Ugrás a fő kontentre

OKJ műkörmös tanfolyam csatlakozási lehetőség

okj-mukormos-tanfolyam

Bár 2020-ban csak szó volt róla, január elsejétől valóban megszűnt az OKJ képzés. Azonban még lehet csatlakozni a decemberben indult OKJ tanfolyamokra a régi feltételek mellett, így rövidebb idő alatt szerezhetsz szakképesítést. Ha esetleg lemeradtál az utoljára induló 2020-as OKJ képzésekről, még van lehetőség műkörmös, illetve lábápoló szakmát szerezni, ebben segítünk most neked! :)

 

OKJ műkörmös tanfolyam jelentkezés

Január elteltével bebizonyosult, hogy az OKJ képzések megváltoznak. A képzési időtartam hosszabb lesz, ezáltal magasabb díja lesz a tanfolyamoknak. Kevesebb szakma közül lehet majd választani, mint 2020-ban és előtte. Azonban a 2020 decemberben indult képzések jelentős részénél még maradt pár szabad hely, így azoknál a tanfolyamoknál csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A jelentkezés egyszerű, csak ki kell töltened egy jelentkezési lapot, miután kiválasztottad az oktatás helyszínét. Habár a január már eltelt, még nem késő jelentkezni! Folyamatosan telnek a napok és fogynak a szabad helyek, így érdemes mielőbb leadni a jelentkezésed!

 

Hogyan csatlakozhatok a szakmai oktatáshoz?

Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. lehetőséget ad arra, hogy a 2020 decemberében indult Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamra utólag csatlakozhass. Akár Budapest és környéke, akár vidék a lakóhelyed, bárhonnan van lehetőséged csatlakozni. A képzésen távoktatásban is részt vehetsz, otthonról. Részletfizetésre is van lehetőséged, a képzési díj nem feltétlenül kifizetendő egy összegben. A vizsga- és tanfolyam díjat fizetheted egy összegben is vagy részletben. A műkörmös tanfolyamhoz tartozó nyilvántartási szám E-001308/2015/A011, OKJ-s szám: 32 815 01. Az oktatás során használt kézápoló, valamint műköröm kellékeket és eszközöket a tanfolyam díja tartalmazza.

A beiratkozás és a kezdés egyszerű! Az Alfa Kapos Kft. weboldalán online jelentkezést adhatsz le. A műkörömépítő tanfolyam kiválasztása után ki kell tölteni egy jelentkezési űrlapot. A város kiválasztása után már csak a személyes adatokat és email címet kell megadnod. Az űrlap kitöltésével regisztrálsz a képzésre, majd az értesítő email tartalmazza a további teendőket. Amennyiben nem online szeretnél tanulni, számos városban van lehetőséged a tantermi gyakorlati és elméleti órák látogatására. Például Budapest, Eger, Paks és még számos kisebb és nagyobb város szerepel a listában, ahol elérhetőek tanfolyamaink. Az oktatási feltételek közé tartozik az alapfokú iskolai végzettég és az egészségügyi alkalmasság. Ha még nem töltötted be a műköröm tanfolyam hallgatóihoz való csatlakozáskor a 18. évet, akkor sincs baj. A felnőttképzés komplex szakmai vizsga időpontjáig kell betöltened ezt a korhatárt. A képzési folyamat dinamikus, általában minden szombaton vannak elméleti vagy gyakorlati órák. Így munka vagy egyéb tanulmányok mellett is elvégezhető a tanfolyam, mint 2020-ban. Később erre nem lesz lehetőség, teljesen megváltozik ez a fajta oktatási rendszer.

 

okj-mukormos-tanfolyam-mukorom-epites

 

Mit tanulhatok egy kézápoló és műkörömépítő tanfolyam keretein belül?

A műkörmös tanfolyam elvégzésével képes leszel arra, hogy felmérd a vendég kezének adottságait. Ezt követően meg tudod majd állapítani, hogy milyen előkészületi lépéseket kell megtenned a kívánt cél eléréséhez. Képes leszel arra, hogy a felmérést követően megtervezd a szolgáltatást és a természetes köröm felületére műkörmöt építs. El tudod majd végezni a klasszikus, a francia vagy a japán manikűrt ezek speciális eszközeivel és anyagaival. Megtanulod a paraffinos kézápolás menetét és el tudod végezni a vendég kezén. További SPA-kezelést és masszírozást is végezhetsz. Megtanulod a körömdíszítési technikákat, természetes és műköröm díszítést tudsz majd elvégezni. Képes leszel tanácsot adni, hogy a vendég otthon hogyan ápolja kezeit és felhívod figyelmét az otthon is használható ápolószerekkel kapcsolatban. Mind a technikai tudás, mind a gyakorlati feladatok hozzájárulnak a műkörömépítés elsajátításához. Az otthoni kéz- és körömápoláshoz termékeket ajánlhatsz, értékesíthetsz. A kezdés sosem egyszerű, de kiváló szakember lesz belőled a megfelelő Spirit Nails körmös termékek használatával. A műköröm építéséhez szükséges manikűr és egyéb eszközöket beszerezheted a tanfolyam előtt is, a Spirit Nails webshopjából.

A megfelelő szakmai képzettségednek köszönhetően kézápoló és/vagy műkörömépítő területen indíthatod el vállalkozásodat. Amennyiben saját vállalkozást még nem szeretnél, elhelyezkedhetsz egy szalonban is alkalmazottként, ahol tovább tanulhatsz. A műköröm tanfolyam elvégzésével kézápoló és műkörömépítő szalont tudsz kialakítani és működtetni. Fogadhatsz vendégeket és szolgáltatást nyújthatsz a számukra. Alapvető anatómiai és élettani ismereteket sajátíthatsz el a képzés során. Január már eltelt, de februárban van még időd csatlakozni. A Spirit Nails 50 db-os, 100.000 Ft értékű Spirit Start csomagot biztosít a tanfolyam idejére, mely az oktatás végeztével is a tulajdonodban marad. A csomagban minőségi Spirit Nails termékek szerepelnek, melyek elengedhetetlenek az oktatás ideje alatt. A műköröm tanfolyam idejére eszköz-, és bőrfertőtlenítőszereket, áztatószereket, UV lámpát, paraffingépet, japán manikűr készletet és további műkörmös termékeket biztosítunk.

 

Lábápoló tanfolyam - ehhez is csatlakozhatok?

Természetesen a válasz igen! Az Alfa Kapos Kft. 2020 év végi Lábápoló OKJ-s tanfolyamára is jelentkezhetsz utólag. Kedves oktatóink segítenek az utólagos csatlakozásban. A szükséges tudás így is megszerezhető a sikeres vizsgához és a szakmai bizonyítvány megszerzéséhez. A beiratkozás szintúgy egy űrlap kitöltésével kezdődik, melyet ITT érhetsz el. A műköröm tanfolyam és a lábápoló tanfolyam is olyan szakmai tudást biztosít, mellyel a későbbiekben el tudsz helyezkedni és saját szalont is nyithatsz. A Spirit Nails 21 db-os Spirit Start lábápoló kezdőcsomagot biztosít, kiváló minőségű Spirit Nails termékekkel 70.000 Ft értékben. A Spirit Nails termékek a tanfolyam végeztével is a tulajdonodban maradnak. A Spirit Nails termékek mellett számos kedvezmény és ajándék is rendelkezésedre áll, melyet az oktató segítségével igényelhetsz.

A lábápoló képzésünket sikeresen teljesítő hallgató a kézápoló és műkörömépítő tanfolyam tematikájához hasonlóan először állapotfelmérést végez a vendégen, hogy megfelelően tudjon előkészülni a szolgáltatáshoz. Ismereteinek köszönhetően felismeri és kezeli az egyes bőrbetegségeket. Kézi és kombinált lábápolást végez, paraffinos és SPA kezelést alkalmaz. Tanácsod ad a láb otthoni ápolásával kapcsolatban és felhívja a vendég figyelmét az ápolószerekkel kapcsolatban. A tanfolyam időtartam tekintetében 250 órás, melyből 175 óra gyakorlati, 75 pedig elméleti. Nyilvántartási szám: E-001308/2015/A039, OKJ-s szám: 32 815 02. A tanítási napok általában pénteken vannak, 16-20 óra között.

 

okj-mukormos-tanfolyam-labapolo

 

Kéz- és lábápoló és műköröm tanfolyam egyben? Lehetséges!

A műkörmös tanfolyam és a lábápoló tanfolyam megfelelő alapjait sajátíthatod el ezen komplex alapismereti tanfolyam keretein belül. Ez a képzés kizárólag elméleti órákat tartalmaz és nem minősül OKJ képzésnek. A tanfolyam során alapismereteket szerezhetsz anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, a műkörömépítés 5 féle alaptechnikája, díszítések, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek, henna, masszázsés manikűr területén. Ez egy otthoni, levelező képzés. A tananyag 12 oktató füzetből áll, mely tartalmazza a fontos tudnivalókat.

 

Alfa Kapos Képző Központ Kft. - Miért válassz minket?

Az Alfa Kapos Kft. képzések tekintetében országos szintű. Bár az OKJ-s képzések 2020 év végével megszűntek, ezen képzések helyét nálunk az új típusú felnőttképzés veszi át. Új típusú képzéseink minősége és felépítése megegyezik az eddigi képzésekével. Folyamatosan induló képzéseket biztosítunk, számos kedves oktató dolgozik nálunk. Nem csak Budapest az oktatási területünk, hanem az egész országban elérhetőek vagyunk, akár online tanfolyamok formájában is.

A felnőttképzési területen szerzett csaknem 20 éves tapasztalatunkkal segítünk a végzettség megszerzésében. A képzéseket évente többször is indítjuk, így szinte biztos, hogy találsz megfelelő időpontot. Szakképzett és felkészült oktatóinkhoz a képzés során bizalommal fordulhatsz kérdéseiddel. Tananyagainkat és oktatási segédleteinket nemcsak a műkörmös és lábápoló szakmában elismert oktatók közreműködésével állítottuk össze, hanem számos más területen is vannak elérhető képzéseink. Weboldalunknak és szolgáltatásainknak köszönhetően nem maradhatsz le semmilyen fontos információról. A választott képzés díját több részletben is kifizetheted, nem muszáj egyszerre. Folyamatos célunk, hogy képzési kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb tanfolyamot, mellyel versenyképes szakmára tehet szert. Évente több ezer érdeklődő választ minket és teljesíti sikeresen képzéseinket.

 

Segítünk a döntésben

Kedves látogatónk! A Spirit Nails segít, neked csak választanod kell. Január elteltével egyre kevesebb időd van erre a választásra. Manikűr, műkörömépítés érdekel? Lábápolás? Mindkettő? Az érdeklődők az ügyfélszolgálat összes elérhetőségén feltehetik a kérdéseiket, melyekre szeretettel válaszolunk. Február hónap még rendelkezésedre áll, válassz legjobb tanfolyamaink közül. Köszönjük, hogy 2020-ban ennyien minket választottatok, reméljük, hogy az új tanfolyamok között is találsz majd kedvedre valót Budapest területén vagy vidéken, esetleg online.

Ne feledd! Habár 2021 január hónappal megszűnt az OKJ, de még nem késő csatlakozni egy már tavaly decemberben elindult tanfolyamunkhoz.