Ugrás a fő kontentre
Őszi köröm színek és minták

Őszi köröm színek és minták

·
Írta Evelin Jekken
Mint minden évben, idén ősszel is megjelentek az újabbnál újabb őszi köröm trendek. Az új évszak hozza magával az új ötleteket, ősszel a ruházatunk is megváltozik. Frissítjük a gardróbot, változtatunk a kinézetünkön, természetesen a körmök színe és a minták is megváltoznak. Ha a manikűr szalonban ülve nem tudod, milyen színű és formájú körmöt szeretnél, ebben segítünk!
Olvasás folytatása
matt-kormok

Fényes vagy matt körmök? Esetleg mindkettő egyszerre?

·
Írta Evelin Jekken
A matt körmök csak nemrégiben jelentek meg. Először nézzük meg, hogyan is alakult ki a körömlakkozás és a manikűr! A körömlakk egyfajta polimer alapú lakk, melyet már időszámításunk előtt is ismertek Kínában. Jobbára dekorációs céllal vagy a körömlemez védelme érdekében vitték fel a kéz és láb körmeire. Mára már számos színe és fajtája elterjedt...
Olvasás folytatása
Tavaszi köröm minták

Tavaszi köröm minták

·
Írta Karolina Vivien
Körülbelül 2 hét hete már, hogy (kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan) április végre elhozta a tavaszt! A környezetünk tele színekkel, illatokkal, napsütéssel. Lassan mindenki befejezi a téli ruhák elpakolását és előveszi a szekrény mélyéről a tavaszi/nyári ruhákat - megindul a teljes gardróbcsere! Emiatt talán megunjuk a körmök szürke, fekete, bordó, sötétkék színeit, és előkerülnek a tavaszi köröm minták! Nézzük hát, hogy mi lesz a Top 5 tavaszi körömszín trend, amelyekbe biztosan beleszeretsz!
Olvasás folytatása
Esküvői köröm

Esküvői köröm

·
Írta Karolina Vivien
Beköszöntött a ragyogó napsütés, elérkezett az esküvők időszaka. A mai körülmények azonban nem könnyítik meg a menyasszonyok számára az esküvő szervezését, vagy megtartását. Ha te is úgy döntöttél, hogy megtartod szűk családi körben az esküvőt, de nem találsz manikűröst, akkor jó helyen jársz. Mi segítünk, hogy mindezek ellenére tökéletes legyen az esküvői köröm! Cikkünkből kiderül, hogy tudod te magad elkészíteni a menyasszonyi manikűrt. Fehér, francia köröm és minták szerelmesei, figyeljetek!
Olvasás folytatása
7 káprázatos manikűr ötlet a rövid körmök kedvelőinek

7 káprázatos manikűr ötlet a rövid körmök kedvelőinek

·
Írta Karolina Vivien

Ahogy már előző bejegyzésünkből olvashattátok, idén visszatér a divatba a rövid köröm. Lehet természetes, egy színnel kilakkozott vagy éppen mintás, elegáns vagy harsány színekkel díszített, bármi jól mutat rajta! Lássunk 7 káprázatos manikűr tippet!

Olvasás folytatása