Ugrás a fő kontentre

Influencer program

Influencer & Márkanagykövet Program

Inspirálódj, találd meg a tökéletes #spiritnails terméket, majd vásárold meg a őket egyszerűen a Spirit Nails webáruházunkbólÚj körömszínt fedeztél fel vagy imádod a jól bevált kedvenceidet? Mutasd meg a #spiritnailsofficial vagy #spiritnails hashtag használatával és a @spirit_nails_official jelölésével, hogy esélyed legyen az állandó megjelenésre a weboldalunkon és közösségi média felületeinken.

Hogyha pedig oda vagy a gyönyörű körmökért és hivatalosan is #spiritnails márkanagykövet szeretnél lenni, akkor jelentkezz a lenti kérdőív kitöltésével. Ha még nem rendelkezel nagy követőbázissal, de úgy gondolod, hogy ismerőseid körében szívesen képviselnéd a márkát, akkor egy névre szóló 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg, melyet megoszthatsz a közösségi média platformjaidon. A legsikeresebb kupon tulajdonosok később további együttműködésre számíthatnak Spirit Nails márkanagykövetként!

Csatlakozz te is zártkörű programunkhoz ahol rengeteg exkluzív ajánlat, esemény meghívás, early bird termék értesítők és még sok-sok más vár rád!

A beérkezett kérdőívek áttekintését követően és a regisztráció elfogadása esetén, 48 órán belül regisztrálunk az influencer adatbázisunkban.

A fentiekről visszaigazolásunkat a regisztráció során megadott e-mail címekre küldjük el.

A regisztráció aktuális helyzetéről érdeklődhetsz elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben a benyújtott kérdőív és adatok nem felelnek meg a kívánalmaknak, annak tényéről és okáról szintén e-mailben küldünk értesítést az megadott e-mail címre.

Adategyeztetés, illetve helyesbítés csak és kizárólag írásos formában tehető meg.

Feltételek: Regisztrációd jóváhagyását követően egy egyedi Spirit Nails csomagot küldünk neked, melynek használatáért cserébe a következőket kérjük:

  1. Az általunk megadott, egyedi kuponkódod megjelenítése minden közösségi média poszt leírásában.
  2. Legalább 2 videó készítése a Spirit Nails csomag bármelyik termékével. Kérjük, hogy ezeket a videókat küldd el számunkra az info@mukoromvilag.com email címre. Az általad készített videókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.
  3. Legalább 10 db kép készítése a Spirit Nails csomag termékeiről. Kérjük, hogy ezeket a képeket küldd el számunkra az info@mukoromvilag.com email címre. Az általad készített fotókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.
  4. Saját közösségi média oldalaidon kép/videó megosztása a Spirit Nails csomag termékeiről. Kérünk, hogy minden posztnál használd a #spiritnails és #spiritnailsofficial hashtageket, valamint jelöld meg instagram oldalunkat is a @spirit_nails_official használatával.

Jelentkezz influencernek!

Kérjük add meg az online térben való megjelenéseidet üzenetben.(Pl.: Weboldal, Blog Név + URL, Instagram, Facebook, X, YouTube, Pinterest)

Az üzenet elküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.