Ugrás a fő kontentre

Fesztivál körömtrend 2019

Fesztivál körömtrend 2019

Lehet, hogy a körmeid nem élveznek top prioritást a fesztiválra való készülődéskor, de azért azt be kell vallanunk, hogy elég jól feldobják az összképet. A színes körmök kiváló kiegészítői a nyári fesztivál szettünknek, még akkor is, ha testünk nagy részét sár borítja és a hajunk is már 3 napja kócos.

Nem is vesszük észre, hogy a fesztiválok ideje alatt mennyi hangsúly van a körmeinken, hiszen rengetegszer készítünk képet különböző italokkal a kezünkben és bizony látszik a fotókon, hogy kinek milyen állapotban vannak a körmei.

Még nem döntötted el, hogy milyen színt is válasz? Van egy jó hírünk: Nem kell, hogy minden szín passzoljon egymáshoz! Minél színesebb, annál feltűnőbb és stílusosabb lesz a szetted a koncertek alatt! Viszont azt javasoljuk, hogy inkább a rövidebb fazonú körmök mellett dönts, hiszen azok sokkal ellenállóbbak.

És hogy melyek az idei fesztivál szezon legkedveltebb körmei? Íme a lista!

BATIKOLT KÖRÖM

Forrás: @nails_unistella

 

KRÓM SZIVÁRVÁNY

Forrás: @nailsbymh

 

ÉLÉNK SÁRGA

Forrás: @nailartbyqueenie

 

KAWAII OMBRE

Forrás: @naominailsnyc

 

CD NAILS

Forrás: @jessicawashick

 

BOHO KÖRMÖK

Forrás: @nailditbyalyssa

 

RETRO HANGULAT

Forrás: @nail_swag

 

ZSELÉ MÁNIA

Forrás: @nail_swag

 

BOCIMINTA

Forrás: @superflynails

 

GYÜMÖLCSÖS KÖRÖM

Forrás: @nailsmagazine

 

ART POP

Forrás: @trophywifenailart

 

Sokszor nem érünk már rá, hogy még a körmösünkhöz is elszaladjunk a koncertek előtt, nem beszélve arról, hogy egy fesztivál igen költséges, így meg kell néha fontolnunk, hogy mire is költünk szívesebben.

Spirit Nails One Step Gél Lakk Készletünket pont az ilyen helyzetekre találtuk ki. A hordozható gél lakk szettet bárhova magaddal viheted, még egy válltáskában is könnyen elfér. A LED lámpát egy külső akkumulátor segítségével is üzemeltetheted, így még a sátorban is kényelmesen megcsinálhatod a körmeidet, akár 10 perc alatt!

Egy gél lakk körülbelül 10 alkalomra elegendő, így egy szett összesen 30 alkalomra elég. Júniusi akciónk keretében most egy negyedik gél lakkal is meglepünk minden One Step Gél Lakk Készlet vásárlásakor. 40 alkalom 9990 Ft-ért. Nem rossz, ugye?