLYAM LEÍRÁSÁT

 

 

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak

Ez a szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam valóban haszhálható tudást ad szépségiparban dolgozó kisvállalkozók számára. Tekints rá úgy, mint egy marketing kisvállalkozóknak gyakorlati kézikönyvre, amihez bármikor visszatérhetsz, ha kérdésed adódna, nem kell egy kérdésen napokat, heteket agyalnod, hiszen a válasz ott lesz rögtön a kezedben! Ez egy komplett online és offline marketing anyag, ahol a technikai segédanyagot minden fejezet végén megtalálod. Hogyan kezeld jól a vendéged, vagy hogyan keress új ügyfeleket, vagy akár több pénzt? A válaszokat megtalálod a tanfolyamban!

 

ELOLVASOM A TANFOLYAM LEÍRÁSÁT