Ugrás a fő kontentre
mukormos-taska

Bestseller műkörmös táska, amiben könnyen elférsz

·
Írta Evelin Veisz
Egy megfelelő tároló megoldás lehet arra a problémára, ami felmerülhet munkád során. Sok-sok eszköz, de kevés hely a tárolásra. Alapanyagok és akár UV/LED lámpák is tárolhatóak bennük. Ráadásul nem csak otthoni tárolásra alkalmasak, hanem hordozhatóak is!
Olvasás folytatása
Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

·
Írta Evelin Jekken
Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.
Olvasás folytatása
Őszi köröm színek és minták

Őszi köröm színek és minták

·
Írta Evelin Jekken
Mint minden évben, idén ősszel is megjelentek az újabbnál újabb őszi köröm trendek. Az új évszak hozza magával az új ötleteket, ősszel a ruházatunk is megváltozik. Frissítjük a gardróbot, változtatunk a kinézetünkön, természetesen a körmök színe és a minták is megváltoznak. Ha a manikűr szalonban ülve nem tudod, milyen színű és formájú körmöt szeretnél, ebben segítünk!
Olvasás folytatása
matt-kormok

Fényes vagy matt körmök? Esetleg mindkettő egyszerre?

·
Írta Evelin Jekken
A matt körmök csak nemrégiben jelentek meg. Először nézzük meg, hogyan is alakult ki a körömlakkozás és a manikűr! A körömlakk egyfajta polimer alapú lakk, melyet már időszámításunk előtt is ismertek Kínában. Jobbára dekorációs céllal vagy a körömlemez védelme érdekében vitték fel a kéz és láb körmeire. Mára már számos színe és fajtája elterjedt...
Olvasás folytatása
2019 téli körömtrendjei

2019 téli körömtrendjei

·
Írta Karolina Vivien
Lassan letagadhatatlan, hogy az ősznek vége és beköszönt a tél: fagyos reggelek, várva-várt hóesés, éjszakai fények. Már biztosan ezerszer hallottad, hogy ilyenkor érdemes a legjobban odafigyelni a kezünk ápoltságára, hiszen hideg, szeles és száraz idő van, ami nem tesz jót bőrünk hidratáltságának. Kezünk ápolásán túl pedig szakítsunk időt a körmeinkre is. Természetesen a naturális, igényes körmök sose mennek ki a divatból, de ha egy kis színre vágysz, most megmutatjuk, melyek lesznek 2019 telének legtrendibb színei, mintái és köröm hossza!
Olvasás folytatása