Ugrás a fő kontentre

Íme a professzionális sminkecset készlet

Íme a professzionális sminkecset készlet

Manapság már rengeteg féle sminkecset és ecsetkészlet kapható a webáruházakban és boltokban. A sminkelés egy személyes és egyedi tevékenység, minden sminkes más-más eszközöket és technikákat használ. Viszont a profi szintű sminkelés egyik alapja a sminkecsetek megfelelő használata. 2021-ben olyan sokféle ecset kapható, hogy már-már nehéz megkülönböztetni, hogy melyik mire is való. Most segítünk neked eligazodni! Bemutatjuk, melyik sminkecsetet mire kell használni és melyek a legalapvetőbb darabok egy a profi smink elkészítéséhez. Tarts velünk ma is és ismerd meg a Spirit Beauty sminkecset készlet darabjait! :)

Spirit Beauty professzionális sminkecset készlet

Biztosan láttad már webshopunkban az új SMINK menüpontot, ahol alapvető és prosfesszionális termékek találhatóak. A Spirit Beauty termékek 2021-ben jelentek meg. A kiegészítő termékek között megtekintheted a 10 db-os sminkecset készletet is. Az ecsetek használata nagyban függ a formától, anyagtól és szálhosszúságtól. Vannak kifejezetten szem, arc, szemöldök, ajak festésére használható ecsetek és vannak alapozásra kifejlesztettek. Vegyük sorra, milyen termékek vannak a készletben és melyik mire is való!

A sminkecset készlet tartalma, termékek felsorolása:

  • Púderecset
  • Alapozó ecset
  • Pirosító ecset
  • Füstösítő ecset
  • Korrektor ecset
  • Satírozó ecset
  • Rúzsecset
  • Kis füstösítő ecset
  • Szemöldök ecset
  • Kontúr ecset

 

Púderecset

Nagy, pihe-puha sűrű púderecset, amit akár bronzosításra, pirosításra is használhatunk. Ezek a legnagyobb fejű ecsetek. Sűrű, puha szálainak köszönhetően elegendő pigmentet lehet felvinni velük a megfelelő fedéshez. A hatékony felvitelhez egy könnyed mozdulattal forgasd meg a púder felszínén az ecsetet, majd a felesleget ütögesd le. Arcon alaposan dolgozd el az anyagot. A termék arra is tökéletes, hogy a felesleges sminket eltávolítsuk az arcról.

Alapozó ecset

Ez az ecset rövid szálakból áll, kisebb fejű, lapos. Felvihetsz vele folyékony és krémes alapozót is. Könnyű vele dolgozni, szép, egyenletes eredményt kaphatsz használatával. Ha igazán szép alapozást szeretnél, akkor ez egy alap darab lesz az eszközeid között!

Pirosító ecset

Ez az ecsetfajta a különböző porok arca való felhordására szolgál. Pirosítót, bronzosítót, púdert is felvihetünk vele. Kisebb, mint a púderecset és ennél is figyelned kell, hogy a felesleges port ütögesd le felvitel előtt. Vedd figyelembe az arc formáját és csak a megfelelő helyre vigyél fel pirosítót. Könnyed, simító mozdulatokkal oszlasd el a pirosítót a megfelelő tónus és eredmény eléréséhez.

Füstösítő ecset

Kicsi és kúp alakú, szőrzete puha, de sűrű. A színek összedolgozására szolgál, tökéletes színátmeneteket és füstösítést lehet vele elérni.

Korrektor ecset

Ez az ecset hasonlít az alapozó ecsethez, csupán kisebb. A bőrhibák, pattanások elfedésére használjuk, pontosan lehet vele felvinni a korrektort. Kis méretének köszönhetően az arc minden területén dolgozhatunk vele, mint a szem környéke, az orr vagy a pattanások.

Satírozó ecset

A szemhéj árnyékolására, a színek összedolgozására használhatjuk ezt a kicsi, sűrű ecsetet. Az éles szemceruza vonalakat is könnyen el lehet vele dolgozni.

Rúzsecset

A rúzsecset vagy ajakecsettel szép, precíz kontúrt húzhatunk a száj köré. Többféle rúzs felvitelére is szolgál, kevés anyaggal szép eredményt tudunk elérni ennek az ecsetnek a használatával. Egyenletes fedést biztosít, mellett használhatjuk az ajkak korrigációjára is.

Kis füstösítő ecset

Használatának módja ugyanaz, mint a füstösítő ecsetnek, méretéből adódóan kisebb területen oszlatja szét a port.

Szemöldök ecset

Ferdén vágott, rövid és sűrű, egyenes szálakból álló sminkecset. Ez a termék a szemöldök kiemelésére, színének megerősítésére szolgál. Az alsó és felső szemöldökvonal húzható meg vele. Vékony és erős sörtéinek köszönhetően a szemöldök szálak is meghúzhatóak vele. Porhoz és zseléhez is tökéletesen alkalmazható, korrigációra is jó.

Kontúr ecset

A sminkecset készlet utolsó darabja. Tömött és rövidebb szálú, ferdén vágott ecset. A termék az arc körvonalán, az állkapocs vonalán és a homlok területén használható, ahol korrigálhatunk vele. 2021-ben divat a kontúrozás. Mértékkel, helyesen használva ki lehet hangsúlyozni az arc vonalait, előnyösen. Krémkontúr felvitelére és eldolgozására is alkalmas. Szépen össze lehet vele dolgozni a sötét és világos részeket.

Az ecsetkészlet és a benne található termékek elérhetőek a spiritnails.eu webshopjában. További információkért és akciókért kövess minket a közösségi média felületeken. Megtalálsz minket az Instagramon is. A termékek és a készlet megtekintéséhez kattinsd IDE! Ha személyes kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal ügyfélszolgálatunkon. :)