Ugrás a fő kontentre
Íme a professzionális sminkecset készlet

Íme a professzionális sminkecset készlet

·
Írta Evelin Jekken

Manapság már rengeteg féle sminkecset és ecsetkészlet kapható a webáruházakban és boltokban. A sminkelés egy személyes és egyedi tevékenység, minden sminkes más-más eszközöket és technikákat használ. Viszont a profi szintű sminkelés egyik alapja a sminkecsetek megfelelő használata. 2021-ben olyan sokféle ecset kapható, hogy már-már nehéz megkülönböztetni, hogy melyik mire is való. Most segítünk neked eligazodni! Bemutatjuk, melyik sminkecsetet mire kell használni és melyek a legalapvetőbb darabok egy a profi smink elkészítéséhez. Tarts velünk ma is és ismerd meg a Spirit Beauty sminkecset készlet darabjait! :)

Olvasás folytatása
mukormos-arlista-minta

Műkörmös árlista minta kezdő szakmabelieknek

·
Írta Evelin Jekken
"Mégis mennyit kérhetek el kezdő műkörömösként, lábápolóként a vendégeimtől? Hogyan épül fel egy profi árlista?" - Teheti fel sok kezdő szakmabeli a kérdést. Ebben a blogcikkben megmutatjuk neked, hogyan is néz ki egy műkörmös árlista minta.
Olvasás folytatása
okj-mukormos-tanfolyam

OKJ műkörmös tanfolyam csatlakozási lehetőség

·
Írta Evelin Jekken
Bár 2020-ban csak szó volt róla, január elsejétől valóban megszűnt az OKJ képzés. Azonban még lehet csatlakozni a decemberben indult OKJ tanfolyamokra a régi feltételek mellett, így rövidebb idő alatt szerezhetsz szakképesítést. Ha esetleg lemeradtál az utoljára induló 2020-as OKJ képzésekről, még van lehetőség műkörmös, illetve lábápoló szakmát szerezni, ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása