Ugrás a fő kontentre

Francia köröm minták: A tökéletes letisztultság és elegancia

Francia köröm minták: A tökéletes letisztultság és elegancia

Mint már előző cikkükben írtuk, a különleges francia köröm minták visszatérnek 2020-ban. Minden divat egyszer újra visszajön, így az örök kedvenc ideje is eljött. Valójában sosem ment ki a divatból, de láthatjuk, hogy az utóbbi években nem élte fénykorát. Kissé megfeledkezünk róla, de eseményre, alkalomra mégis ez a legmegfelelőbb és legnépszerűbb körömtrend. Sokak számára azonban unalmas lehet, és azt hiszik, nem lehet benne újat alkotni: a francia manikűr csak halvány, világos rózsaszín alappal és fehér végekkel valósítható meg, a kettő között éles határral. Ha ez a határ gyönyörű ívű, vagy négyzet alakú körömnél szögegyenes, akkor tekinthető tökéletesnek a megvalósítás. De mitől is olyan csodaszép a francia műköröm? Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy melyek a legtrendibb francia köröm minták.

 

A hagyományos francia köröm

A francia műköröm alapja a precizitásban rejlik. Pontos ívek, nem túl vastag, fehér körömvég, elegáns halvány rózsaszín alap. Ha körmöd négyzetes, mandula alakú vagy hegyes végű, akkor is megfelelő, hiszen egy jól képzett szakmabeli bármilyen formára elkészíti, és mindegyikhez remekül passzol. Egyszerű de nagyszerű, a kevesebb néha több – ezek a mondások írják le a legjobban a francia manikűrben rejlő szépséget. Ápolt, letisztult és elegáns – ilyen benyomást kelt mindenkiben. Fiatalok és idősek egyaránt rajonganak érte, hiszen bármilyen alkalomhoz illik és kortalan.

A legnépszerűbb köröm divat, amely örökzöld és mindenkihez illik. Egy elegáns, visszafogott szettet kiegészít, egy extravagáns, feltűnő és outfitet pedig ellensúlyoz. Pontosan ebben rejlik a szépsége, ezért bátran mondhatjuk, hogy soha nem fog kimenni a divatból. Talán ez az első dolog, amit egy szakmabeli megtanul a képzése során, hiszen a legalapvetőbb stílus.

 

nininails

forrás:@nininails

nininails2

forrás:@nininails

 

A francia műköröm páratlan szépségét senki nem tagadhatja le, de ideje lenne csavarni egyet rajta, és erre ez az év a legjobb időzítés! Idén színesen, csillámosan, glitteresen, feketében, geometria formákban és állatmintákban újra meghódítja először csak a kifutókat, majd az utcákat is! Ha unod már a hamisítatlan francia körmöt, cikkünkből megtudhatod, hogyan viseld trendin, kissé extravagánsan, úgy, hogy mégis megőrizze kifinomultságát, eleganciáját!

Hat stílust hoztunk, amelyeket kipróbálhatsz! Mindehhez természetesen ajánljuk a One Step Gél Lakk készletünket, amelyben 3 gél lakkot találsz. Ezek segítségével csodálatos körmöket készíthetsz magadnak, a Nail Prep folyadékkal és rózsafapálcával pedig könnyedén elérheted az ápolt, makulátlan körmöket te magad is. Francia körömhöz leginkább az Elegantot ajánlanánk, de bármelyik megfelel a célra – csak a te képzeleted szabhat határt! Lássuk hát 2020 francia műköröm trendjeit!

 

Ombre francia műköröm

Ha nem unod a stílust, de szívesen kipróbálnál valami kicsit trendibbet, akkor az ombre köröm neked való! Természetes színátmenet a halvány rózsaszín alap és a fehér körömvégek között, amely elegáns és igazán 2020! Az ombre nem csak a hajszínben hódított, hanem a ruhák, bútorok és lakás kiegészítők, dekorációk között is, de valljuk be, körmeinken néz ki a legjobban... végre megérkezett hát!

 

fahimnails

forrás:@fahim.nail

nogti_anastasiya_nails

forrás:@nogti_anastasiya_nails

 

cheyennesnails_

forrás:@cheyennesnails_ 

 

Színes végű ombre

Halvány rózsaszín alap, de a vége bármilyen színű átmenet – legyen az kék, halványsárga, piros vagy türkiz. Gyönyörűen fog mutatni, és kirívó is lesz. Még felfedezni rajta a neves manikűr nyomait, de összeállításunkban ez áll a legtávolabb a hagyományos franciától. Azért kipróbálni érdemes!

 

anniettang

forrás:@anniettang

anniettang2

kép forrás:@anniettang

 

Színes körömvégek

Ha már a színeknél tartunk... ha unod az ombret, vagy csak valami vadabbat próbálnál ki, akkor ezeket a színes körömvégeket neked találták ki! Emlékszel, hogy idén óriási sláger az, ha minden körmöd más színű? Minél feltűnőbb és eltérőbb, annál jobb! Vagy, ha a pasztellszínek kedvelője vagy, esetleg egy szín több árnyalatát próbálnád ki egyszerre a körmeiden, és a visszafogottabb stílus kedvelője vagy, akkor tégy úgy.

Az igazi divat azonban a színes, eltérő körmök, akár francia manikűrben is! A köröm végeid eltérő színűek – lehet akár mind a 10 (vagy akár 20, hogy a lábujjakat se hagyjuk ki) vagy, csak kettőt használsz felváltva, a legfontosabb szempont, hogy a fehéret felváltsák a színek. Nehéz elhinni, de lassan közeledik a tavasz, ideje eltenni a fehéret, feketét, szürkét és bordót, elő a kékkel, zölddel, sárgával!

 

nailstudio_ns

kép forrás:@justnails_official

 

Fekete francia műköröm

Ez a stílus beillene az előzőbe is, de úgy gondoltuk, külön kategóriát kíván magának, mivel mindezek közül jelenleg a legnépszerűbb és leggyakrabban kért típus! Sok nő szereti a fekete színt, kifinomultsága tagadhatatlan, mindenhez passzol és mégis magára vonzza a tekintetet. Egyedül is megállja a helyét, és szeretjük is önmagában, de így igazán figyelemfelkeltő!

 

katya_nailart_manchester

kép forrás:@katya_nailart_manchester

 

Glitterek, flitterek

Ragyogjunk, hölgyeim! Ebben a cikkünkben már mutattuk, hogy 2020 a flitterek és csillogás, éve lesz, nem meglepő, hogy a francia manikűr stílusába is bekúszott. Mit szólnál ahhoz, ha a megszokott fehér körömvégek helyett, inkább valami feltűnőbb, mondjuk arany, vagy, ha már elmúltak az ünnepek, de a tél még a nyakunkon van, akkor egy kis ezüsttel bolondítanád meg? Minden alkalomra tökéletes választás, spontán, kissé meghökkentő, de a hatás nem marad el. Próbáld ki, te is azonnal beleszeretsz!

 

janas__nails

forrás:@janas__nails

frankievnails

forrás:@frankievnails

ewa.maluje

forrás:@ewa.maluje

 

Állatmintás francia köröm

Emlékszel, hogy Kylie Jenner újra megjósolta, mi lesz a divat? Mindig eggyel előttünk jár divat terén, és most az állatmintában végződő francia körömre gondoltunk! Leginkább a tigris, zebra és leopárd mintát kérik a nők. Ezek a minták 12-15 évvel ezelőtt is népszerűek voltak, de most újra reneszánszukat élik - csak leginkább a körömvégekben jelennek meg. Nézd, milyen gyönyörűek! Kedvet kaptál te is?

 

letsnailit.nl

kép forrás:@letsnailit.nl

nailsandbeauty_laura

kép forrás:@nailsandbeauty_laura

 

Reméljük, ötletet tudsz meríteni összeállításunkból különleges francia műköröm minták elkészítéséhez. A francia köröm minden időhöz, alkalomhoz és eseményhez megfelelő választás, csak rajtad múlik, hogy hogyan és mivel viseled. A visszafogott, elegáns stílus jegyében érdemes a hagyományos verziót választani, ha viszont kicsit extrémebbet szeretnél, akkor ideje a fent említett 6 stílus közül új kedvencet választani. Vagy, próbáld ki mindet, és csak azután dönts! Ez a divat felölel egy teljes évet, úgyhogy van időd mindet megnézni magadon. Hozzád szerinted melyik illik a legjobban?

A Spirit Nails termékei között megtalálsz minden műkörmös alapanyagot, ami a francia műköröm elkészítéséhez szükséges. Legyen bármilyen extrém a vendéged elképzelése a francia műköröm minták terén, minőségi műkörmös alapanyagaink és eszközeink segítenek a megvalósításában.