Ugrás a fő kontentre
mukormos-asztali-lampa

Milyen műkörmös asztali lámpát vegyek?

·
Írta Evelin Jekken
A műkörmös asztali lámpa egy szakmabeli legfontosabb eszköze. Fontos, hogy a számodra megfelelő lámpát válaszd ki, akár meglévő vendégkörrel rendelkezel, akár kezdő vagy. Emellett pedig az sem mindegy, hogy milyen időtartamon belül kell izzót cserélned és mennyibe fog kerülni ez hosszútávon? Milyen asztali lámpa kerüljön a "kosárba"? Ezekre a kérdésekre adunk választ most Neked!
Olvasás folytatása
Szilveszteri körmök

Szilveszteri körmök

·
Írta Evelin Jekken
A karácsonyi körmök mellett a szilveszteri körmök is fontos szerepet kapnak. A két ünnep között sokan elmennek még a körmös szalonba, utoljára az évben, hogy elbúcsúzzanak a karácsonyi mintáktól. Ez az időszak viszont azoknak is körmözéssel telhet, akik otthon készítik el körmeiket saját maguknak. Akár otthon, akár szalonban készülnek körmeink, idén év végén sem maradhatnak el a szerveszteri trendek! Összegyűjtöttük számotokra 2020 csodálatos körömtippjeit szilveszterre.
Olvasás folytatása
Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

·
Írta Evelin Jekken
Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.
Olvasás folytatása
Őszi köröm színek és minták

Őszi köröm színek és minták

·
Írta Evelin Jekken
Mint minden évben, idén ősszel is megjelentek az újabbnál újabb őszi köröm trendek. Az új évszak hozza magával az új ötleteket, ősszel a ruházatunk is megváltozik. Frissítjük a gardróbot, változtatunk a kinézetünkön, természetesen a körmök színe és a minták is megváltoznak. Ha a manikűr szalonban ülve nem tudod, milyen színű és formájú körmöt szeretnél, ebben segítünk!
Olvasás folytatása
matt-kormok

Fényes vagy matt körmök? Esetleg mindkettő egyszerre?

·
Írta Evelin Jekken
A matt körmök csak nemrégiben jelentek meg. Először nézzük meg, hogyan is alakult ki a körömlakkozás és a manikűr! A körömlakk egyfajta polimer alapú lakk, melyet már időszámításunk előtt is ismertek Kínában. Jobbára dekorációs céllal vagy a körömlemez védelme érdekében vitték fel a kéz és láb körmeire. Mára már számos színe és fajtája elterjedt...
Olvasás folytatása
halloween-korom

Halloween köröm díszítési technikák egyszerűen

·
Írta Evelin Jekken
Ebben a  blog posztban összegyűjtöttünk nektek pár Halloween köröm díszítési tippet, melyet könnyen elkészíthettek vendégeitek számára és akár magatoknak is.
Olvasás folytatása