Ugrás a fő kontentre

7 káprázatos manikűr ötlet a rövid körmök kedvelőinek

7 káprázatos manikűr ötlet a rövid körmök kedvelőinek

 Ahogy már előző bejegyzésünkből olvashattátok, idén visszatér a divatba a rövid köröm. Lehet természetes, egy színnel kilakkozott vagy éppen mintás, elegáns vagy harsány színekkel díszített, bármi jól mutat rajta! Lássunk 7 káprázatos manikűr tippet!

 

Ápolt, igényes körmök

Nem muszáj kifesteni körmeinket – hagyhatjuk őket természetes állapotukban. Ha ezt választjuk, akkor viszont fordítsunk időt és energiát arra, hogy egészségesek, csillogóak legyenek. Ezt a legegyszerűbb elérni, csak egy kis odafigyelést igényel. Ehhez a japán arisztokraták titkát ajánljuk, a japán manikűrt. A méhviasztól erősödik a köröm, egyre élénkül a köröm színe, és fénye pedig tartós marad. Leginkább kúraszerűen érdemes alkalmazni, 3-6 hónapig, hogy igazán tartós hatást érhess el vele. Javasolt épített műköröm, hosszan tartó zselés műköröm, gél lakk vagy akár körömlakk viselése után is használni. Ennek a technikának a segítségével csillogó, egészséges körmeid lesznek, amiket bárhol büszkén mutogathatsz.

 

Francia manikűr

Idén nagy visszatérő a francia manikűr, legfőképp a rövid körmökön. Tisztaság, frissesség hatását kelti, így nem véletlenül lett az elegancia egyik jelképe. Egy megfelelő sablonnal, a tökéletes halvány rózsaszín-nude színnel és fehér lakkal lehet a tökéletes francia manikűrt elérni. Akár otthon is elkészíthető mindösszesen a sablon és egy kis gyakorlás segítségével!

https://www.instagram.com/p/B4NNTJTFPwE/

 forrás:@domodipl

Harsány színek

Még hogy a harsány színek csak a hosszú körmökön mutatnak jól! A kifutókon ebben az évben a harsány színek domináltak, és nem csak a hosszú körmökön. A kék, lila, zöld, sárga árnyalatok idén is szemet kápráztatóan gyönyörűek, és remekül feldobnak egy szürke vagy fekete ruha összeállítást!

 prettyandpolishednailsbyrosie

forrás:@prettyandpolishednailsbyrosie

rellas_nails
forrás:@rellas_nails
malihe_nail_art
forrás:@malihe_nail_art

 

Fehér körmök

A fehér körmök minden tél valódi sztárjai: a legtöbb nő a piros és ezüst színek mellett ezt a színt kéri karácsony környékén – a manikűrös, kézápoló hölgyek tudnának erről igazán mesélni! Nem csak hópehely, hógömb vagy hóember formájában közkedvelt, hanem a köröm teljes felületén. Ártatlanságot, letisztultságot, eleganciát sugall, nem mellesleg a fehér az egészség jelképe is. Minden szín illik hozzá, így bármivel ki lehet egészíteni akár mintával, ombre hatással, gyöngyökkel. Ha pedig meg szeretnéd bolondítani, csillámot szórj bele!

 

bettinacosmeticsusa

forrás:@bettinacosmeticsusa

 

deilyvettenails

forrás:@deilyvettenails

 

Ombre körmök

Az ombre mindenhol átvette a hatalmat – hajszín, rúzsok, így természetesen a körmök sem maradhatnak ki. Az ombre lényege, hogy egyik színből fokozatosan térünk át egy másikra. Gyönyörűen mutat és nem is nehéz megtanulni, te magad is elsajátíthatod a technikát! A legideálisabb és legtradicionálisabb a sötét színből kiindulni a körömágy irányából és fokozatosan világosítani a vége felé haladva – de most már fordítva is épp olyan izgalmas és egyedi!

 merlin_nails

forrás:@merlin_nails

 nailpromagazine

forrás:@nailpromagazine

nailsbyannan

forrás:@nailsbyannan 

Matt körmök

A matt hatást vagy speciális matt körömlakkal tudod elérni, vagy pedig mattító lakkal, amit bármilyen gél lakkra, zselére vagy porcelánra lehet használni. Az utóbbi pár évben lett közkedvenc és a mai napig tartja magát, hiszen egyedi és feltűnő stílus.

 alexiyanails

forrás:@alexiyanails

Csíkok, minták

Rövid körmökön is gyönyörűek a csíkok, minták – elég nagy felület önmagában is egy kis alkotáshoz. Egy-egy vonal, virág, hangjegy – ezek egy profi szakembernek nem okoznak gondot, legyen a köröm bármilyen hosszúságú is.

ellas_nailstudioellas_nailstudio

forrás:@ellas_nailstudio

Ha kedvet kaptál valamelyik stílushoz, de nem szeretnél épített körmöt, válogass kedvedre otthoni használatra készült One Step Gél Lakk készleteink között, vagy próbáld ki Japán Manikűr készletünket az ápolt és igényes körmökért!