Ugrás a fő kontentre

Halloween köröm díszítési technikák egyszerűen

halloween-korom

Halloween köröm tippek

Ebben a  blog posztban összegyűjtöttünk nektek pár Halloween köröm díszítési tippet, melyet könnyen elkészíthettek vendégeitek számára és akár magatoknak is. Az elmúlt évek során hazánkban is egyre inkább elterjedt a Halloween - azaz a mindenszentek napját megelőző esti bolondozás. Erre az eseményre sok helyen jelmezes bulikat szerveznek, ahol minél ijesztőbb jelmezekbe bújva illik megjelenni. 

Mivel a műköröm-díszítési technikák mindenre kiterjednek, így persze a halloweeni köröm is külön fejezetet kap. Számos minta és szuper ötletek - akár otthon is könnyen elkészíthetőek - születtek az évek során. Most ezekből mutatunk be néhányat Nektek! 

 

Koponyák és pókhálók

A Halloween egyik védjegye a pókháló és a koponya motívum, melyeket alapvetően a fehér és a fekete színeket kombinálva tudunk megfesteni. Ha extravagáns halloweeni körmökre vágyunk, akkor bármilyen színek kombinációjával ki is próbálhatjuk! Szükséges hozzá egy vékony díszítő ecset és fehér (vagy tetszőleges színű) díszítőzselé. A pókháló mintát vékony vonásokkal készítjük el. A minta készítésekor először mártsuk az ecsetet a díszítő anyagba, majd egy másik felületen (egy sablon vagy keverőtál, vagy bármilyen felület, amin próbálkozhatunk) húzzunk vele vonalakat addig, amíg a kívánt vastagságot el nem érjük. A munkát mindig egy másik felületen kezdjük, sosem a köröm felületén, mivel megeshet, hogy túl sok anyag kerül a körömre és egyenetlen, vastag vonalakat készítünk, amit ki kell javítani.

 

halloween-korom

Forrás: prettydesigns.com

 

halloween-korom

Forrás: pinterest.com

 

Matt vagy nem matt?

Hát persze, hogy MATT! Talán ez az év legjobb időszaka arra, hogy kipróbáljuk a mattított színeket, legyen az a Halloween narancssárgája, vagy csak egy sima fekete… Mindenképpen feldobja a körmeinket! A színes felületre vigyük fel a Matt Top Coat Gél lakkot, majd köttessük. 100%-ban csíkmentes felületet kapunk és még fixálni sem kell! A Matt Top Coat Gél lakkot ITT találod.

 

Forrás: pinterest.com

 

Halloween köröm matricák és nyomdák

Manapság már szinte mindenhol található számos színű és mintájú köröm matrica. Természetesen ebből a halloweeni trend sem maradhat ki! Halloweeni körmeinket elkészíthetjük egyszerű körömnyomdák segítségével is. A körömnyomdával történő díszítés számos lehetőséget rejt magában, rengeteg variációt készíthetünk el rendkívül egyszerűen. A körömnyomdákról további információ ITT található.

 

Forrás: amazon.com

 

Halloween tökök és az ijesztő denevérek

Az elkészítendő köröm mintája lehet az ikonikus halloweeni tök is. Ehhez egy szép narancssárga színre lesz szükségünk. A színeket itt is variálhatjuk, a tököket pedig megfesthetjük igen részletesen is vagy csak egyszeűen, a töklámpások arcát formázzuk meg fekete színnel a narancssárga alapszínből. A körmök lehetnek fehér, fekete vagy narancssárga alapszínűek. Gyönyörű narancssárga gél lakk ITT található!

 

halloween-korom

Forrás: prettydesigns.com

 

halloween-korom

Forrás: amazon.com

 

 Forrás: spilledpolish.com

 

Forrás: lovethispic.com

 

 Te már tudod, milyen legyen a körmöd? :)