Ugrás a fő kontentre
mukormos-arlista-minta

Műkörmös árlista minta kezdő szakmabelieknek

·
Írta Evelin Jekken
"Mégis mennyit kérhetek el kezdő műkörömösként, lábápolóként a vendégeimtől? Hogyan épül fel egy profi árlista?" - Teheti fel sok kezdő szakmabeli a kérdést. Ebben a blogcikkben megmutatjuk neked, hogyan is néz ki egy műkörmös árlista minta.
Olvasás folytatása
okj-mukormos-tanfolyam

OKJ műkörmös tanfolyam csatlakozási lehetőség

·
Írta Evelin Jekken
Bár 2020-ban csak szó volt róla, január elsejétől valóban megszűnt az OKJ képzés. Azonban még lehet csatlakozni a decemberben indult OKJ tanfolyamokra a régi feltételek mellett, így rövidebb idő alatt szerezhetsz szakképesítést. Ha esetleg lemeradtál az utoljára induló 2020-as OKJ képzésekről, még van lehetőség műkörmös, illetve lábápoló szakmát szerezni, ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása
koromapolas

A helyes körömápolás minden évszakra

·
Írta Evelin Jekken

Ebben a blog cikkben a helyes körömápolás praktikáit részletezzük, hogy a te körmeid is egészségesek és ápoltak legyenek hosszú távon. 2021: új év - új körmök. Bizonyára már váltani szeretnénk a karácsonyi és szilveszteri körmökről valami másra. De vajon kell-e pihentetnünk a körmeinket? A kérdés többször is felmerült már és sokan kételkednek a helyes válaszban. Erre a kérdésre fogunk választ adni a következő bejegyzésben.

Olvasás folytatása