Ugrás a fő kontentre

Tégy egy lépést közelebb a Spirit Nails felé!

Tégy egy lépést közelebb a Spirit Nails felé!

A Spirit Nailsnél fontos számunkra, hogy amit létrehozunk és amit képviselünk, az soha ne csak a mi érdekeinket szolgálja. Partnereink elégedettsége elsődleges a számunkra: szeretnénk megosztani az értékeinket azokkal, akik bizalmunkba fogadnak minket. Legyél influencer, blogger, vállalkozó, szakmabeli műkörömépítő, vagy hűséges vásárló, mi figyelünk arra, hogy olyan lehetőségeket biztosítsunk számodra, amikből Te is profitálhatsz. Megmutatjuk, hogyan kerülhesz hozzánk közelebb!

 

Csatlakozz influencer programunkhoz!

Influencer vagy? Szívesen időzöl a közösségi médián, és érdekel a divat is? Nagyszerű hírünk van: influencer programunk keretein belül még azt is támogatjuk, amivel egyébként is szívesen foglalkozol.

Oda vagy a csodaszép körmöként? Te is úgy gondolod, hogy a köröm az önkifejezés eszköze is lehet, a körömfestés pedig alkotás? Legyél #spiritnails márkanagykövet! Vlogolj, instázz, képviseld a Spirit Nails életérzést!

Próbáld ki termékeinket, és mutasd meg nekünk, mit alkottál a #spiritnailsofficial vagy #spiritnails hashtag használatával. Jelölj meg minket is (@spirit_nails_official), mi pedig állandó megjelenést biztosítunk neked a weboldalunkon és közösségi média felületeinken. Mi biztosan színesebbek leszünk, ha csapatunkban tudhatunk, és színesebb leszel Te is: növelheted a követőtáborodat és változatossá teheted a tartalmadat, mindezen felül pedig egy csapat exkluzív tagja lehetsz. Zártkörű programunkban egyedi ajánlatok, esemény meghívások, early bird termék értesítők és még sok-sok minden vár rád!

Akkor se keseredj el, ha még nem rendelkezel nagy követőbázissal. Ha szívesen kipróbálnád magad influencerként az ismerőseid körében, egy névre szóló 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg, amelyet megoszthatsz a közösségi média platformjaidon. Ha sikeres kupon tulajdonos vagy, további együttműködésre számíthatsz!

> Jelentkezni az alábbi felületen tudsz: https://spiritnails.eu/pages/influencer-program

 

Legyél partnerünk!

Legyél a partnerünk és forgalmazd viszonteladóként termékeinket, vagy tegyél szert passzív jövedelemre affiliate programunk keretében.

Hogy mit kell ehhez tenned?

Ha affiliate programunkban szeretnél részt venni, mindösszesen annyi a dolgod, hogy helyezz el egy vagy több linket weboldaldon, amely a Spirit Nails márkát, vagy a márka egy termékét hirdeti.

A hirdetések zavaróak lehetnek egy weboldalon, viszont ha jól válogatod meg őket, csak profitálhatsz belőlük. Mi egy igényes márkát kínálunk, amit nyugodt szívvel megjeleníthetsz felületeiden! 

Amennyiben a te linkeden keresztül jut el hozzánk a vásárló,  jutalékot biztosítunk neked a vásárlás után. Ez egy kiváló passzív jövedelemforrás és ami a legjobb, hogy neked egy forintot sem kell belefektetned ebbe! Az alapjutalék jelenleg a termék árának 10%-át jelenti.

Ha pedig termékeink továbbértékesítésével szeretnél kiegészítő jövedelemhez jutni, akkor a viszonteladói programunkat neked találtuk ki! Vásárold meg termékeinket 30% kedvezménnyel, és értékesítsd őket a számodra legideálisabb platformokon. Mi nagyon örülünk, ha a vásárlóid a mi termékeinket használják, és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy őket is örömmel töltse el! Ha fontos neked a vásárlóid elégedettsége, velünk nem lőhetsz mellé!

> Jelentkezz viszonteladónak vagy affiliate partnernek az alábbi oldalon: https://spiritnails.eu/pages/partner-program

 

Vegyél részt hűségprogramunkban!

Hivatásos műkörömépítő vagy, vagy műköröm kedvelő törzsvásárló? Hűségprogramunkban a helyed!

Műkörömépítőként

Hűségprogramunkban arra törekszünk, hogy szakmabeli partnereinkkel együttműködésben, az ő igényeiknek ismeretében dolgozhassunk. Fontos számunkra, hogy minőségi alapanyagok biztosításával segítsük a műkörömépítők munkáját. Ha hivatásos műköröm építőként regisztrálsz, a regisztrációt követően webáruházunkban minden egyes vásárlás alkalmával 20% kedvezményt biztosítunk számodra. Jól hangzik, ugye?

De van, ami még ennél is jobban! Ha még nem dolgoztál Spirit Nails alapanyagokkal és eszközökkel, akkor most lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kipróbáld termékeinket! Összesen 5 különböző bizalom-csomag közül választhatsz, melyekre 70% kedvezményt biztosunk! Minden bizalom-csomag mindössze 6000 Ft-ba kerül.

> Tekintsd meg bizalom-csomagjainkat és jelentkezz az alábbi oldalon hűségprogramunkba: https://spiritnails.eu/pages/spirit-nails-club-husegprogram

Vásárlóként

Hiszünk abban, hogy a hosszútávú kapcsolatok értékesek. Így fontos számunkra, hogy visszatérő vásárlóink bizalma ne maradjon viszonzatlan. Amint vásárlásaid összeadott összege eléri a 100.000 Ft-ot, örök 10% kedvezménnyel honoráljuk hűséged. 

Szeretnénk tehát, ha értékes kapcsolatok nőnének ki a Spirit Nails missziójából. Szeretnénk, ha megoszthatnánk Veletek azt a minőséget, bizalmat, életérzést, amit képviselünk. Válassz a számodra legmegfelelőbb partner programjaink közül, és fűzzük szorosabbra a kapcsolatunkat!