Ugrás a fő kontentre

Karácsonyi ajándék ötlet – Otthoni gél lakk szett variációk

Karácsonyi ajándék ötlet – Otthoni gél lakk szett variációk

Ideje lassan kiválasztani a tökéletes karácsonyi ajándékokat szeretteinknek, hiszen két hét múlva már itt is az év legszebb ünnepe. A legjobb, ha egész évben figyeljük szeretteink kívánságait, de ha ez mégsem sikerülne, akkor két különböző díszdobozos otthoni gél lakk szett variációt tudunk ajánlani nővérednek, húgodnak, édesanyádnak vagy a barátnőidnek. Nem csak, hogy gyönyörűek, de könnyen használhatóak, gond nélkül kipróbálhatja bárki, minimális körömépítő tudás nélkül. Idén több karácsonyi szettet állítottunk össze, melyeknek köszönhetően az idei karácsonyi trendeket követve készíthetsz te magad, vagy ajándékozottad ünnepi körmöket. Na de melyek is ezek?

One Step Gél Lakk Készlet

A One Step Gél Lakk Készlet, vagy más néven az egylépéses, lehúzható otthoni gél lakk szett, ideális választás a rohanó életünk képviselőinek, akiknek nincs idejük arra, hogy órákat üljenek a körömépítő szakembernél. Szeretik maguk elkészíteni ápolt körmeiket, de már unják a körömlakkokat. Miért is? Mert nehéz olyat találni, amely nem kopik, töredezik, ráadásul pár nap után már szinte mindegyiknél előfordul, hogy egy-egy körmön már hiányzik belőle egy darab, és lehet újra festeni mindet. Az ilyen hölgyek számára készült a One Step Gél Lakk Készlet, amelynek előkészítése nem igényel hosszú folyamatot, nem szükséges alá alapozó réteg, eltávolításához pedig sem oldószer, sem reszelő nem szükséges, mert egy mozdulattal lehúzhatod – akár egy matricát. A körmök megtisztítása és formára vágása után a Nail Prep segítségével zsírtalanítjuk és fertőtlenítjük azokat, hogy megelőzzük a köröm megbetegedését, valamint ezáltal a lakkzselé is tartósabb lesz.

Ezután első lépésben kifestjük körmeinket a választott One Step Gél Lakk színnel, és a készletben található UV lámpa segítségével megköttetjük, majd megismételjük ezt még egyszer és már kész is van a tökéletes köröm! Fontos, hogy az UV lámpa ehhez a lakkzseléhez van kifejlesztve, ha másfajtát használunk, a gél lakk beráncosodhat! Ha megkötött a gél lakk, fedőlakk vagy fedőzselé használata sem szükséges, hiszen fényesre köt, valamint cleanserre és fixáló lakkra sincs szükségünk – már indulhatunk is utunkra, és akár két-három hétig is eltart.

Ha eljön a leszedés ideje, mert a színt meguntuk, így újítanánk, vagy már lenőtt a lakk, hiszen olyan gyorsan nő a körmünk, akkor az eltávolítása is egyszerű. A rózsafa pálca vagy a bőrfeltoló kaparó segítségével a körömbőrtől kezdve benyúlunk a gél lakk réteg alá, és amikor már elég levegős, akkor egy óvatos mozdulattal lehúzzuk – sem oldószerre, sem reszelőre nincs szükség, így körmünk egészséges maradhat! Ha szeretnéd mégis oldószert használni, akkor a Spirit Nails Gél Lakk Leoldó Folyadékot ajánljuk.

Ha úgy érzed, ezek után pihentetnéd körmeidet, akkor a Japán Manikűr készletet ajánljuk, amellyel egészségesek és ápoltak lesznek körmeid, hiszen a természetes anyagok beépülnek a körömlemezbe, erősítik azokat és csillogást adnak.

Rengeteg színt találhatsz kollekciónkban, így akár az összes barátnődet meglepheted 1-1 készlettel, azzal, ami a leginkább illik a megajándékozott személyhez, vagy, választhatod gondosan összeállított karácsonyi színeket tartalmazó dobozunkat, hogy megteremtesd az ünnep hangulatát. Hogy segítsük a döntést, most minden készletünket leárazva vásárolhatod meg, és a készlet tartalmaz egy Nail Prep folyadékot, egy darab rózsafapálcát, egy 9W-os LED lámpát, valamint 3 darab színes lehúzható One Step Lakkot, amelyek akár összesen 30 használatra is elegendőek! A One Step Gél Lakk Készlet ideális gyermekek és felnőttek számára is.

 

one_step

 

Three Step Gél Lakk Készlet

 Ha van olyan barátnőd, akit érdekel a szépségipar, szeret önmagára rengeteg időt fordítani, szeret sminkelni, mindene a bőr- és hajápolás, tudod, hogy jó kézügyessége is van, akkor neki Three Step Gél Lakk Készlet a megfelelő! Külön felhívjuk figyelmedet a gyönyörű, havas tájat idéző Snowflake, a piros-zöld színekben bombázó Grinch, vagy az örök klasszikus, karácsonyfát megidéző, arany-piros színkombinációt tartalmazó Christmas otthoni gél lakk szett variációkra.

 A Three Step Gél Lakk Készlet két különböző színű háromlépéses gél lakkot tartalmaz, ami ezáltal több időt vesz igénybe, mint az egylépéses lakkzselé. A nevét onnan kapta, hogy a szín felvitele előtt szükség van alapozórétegre, felvitele után pedig fedőrétegre, így a kiválasztott színnel együtt 3 réteget kap körmünk. A körmöt ez esetben az előkészítés után a Spirit Base Gel alapozóréteggel fedjük le, majd UV lámpa alá tartjuk. Felvisszük egyenletesen a színt, UV lámpa alá tartjuk, majd felvisszük ugyanezt második rétegben és lámpázást követően fixálásmentes fényzselével vonjuk be körmeinket, amelyet szintén a lámpázunk. Az eltávolítás először egy durvább reszelővel, majd elérve az alapozó lakk réteget egy finom szemcsés reszelővel történik, így ezután nagyon fontos a körmök ápolása.

 Láthatjuk, hogy ez több időt vesz igénybe, így azoknak ajánljuk, akik nem sajnálják rá az időt és imádnak aprólékosan dolgozni, valamint szeretik a körmüket különböző díszekkel vagy mintákkal díszíteni. A fedőrétegnek köszönhetően a Three Step Gél Lakk Készlet ideális választás azoknak, akik szeretik a körmeiket néha feldobni egy-egy körömdísszel, strasszkővel, csillámmal vagy króm porral. Nem szükséges körmös előismeret, így ideális ajándék!

Ez a gél lakk szett tartalmaz 2 darab színes Háromlépéses gél lakkot, Top Coated Fényzselét, amely a legutolsó réteg lesz, Spirit Base Gél Lakkot, amely az alapozóréteg, egy 9W-os LED lámpát, bőrfeltoló-kaparót, a Nail Prep előkészítő folyadékot fertőtlenítésre és zsírtalanításra, valamint egy körömreszelőt az eltávolításhoz.

threestep

 

Na de melyik otthoni gél lakk szettet válasszam ajándékba?

 Ha másnak veszed karácsonyra, és nem magadat leped meg vele, akkor először gondold át, milyen az ajándékozott személyisége. Olyan, aki mindig siet, nem élvezi az aprólékos munkát, de igen is ad arra, hogy körmei csillogóak, ápoltak legyenek, és mindig az aktuális trendnek megfelelő színt viseli? Akkor neki a One Step Gél Lakk Készletet ajánljuk, amivel nem csak a felvitel gyors és egyszerű, de az eltávolítás is. Aztán ki tudja, lehet később beleszeret, és jövő karácsonyra már a Three Step Gél Lakk Készletet kéri!

A Three Step Gél Lakk Készlet ugyanis ezzel szemben több időt igényel, hiszen alapozó réteg és fedőréteg is kerül a szín alá, valamint fölé, és az eltávolítása is hosszabb folyamat, amelyet reszeléssel érhetsz el. Ha a megajándékozni kívánt személy szereti az aprólékos munkát, szereti a körmeit díszíteni, szeret elmerülni valamiben, és tudod, hogy érdeklik az efféle kreatív, türelmet és kézügyességet igénylő dolgok, akkor neki ezt az otthoni gél lakk szettet ajánljuk!

A gél lakk otthoni elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, így lepd meg vele szeretteidet. Nézd meg adventi készleteinket, amelyet gyönyörű díszdobozban küldünk, így elég egy masnit és kis kártyát rátenned, és kész is!