Ugrás a fő kontentre

Kezdő műkörmös szett - Ezeket szerezd be!

kezdo-mukormos-szett

Mit tartalmaz egy kezdő műkörmös szett és vajon melyik való Neked? A sok éves tapasztalattal rendelkező műkörmösök biztosan nevetve gondolnak vissza a kezdetekre... Arra az időszakra, amikor még Ők is egy ilyen szettel kezdtek. A műköröm és a műkörömépítés világa azonban gyorsan fejlődik és igen elterjed napjainkban. De vajon ma mit kell tartalmaznia egy műkörmös vagy éppen gél lakk készletnek? A Spirit Nails csapata most segít! :)

Zselés vagy gél lakk szettet válasszak?

Első sorban el kell döntened azt, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod. Otthon szeretnél szép gél lakkos körmöket varázsolni magadnak? A műkörömépítő szakma iránt érdeklődsz, de még nem döntötted el, hogy biztosan ezzel szeretnél foglalkozni? A kezdő csomag tartalmazhatja porcelán, zselés, gél lakk termékek sokaságát. Általában van a szettekben műkörmös lámpa is, de ezek leginkább kis teljesítményű, otthoni lámpák. Persze vásárolhatsz hozzá egy nagyobb lámpát is, ha havonta többször készítesz körmöket.

 

kezdo-mukormos-szett-gel-lakk

 

Otthoni vagy kezdő munkákhoz bőven elég egy kisebb csomagot vásárolni. Azonban ha már végleg eldöntötted, hogy műkörömépítéssel szeretnél foglalkozni, szükséges lesz a további termékek vásárlása. Otthoni tevékenységhez tudsz vásárolni plusz lámpát vagy kizárólag gél lakk készleteket, hogy bővítsd a színkészletedet.

kezdo-mukormos-szett-gel-lakk

Mit szükséges tartalmaznia egy műkörmös szettnek?

Legyen zselé, porcelán vagy gél lakk csomag, a tartalma mindenképp feleljen meg annyira, hogy elkezdhesd vele a munkát. Hiányos csomagot ne vásárolj! Például ha megvásárolsz egy lámpa nélküli készletet, nem tudod megköttetni az anyagokat. Fontos a termék minősége is, megbízhatatlan vagy ismeretlen weboldalról inkább ne rendelj! A spiritnails.eu webshopjában tökéletes szetteket találhatsz, melyek tartalma biztosan megbízható és hiánytalan. A menü melletti keresés ikonra kattintva rá is kereshetsz az adott készletre, amire szükséged van. Ajánjluk számodra a 70% kedvezménnyel, mindössze 6000 forintért megvásárolható bizalom csomagokat is, kezdőként biztosan jól jön, ha kedvezményes áron tudsz vásárolni. A Spirit Nails termékei megbízhatóak, minőségiek és ár-érték arányban is megfelelőek.

 

kezdo-mukormos-szett-spirit-nails

 

A kezdő műkörmös szett mindenképpen kell, hogy tartalmazzon néhány reszelőt, előkészítő és fixáló folyadékokat. A gél lakk készletnek tartalmaznia kell természetesen színes gél lakkot, buffer reszelőt és nem árthat egy bőrfeltoló-kaparó sem. A zselé szett tartalma lehet változó, de az ecsetek és sablonok, zselék és buffer elengedhetetlenek. A legfontosabb termék pedig a lámpa! El ne felejts lámpát venni, ha esetleg az általad kiválsztott zselés szett nem tartalmazza! A műköröm vagy természetes körömre tervezett gél lakk csak lámpával készíthető el.

 

Zselé vagy porcelán?

A régebbi időkben, amikor még nem volt ennyire elterjedt a műköröm, a porcelán volt középpontban. Az új technikáknak köszönhetően azonban maga a műköröm viselése is jobban elterjedt világszerte. A zselés műkörömépítési technika jóval könnyebb és mára már eltejedtebb, mint a porcelán. A porcelán levegőre köt, gyorsan, míg a zselé lámpa alatt, így sokkal könnyebb vele dolgozni. A zselés technikával könnyebb a formázás, több idő van az elkészítésre.

A kezdő műkörmös szett választásakor inkább a zselét vagy gél lakkot tartalmazó szetteket ajánljuk. A használatuk sokkal könnyebb, mint a procelános technika. Az otthoni gél lakkozás még sok ideig sem tart, ha csak tartós színt szeretnél felvinni.

 

spirit-nails-gel-lakk-szett

 

Reméljük, hogy már Te is tudod, melyik kezdő műkörmös szettet válaszd. A Spirit Nails csapatához bármikor fordulhatsz segítségért, vagy a keresés ikonra kattintva megtalálod, amire vágysz! :)