Ugrás a fő kontentre
mukormos-arlista-minta

Műkörmös árlista minta kezdő szakmabelieknek

·
Írta Evelin Jekken
"Mégis mennyit kérhetek el kezdő műkörömösként, lábápolóként a vendégeimtől? Hogyan épül fel egy profi árlista?" - Teheti fel sok kezdő szakmabeli a kérdést. Ebben a blogcikkben megmutatjuk neked, hogyan is néz ki egy műkörmös árlista minta.
Olvasás folytatása
koromapolas

A helyes körömápolás minden évszakra

·
Írta Evelin Jekken

Ebben a blog cikkben a helyes körömápolás praktikáit részletezzük, hogy a te körmeid is egészségesek és ápoltak legyenek hosszú távon. 2021: új év - új körmök. Bizonyára már váltani szeretnénk a karácsonyi és szilveszteri körmökről valami másra. De vajon kell-e pihentetnünk a körmeinket? A kérdés többször is felmerült már és sokan kételkednek a helyes válaszban. Erre a kérdésre fogunk választ adni a következő bejegyzésben.

Olvasás folytatása
A japán manikűr

A japán manikűr

·
Írta Karolina Vivien
A japán manikűr a japán arisztokrácia titkos receptje volt évszázadokon át. Mindenki irigyelte és egyben csodálta a gyönyörű, természetes körmök ragyogását, és keresték a megoldást: vajon mitől ilyen szép és egészséges? A titok nem volt más, mint a japán manikűr, amely kiemelte a körmök természet-adta szépségét! A császár udvarhölgyei, a gésák, sőt, még a személyzet is kifogástalan körmöket viselt. Japánban a hölgyek a körmök állapotára rendkívül odafigyeltek, ez ugyanis mindig elárulta a tulajdonosa társadalmi és anyagi helyzetét, így természetes volt, hogy az arisztokraták körmei voltak a legcsillogóbbak. Sokáig nem tudtuk, hogy vajon minek volt ez köszönhető, de már egy ideje megvan a titok nyitja, és most téged is beavatunk!
Olvasás folytatása