Ugrás a fő kontentre

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtéséért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden webshopunkban leadott rendelésedért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Az Eden Reforestation Projects Non-Profit Szervezetről

„Küldetésünk, hogy erdősítsük a Földet. Célunk az is, hogy felhívjuk a figyelmet a fák létének fontosságára, vállalatoknak egyszerű fenntartható megoldást kínáljunk és motiváljuk a fiatalabb generációt arra, hogy valami pozitívat tegyen a környezetéért."

"Erdősítési partner rendszerünkön keresztül faültetéseket finanszírozunk a világ fejlődő országaiban. A fák egy részét önkéntesek, másik részét pedig erre specializálódott szakemberek segítségével ültetjük.”
Az újraerdősítés pillérei

Levegő:
A fák megtisztítják a levegőt a káros, szennyező anyagoktól, hogy mi tiszta levegőt lélegezhessünk be.

Víz:
A fák megszűrik a vizet, megakadályozzák az árvizeket és fenntartják a Föld vízciklusát.

Biodiverzitás:
Az erdők élőhelyet biztosítanak számos állatnak, madárnak, rovarnak, gombának, mohának és növénynek.

Egészség:
A fák és a természet csökkentik a stresszt, segítenek a felépülésben és támogatják a testi-lelki jóllétet.

Éghajlat:
A fák szén-dioxidot és egyéb szennyező anyagokat szívnak fel, segítve ezzel a levegő tisztítását és az éghajlat szabályozását.