Ugrás a fő kontentre

Szilveszteri körmök

Szilveszteri körmök

A karácsonyi körmök mellett a szilveszteri körmök is fontos szerepet kapnak. A két ünnep között sokan elmennek még a körmös szalonba, utoljára az évben, hogy elbúcsúzzanak a karácsonyi mintáktól. Ez az időszak viszont azoknak is körmözéssel telhet, akik otthon készítik el körmeiket saját maguknak. Akár otthon, akár szalonban készülnek körmeink, idén év végén sem maradhatnak el a szerveszteri trendek! Összegyűjtöttük számotokra 2020 csodálatos körömtippjeit szilveszterre.

Szilveszteri csillogás

A csillogó körmök szilveszterkor a legalkalmasabbak. A szilveszteri csillogó körmök tündökölhetnek arany vagy ezüst színben is. Ha bevállalósabbak vagyunk, az imént említett két színen kívül szinte bármilyen színt felkenhetünk.

Forrás: helloladies.hu
Forrás: nlc.hu

Színek sokasága

A szilveszter talán egy kicsit őrült ünnep, így mi is megőrülhetünk az év ezen utolsó napján. Körmeinket festhetjük különböző színűre is, ezen a napon senki sem fog furcsán nézni ránk emiatt!

Forrás: helloladies.hu

Ombre - különböző színekkel

Az ombre dízsítési mód is jó választás. Készíthetjük fekete-ezüst kombinációval, csillogós felülettel - ezzel biztos, hogy nem nyúlunk mellé szilveszterkor! A zöld szín - vagyis a szerencse színe is szóba jöhet Újévkor, esetleg egy lóhere motívummal kiegészítve, tökéletes választás. Az ombre átmeneteket készíthetjük mattított változatban is, de azt hiszem, ez inkább a csillogás napja.

Forrás: helloladies.hu

Forrás: nlc.hu

Chrome és különleges francia

A Chrome - azaz tükörfényes felület a körmökön idén is hódít a szilveszteri repertoárban. Válasszunk bármilyen színt, ezzel a technikával nem nyúlunk mellé. A köröm színe lehet többszínű is, vagy egy-egy köröm akár extra csllogást is kaphat, biztosan mindenki megdicséri majd körmeinket!

Forrás: nlc.hu

A francia manikűr is elkészíthető szilveszteri változatban. Ezüst vagy arany véggel visszafogott, mégis bulis hatást érünk el vele, tökéletes egy szilveszteri partyra.

Forrás: helloladies.hu

Szövegek és egyéb minták

Ha körmünket kifejezetten szilveszterre készítjük és a karácsonyi mintákat már meguntuk, akkor itt az ideje az újévhez kapcsolódó motívumokat felvinni a köröm felületére! Szilveszter napja az év utolsó napja, ezzel a nappal és egy általában hatalmas bulival zárjuk az évet. Természetesen van, aki otthon ünnepel nyugalomban vagy olyan is akad, aki elutazik. Teljesen mindegy, hol ünnepelünk, az Újév az egész világon új év, így a hozzá kapcsolódó motívumok megállják a helyüket a körmeinken is.

Forrás: helloladies.hu

Rajzolhatunk pezsgőspoharakat vagy írhatunk "Happy New Year" feliratot, illetve egyéb szimbólumokat is. 2020-2021 dátum vagy tűzijáték minta is felkerülhet körmeinkre.

Forrás: helloladies.hu

Nos, Neked már megvan, milyen lesz a körmöd szilveszterkor? :)