Ugrás a fő kontentre
kezdo-mukormos-szett

Kezdő műkörmös szett - Ezeket szerezd be!

·
Írta Evelin Jekken
Mit tartalmaz egy kezdő műkörmös szett és vajon melyik való Neked? A sok éves tapasztalattal rendelkező műkörmösök biztosan nevetve gondolnak vissza a kezdetekre... Arra az időszakra, amikor még Ők is egy ilyen szettel kezdtek. A műköröm és a műkörömépítés világa azonban gyorsan fejlődik és igen elterjed napjainkban. De vajon ma mit kell tartalmazni egy műkörmös vagy éppen gél lakk készletnek? A Spirit Nails csapata most segít! :)
Olvasás folytatása
Köröm minták ballagásra

Köröm minták ballagásra

·
Írta Lilla Kovács

Ahogy közeledik a június, egyre több nyolcadik osztályos diák szíve ver hevesebben, ugyanis a nyár első hónapjának érkezése a várva-várt vakáció és a ballagás közeledtét jelenti. A csinos ruha, haj és smink mellett a diáklányok nagy figyelmet szentelnek a körmeiknek is, ami érthető, hisz a köröm a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke.

Olvasás folytatása
A legjobb gél lakk szett

A legjobb gél lakk szett

·
Írta Lilla Kovács
A körömápolás minden nő életében nagyon fontos szerepet játszik, és ráadásul sokan azt is szeretik, ha színesen pompáznak kezén a körmei. Egy színes köröm akár kiegészítőként is megállja a helyét, ha passzol a ruhához, táskához vagy a viselt ékszerekhez. Ezt a módszert sokan alkalmazzák; minden nap az aktuális öltözethez és kiegészítőkhöz lakkozzák a körmüket, így nagyon mutatós összhangot érhetnek el, amit nem lehet nem észrevenni.
Olvasás folytatása