Ugrás a fő kontentre

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

Marketing stratégia tanfolyam szépségszalonoknak

Ez a szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam valóban haszhálható tudást ad szépségiparban dolgozó kisvállalkozók számára. Tekints rá úgy, mint egy marketing kisvállalkozóknak gyakorlati kézikönyvre, amihez bármikor visszatérhetsz, ha kérdésed adódna, nem kell egy kérdésen napokat, heteket agyalnod, hiszen a válasz ott lesz rögtön a kezedben! Ez egy komplett online és offline marketing anyag, ahol a technikai segédanyagot minden fejezet végén megtalálod. Hogyan kezeld jól a vendéged, vagy hogyan keress új ügyfeleket, vagy akár több pénzt? A válaszokat megtalálod a tanfolyamban!

 

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak - Kezedben a gyakorlati útmutató!

A szépségipar a 21. század egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Láthajuk, hogy egyre - másra bukannak fel az újabb és újabb márkák, vagy beauty influencerek, akik saját márkát alakítanak. A szépségipari marketing tehát egy állandó változó dolog, amit ha elsajátítasz, hosszú távon kifizetődő lesz számodra. Sokszor úgy érezheted, szinte képtelen vagy ezzel a dinamikusan fejlődő iparággal lépést tartani, de hidd el, a tanfolyam végeztél fel sem tűnik majd, hogy amit épp csinálsz az marketing.

 

szepsegipari-marketing-tanfolyam

 

Új és régi ügyfelek

Manapság nagyon nehéz profi marketingest találni, és valljuk be, kevesen tudják csak megfizetni, hogy ügynökségre bízzák a marketinget. Sokan ezért úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik az irányítást, és kitanulják az alapokat. Ez a kurzus megtanít arra, hogyan tudsz marketinges szemszögből tekinteni a vállalkozásodra, és kitűnni a többi cég közül. Könnyedén tudsz majd úgy ügyfeleket szerezni, vagy akár a régebbieket teheted még hűségesebbé és elköltelezetebbé szalonod mellett. Szeretnél igazi marketinges fegyvertárat? Akkor itt a lehetőség!

 

Ne csak egy légy a sok közül!

Ahogy már említettük, a szalonok gomba módra szaporodnak, ezért könnyen csak egy lehetsz majd a sok közül. Szeretnéd ezt elkerülni? Olyan tippeket mutatok neked, amit ha mindennap alkalmazol, garantáltan te kitűnsz majd a tömegből és nem csak egy leszel a sok szalon közül. A kisvállalkozóknak sokszor nehéz, hiszen ők vezetik a vállalkozást a marketinget, sőt sokszor ők felelnek a pénzügyekért is. Sokszor semmi idejük nem marad arra, hogy inspirálódjanak, vagy akár ötleteket gyűjtsenek, hogyan fejlesszék a saját vállalkozásukat. Szeretnél olyan marketing tudásanyagot, amivel bátran nekiveselkedhetsz a mindennapi kihívásoknak? Amivel bátran, akár egyedül is megoldhatod a szépségszalonod marketing feladatait? Ez a tanfolyam valódi útmutatót nyújt számodra!

 

Marketing, egyszerűen

Ahogy említettük, a kisvállalkozók sokszor kerülnek nehéz helyzetbe, hiszen nincs a kezükben olyan eszköztár, ami a nagyvállalatok sajátja. Ne izgulj, itt most rád gondoltunk, és olyan útmutatót raktunk össze, amiből inspirálódhatsz. A tanfolyam végeztvével képes leszel teljesen más szemszögből tekinteni a vállalkozásodra, vagy akár mások vállalkozására. A szépségipari marketing kisvállalkozóknak gyakorlott marketingesek munkája, akik mögött több év szakmai tapasztalat áll, és olyan széleskörű marketing tudásanyagot ad, hogy akár egyedül is nekiállhatsz vállalkozásod fejlesztésébe.

Megmutatjuk, hogyan keress több pénzt, hogyan fejleszd a kommunikációdat online és offline, így maga a self - brandig nem okoz majd nehézséget számodra, hiszen észre sem veszed, hogy amit éppen csinálsz, az marketing. A tanfolyam emellett vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos segédanyagot is tartalmaz. Ezeket a tanácsokat érdemes megfogadni, hiszen nem csak rövid hanem hosszú távon is érzed majd a hatását.

 

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak-tanfolyam

 

Vágj bele most!

Ez a szépségipari marketing kisvállalkozóknak gyakorlati kézikönyv, ami olyan tippeket ad neked amit ha elsajátítasz hosszú távon már észre sem fogod venni, hogy amit épp csinálsz az marketing. Teljesen új gondolkodásmódot mutatok neked, olyan tudásanyagot amivel bátran akár már holnap is tettek mezejére léphetsz. Nem csak online tippeket adunk, hanem offline marketing tudásanyagot amivel azonnali hatást válthatsz ki.

 

Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyam célja, hogyan olyan online és offline marketing tudásanyagot biztosítson, ami kifejezetten a szépségiparban dolgozók és vállalkozók számára készült. Ehhez a tudásanyaghoz bármikor hozzáférhetsz. Összegyűjtöttünk olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tanácsokat, amik nálam már beváltak, és garantáltan működni fognak nálad is!

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Azoknak, akik a szépségiparban dolgoznak és szívesen tanulnának vállalkozásfejlesztést és marketinget.
  • Azoknak, akik úgy érzik, nem találtak eddig megfelelő tanfolyamot, ami külön az ő szektoruknak szól.
  • Azoknak, akik még több ügyfelet és pénzt szeretnének keresni.

 

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

Nem elvárás az előzetes tapasztalat vagy tudás, tehát egy toll, papír és stabil internetkapcsolat mindössze, amire szükséged lesz!

 

Tanfolyam moduljai

1. Modul – Online marketing az alapok

a. Bevezetés

b. Hogyan működik az online marketing?

c. Social media marketing

d. Online marketing csatornák típusai

e. Online marketing csatornák különböző típusai

2. Online marketing a gyakorlatban

a. Egyes csatornák hatékony használata – E-mail marketing

b. Google Business – Légy látható

c. Offline marketing tippek

d. Üzleti Facebook oldal létrehozása

e. Fontos beállítások

f. Üzleti Instagram oldal létrehozása

g. Közösségi média marketing

h. Tartalommarketing

i. Partnermarketing

3. Weboldal, márkaépítés, vizuális tartalom

a. Hogyan építsd fel a weboldalad?

b. Tartalomgyártás 1.0

c. Profi fotók és videók készítése

d. Hogyan szerezz új vevőket?

e. Márkaépítés

f. Vizuális tartalom tedd/ne tedd

 

Jelentkezz te is online képzésünkre!

A tanfolyamot partnerünk, a The Bright Academy szervezi. A Jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a partner oldalára, ahol a tanfolyamra jelentkezni tudsz.

A tanfolyam elvégzését követően online certifikátot állítunk ki magyar, angol és német nyelven, melyek igazolják a tanfolyam sikeres elvégzését. Kérjük vedd figyelembe, hogy a certifikát nem számít hivatalos oklevélnek.

Jelentkezz te is a tanfolyamra még ma, és ismerd meg a kisvállalkozások marketing alapjait! Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

 

JELENTKEZÉS