Ugrás a fő kontentre

A legmenőbb köröm minták 2020-ban

A legmenőbb köröm minták 2020-ban

Érdekel, hogy milyen köröm minták hódítanak 2020-ban? Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az idei év legtrendibb körömszíneit és formáit!

Vége az ünnepeknek, új év és ezzel új korszak nyílik. Ideje lassan felkészülni a legújabb trendekre, hiszen érkezik a tavasz, vele együtt a színek. A nappalok végre egyre hosszabbak, az éjszakák rövidebbek. Egy olyan igazi köröm fanatikusnak, mint te vagy, sosem lehet elég korán képbe kerülnie a legújabb divattal. Itt most megtalálod őket, és reméljük, az új kedvencedet is. Bár még tart a zimankó, a köröm mintákban megint felbukkannak a harsány és élénk színek, a kristályok, hogy igazán ragyogó megjelenést biztosítsanak, valamint a pár évvel ezelőtti virágminta legújabb megfelelője. Ha kíváncsi vagy, mi is az idén, akkor olvasd el a cikkünket és díszítsd körmeidet a legújabb trendeknek megfelelően!

Szivárvány körmök

Emlékszel, amikor tinikorodban a lázadás egyik eszköze volt, hogy minden körmödet más színűre festetted? Ha neked is megvolt ez a korszak, akkor ismerős lehet a most következő, igazán megdöbbentő divat. Nyáron, főleg a Pride idején szivárvány színű haj és smink lepte el a közösségi médiát, szivárvány kitűző, feliratok, hasthtagek és apró kiegészítőként a szivárvány körmök is megjelentek, mint szintén a támogató kampány kifejező eszköze. Ez azonban nem várt eredményhez vezetett, hiszen 2020-ban ez erősebben meg fog jelenni a köröm mintákban. Bármilyen színt hordhatsz bármilyennel, így minden körmöd egyedülálló lesz! Ehhez nincs szükség professzionális tudásra és mégis divatos lehetsz vele. Ha kissé túlzásnak érzed a harsány színek használatát, akkor próbáld ki a hasonló árnyalatok kombinálását. Válassz ki egy neked tetsző színt, például nude színt, és ennek 3-4 árnyalatát. Ezzel a megoldással visszafogottabb maradsz, de mégis követed a trendeket. Akár ugyanannak a két színnek a matt, púder, csillogó vagy metál verzióját is váltogathatod, a hatás garantált. Ne feledd, a rövid körmök visszaköszönnek idén a kifutón, így bátran használd saját körmeiden is! Ha világos színeket választasz, optikailag hosszabbnak is fognak tűnni, úgyhogy elő a színekkel!

 

nagelstudio

forrás:@nagelstudio2019

nagelstudio2019_2

forrás:@nagelstudio2019

clotheboutique

forrás:@clotheboutique

emsybelleza

forrás:@emsybelleza

 Összefüggő mintát kiadó körmök

Egyre vagányabb dolog, és 2020-ra végre bekerül a mindennapokba, hogy egy nagyobb mintát részletekben mutatsz meg. Legyen szó akár ujjtetoválásról, akár a köröm mintáról, igazán egyedi lehetsz, ha a minta részleteit külön-külön körmeidre veszed fel, és csak akkor adják ki a teljes képet, ha összezárod az ujjaidat. Mintha egy puzzlet raknál ki, olyan élményt ad! A legszebben úgy mutat, ha nude körmeiden fekete alakot festesz, de az is, mint minden más idén, bármilyen színkombinációval működik. Feltűnésre vágysz? Akkor nude körmeiden metál színnel fess alakokat! Csak vigyázz, a tükröződése és szemet kápráztatása nehogy apróbb baleseteket okozzon!

pelliirroja

forrás:@pelliirroja 

Francia köröm minták – kicsit másképp

Előző cikkünkben már megmutattuk, hogy tarolni fog a francia, legyen szó hosszú vagy rövid, természetes körmökről, most megmutatjuk, miben is lesz ez más, mint a 90-es évekbeli testvére. Idén nem csak az számít francia manikűrnek, ami halvány/púderrózsaszínben kezdődik a körömágynál és fehérben végződik – érjük ezt akár egy éles határral, akár ombre segítségével. A rózsaszín remek kiindulási pont, de a körmünk vége bármilyen színű lehet – fekete, zöld, bordó, vagy, hogy kombináljunk több divatot is, mindegyik más! Ékesítsük kövekkel, díszekkel, hogy még feltűnőbb legyen. Ez utóbbi akár interjú helyzetben is megállja a helyét hiszen letisztult, elegáns, nem túl feltűnő, de mégis odavonzza a tekintetet!

 susieccnails

forrás:@susieccnails

herpeautyplace_

forrás:@herpeautyplace_

mina_nailartkohann

 forrás:@mina_nailartkohann

Állati köröm minták

Kylie Jenner mint mindenben, ebben is előttünk jár! Ő már 2019-ben is tudta, hogy az állatminták nem csak az öltözködésben, de körmök terén is újra előtérbe kerülnek. Legyen szó kígyóbőr, párduc, zebra vagy ocelot mintáról, mindegyik az év slágere lesz. Nude színekben, francia manikűrben, szivárvány színekben is használhatod, hidd el – nincs olyan, hogy túl sok.

b_dazzledbeauty

banicured_

forrás:banicured_

Chrome körmök

Óóó igen, a chrome színek. Mennyire szeretjük a fémet! A csillogását, a kifinomultságát... nem véletlenül használják a kifutókon, ruhák anyagában, kiegészítőként, hiszen a fémes csillogást semmi sem pótolhatja vagy múlhatja felül. És ha már köröm minták... milyen minta nem tud megjelenni ezeken a csodákon a ráeső fény hatására? Egyszerű de nagyszerű, ígéretes divat és hidd el, szemet kápráztató!

janesafarian

forrás:@janesafarian 

Éjszakai égbolt

Az éjszakai égbolt megjelenítése, télen még hópelyhekkel, havas erdővel, nyáron már naplementével vagy csillagokkal. Gyönyörű és természetes. De kérlek számolj azzal, hogy ehhez szakértőre, profi kezekre van szükséged. Ezt érdemes hosszabb időre betervezni, persze a szakértőtől függ, de garantált, hogy nem lesz meg fél óra alatt, de minden percet megér! Leginkább hosszú körmökön néz ki jól, de ne riasszon el, ha te a rövidebb körmök kedvelője vagy. Igazi művészet megalkotni egy ilyen festményt! Kár, hogy pár hét után le kell szedni....

migismanis

forrás:@migismanis

brea_reese

forrás:@brea_reese

terrieaton

forrás:@terrieaton 

Hangulatgyűrű

A gyűrű, ami középiskolában óriási sikert aratott. Mindenkinek volt, és ha megvetted, járt hozzá apró leírás is, melyik szín mit, milyen hangulatot jelent. Te is figyelted mások ujján, és próbáltad kitalálni, vajon milyen is hangulatban lehet az illető? Ha a válaszod igen, és te is a rajongója voltál hangulatgyűrűnek, akkor ezt a mintát neked találták ki. Szinte bármelyik színből megvalósítható, de az általános színek a lila, világoskék, sötétkék, piros és zöldek voltak. Hogy melyik mit is jelentett? Arra már talán csak az igazi fanatikusak emlékeznek, de mindenesetre gyönyörűen mutatnak a körmökön!  Csak vigyázz, nehogy valaki ez alapján próbálja meg leolvasni a te hangulatodat.

stick_it_to_them_nails

forrás:@stick_it_to_them_nails

clairepittsnails

forrás:@clairepittsnails

naildit_withsracey

forrás:@naildit_withsracey

Pillangó köröm minták

Emlékszel még a pár évvel ezelőtti virágminta imádatra? Jött és tarolt, mindenhol az jelent meg, hajban, kiegészítőként, ruhákon, anyagokon, dekorációban, a lakberendezésben és persze a körmökön is. Ha vissza szeretnénk találni a természetbe, akkor ezzel a pillangós köröm mintával érjük el a leggyorsabban! Lehet flitteres, glitteres, matt, fekete körvonalas, színes, csillogó vagy púderszínű, a lényeg, hogy a pillangó jelenjen meg rajta. Ez a fenséges állat mindenhova eljut a világon, szabad és gondtalan, felelősség nélküli, mindenki rajong érte és mindenkit elkápráztat – akár csak te ilyen körmökkel! És persze, ott is megteheted, hogy a két szárnyát két külön körmödre kéred, és csak egymás mellett adják ki az alakját...

vivinails

forrás:@vivinails

impressionnailsspa

forrás:@impressionnailsspa

 nailstory_ca

 forrás:@nailstory_ca

Reméljük neked is tetszenek a 2020-as köröm minták! Minden évben beköszönt valami visszafogott, valami elegáns, valami feltűnő vagy már-már túlzó. De az biztos, hogy mindenki megtalálhatja idén is a személyiségéhez és egyéniségéhez leginkább passzoló mintát. És te, választottál már? ☺