Ugrás a fő kontentre

Partnerprogram

Cégünk a Spirit Nails Gmbh. folyamatosan várja új partnerek csatlakozását viszonteladói és affiliate köréhez. Szeretnéd viszonteladóként forgalmazni a termékeinket vagy passziv jövedelemhez jutni affiliate programunk keretében?


Affiliate Program / Partnerprogram

A Spirit Nails partnerprogramja ingyenes, és lehetővé teszi a tagoknak, hogy bevételre tegyenek szert azáltal, hogy elhelyeznek egy vagy több linket a weboldalukon, amely hirdeti a Spirit Nails márkát, vagy egy speciális termékét. Ha a vásárló ezekre a linkekre kattintva vásárol a Spirit Nails webáruházban, akkor a linket elhelyező partnerünk jutalékot kap a vásárlás után. Az alapjutalék jelenleg: 10%.


Viszonteladói Program

Ha pedig termékeink továbbértékesítésével szeretnél kiegészítő jövedelemhez jutni, akkor a viszonteladói programunkat neked találtuk ki! Termékeinket 30% kedvezménnyel megvásárolva értékesítheted a számodra legideálisabb platformokon.


Regisztráció

A regisztrációt az oldalon található űrlap kitöltésével lehet igényelni és a program ÁSZF nyilatkozat elfogadásával. Minden regisztrációs kérelmet egyedileg megvizsgálunk, ellenőrizzük, hogy megfelel-e a megadott feltételeknek.


Regisztráció feltétele, időigénye, visszajelzés

Csak azokat a partnereket áll módunkban viszonteladóként regisztrálni, akik cégük vagy vállalkozásuk tevékenységi körei között szépségipari és/vagy szépészeti termékek viszonteladása szerepel vagy releváns és bizonyítható célközönséggel és/vagy adatbázissal rendelkezik. A beérkezett kérdőívek áttekintését követően és regisztrációjuk elfogadása esetén, 48 órán belül regisztráljuk az új partnereket a partner & viszonteladói adatbázisunkban.

A fentiekről visszaigazolásunkat a regisztráció során megadott e-mail címekre küldjük el.

A regisztráció aktuális helyzetéről érdeklődhetsz elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben a benyújtott kérdőív és adatok nem felelnek meg a kívánalmaknak, annak tényéről és okáról szintén e-mailben küldünk értesítést az megadott e-mail címre.

Adategyeztetés, illetve helyesbítés csak és kizárólag írásos formában tehető meg.

Jelentkezz a Partnerprogramra

Kérjük add meg üzleted nevét, címét és online megjelenéseidet üzenetben.(Pl.: Weboldal, Instagram, Facebook, X, YouTube, Pinterest)

Az üzenet elküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.