Ugrás a fő kontentre

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.

Matt és fényes együtt

Az ünnepi időszakban is gondolkodás nélkül használhatjuk ezt a módszert. A köröm színe lehet bármilyen karácsonyi szín: zöld, piros, kék... Egyszerű módszer, hiszen egy-egy körömre fényzselét viszünk fel, a többire pedig matt fedőlakkot. Egészen sikkes eredményt érünk el.

Forrás: stilmoda.info

Ha mégsem érezzük csak a matt-fényes kombinációt elég ünnepinek, díszíthetjük is tovább. 3D kővel, esetleg szórógyöngyökkel még elegánsabbá tehetjük az ünnepi körmöket.

Forrás: closetcouture.com

Visszafogottság

A letisztult és egyszerű körmök kedvelőinek az egyszínű körmöket javasoljuk. Esetleg egy színen belüli árnyalatokat használhatunk az elkészítéshez, de ne nagyon térjünk rá más színekre! Az ilyen visszafogott körmök alkalmasak a hétköznapokra és az ünnepekre is. Karácsonyi színeket is használhatunk, a lényeg a letisztultság és a visszafogottság.

Forrás: stilmoda.info

Természetesen az ilyen egyszerű körmöt is díszíthetjük, maximum néhány kővel vagy egy-két egyenes vonallal. Használhatunk akár több színt is, de maradjunk a színen belüli árnyalatoknál. A nude színek minden alkalomra tökéletesek.

Forrás: stilmoda.info

Extravagáns és mintás körmök

Az ünnepi körmök persze lehetnek a tömegből kitűnőek is. Használhatunk sok-sok csillámot, 3D követ, cukorhatást, chrome porokat, a lehetőségek tárháza nyitva áll. Szilveszter közeledtével és a karácsonyi készülődés közepedte készíthetünk olyan műkörmöket, amelyre egész évben vágytunk.

Forrás: stilmoda.info

2020-ban hódítanak a különböző minták. Ünnepi körmök esetében hópehely, csillámos ombre pulcsi minta kedvelt. Kifejezetten karácsonyi körmök készítésénél rénszarvas, angyalka, fenyőfa, cukorka, gömdísz jöhet szóba. Színek tekintetében a fehér, arany, ezüst, piros, fekete, zöld és kék az alapvető ünnepi színek. Ezen kívül a lila és a szürke is kellemes választás lehet a műkörmös szalonban.

Forrás: stilmoda.info

A Karácsony egy csodálatos ünnep, csodálatos a karácsonyi készülődés. A műkörmös szalonban is kellemesebb ilyenkor a hangulat... A köröm is talán most lehet a leggyönyörűbb. Te mit választasz az ünnepi készülödéshez? Műköröm extra díszítéssel vagy egyszerű gél lakkozott, visszafogott köröm?