Ugrás a fő kontentre

2019 téli körömtrendjei

2019 téli körömtrendjei

Lassan letagadhatatlan, hogy az ősznek vége és beköszönt a tél: fagyos reggelek, várva-várt hóesés, éjszakai fények. Már biztosan ezerszer hallottad, hogy ilyenkor érdemes a legjobban odafigyelni a kezünk ápoltságára, hiszen hideg, szeles és száraz idő van, ami nem tesz jót bőrünk hidratáltságának. Kezünk ápolásán túl pedig szakítsunk időt a körmeinkre is. Természetesen a naturális, igényes körmök sose mennek ki a divatból, de ha egy kis színre vágysz, most megmutatjuk, melyek lesznek 2019 telének legtrendibb színei, mintái és köröm hossza!

Mandula alak

Az idei év legfelkapottabb köröm alakja a mandula, azon belül pedig egy közepesen hosszúval biztosan nem lőhetsz mellé! Ennek a típusnak a nagy előnye, hogy lehet visszafogott, elegáns, de épp elég nagy a mérete ahhoz, hogy érdekes, teljes alakzatos dizájnt jeleníthessünk meg rajta.

sara.prayforrás: @sara.pray

 

Ovális alak

Ha nem vagy a hosszú, esetleg az épített körmök szerelmese, akkor az idei trend neked kedvez, mert a mandula alak mellett a természetesen rövid, ovális alak is újra visszatér a kifutókra, és persze ezzel az utcákra is. Lehet nude színű vagy színes, mindenképp tökéletes lesz télre!

 obsessionnailstudio

 forrás: @obsessionnailstudio

 

Bordó, fekete és piros körmök

Színek terén idén is a minden télen visszatérő bordó, fekete és piros színek hódítanak, de néhány extravagancia is divatba jön. A bordó köröm minden évben kedvenc, mert amellett, hogy nőies és szexi, a karácsonyi hangulatot, eleganciát sugallja nőknek és férfiaknak egyaránt. Ráadásul egy bordó/vörös rúzzsal igazán szexi hatást érhetünk el! A tél meghatározó színe a szürke, de körmeinken viseljünk inkább erősebb, feltűnőbb színeket és mintákat, ezzel is legyőzve a szürkeséget és kitűnve a tömegből. A feketét és pirosat mattíthatod, vagy hagyhatod őket fényesen csillogni, minden tekintetet magadra vonzol!

 

nilufersbeauty

forrás: @nilufersbeauty

 

chen.arzouan.beauty.boutique

 forrás: @chen.arzouan.beauty.boutique

 

Minden, ami csillog

Télen is lehet ragyogni, sőt, kötelező! Nem, most nem csak a highlighterre gondolunk, hanem a körmeid ragyogására. Egy egyszerű színt, mintát is feldob egy kis csillogás, ami lehet akár egy 3D gyöngy, flitter is.

nagelstudio_ellen

forrás: @nagelstudio_ellen

nailsonpoiint

forrás:@nailsonpoiint

ohlalanails

forrás:@ohlalanails

 

Francia manikűr

Az idei év nagy visszatérője a 90’-es évek koronázatlan királynője, a francia manikűr! Ez az a stílus, ami kivétel nélkül mindenkinek jól áll, elegáns, de meg lehet fűszerezni egy kis ombre hatással, esetleg glitterrel vagy gyöngyökkel.

westbeauty_byharriet

forrás:@westbeauty_byharriet

delaneychilds

 forrás:@delaneychilds

 

A tökéletes körmök otthoni elkészítéséhez pedig nincs szükséged másra, csak a Spirit Nails One Step Gél Lakk készletre, amely tartalmazza a kiválasztott lakkokat, egy 9W-os UV lámpát, előkészítő folyadékot és rózsafa pálcát. Ezekkel a lakkokkal percek alatt elkészítheted a vágyott körmöket és színeket, akár profi tudás nélkül is. Csak felkened, hagyod száradni az UV lámpa alatt, és ha meguntad, akkor egy húzással vagy gél lakk leoldó folyadékkal eltávolítod őket. Ha szeretnéd, akkor a színeket még egy-két körömdísszel is feldobhatod. Lehetne ennél egyszerűbb az otthoni körömdíszítés?