Ugrás a fő kontentre

Tavaszi köröm minták

Tavaszi köröm minták

Körülbelül 2 hét hete már, hogy (kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan) április végre elhozta a tavaszt! A környezetünk tele színekkel, illatokkal, napsütéssel. Lassan mindenki befejezi a téli ruhák elpakolását és előveszi a szekrény mélyéről a tavaszi/nyári ruhákat - megindul a teljes gardróbcsere! Emiatt talán megunjuk a körmök szürke, fekete, bordó, sötétkék színeit, és előkerülnek a tavaszi köröm minták! Nézzük hát, hogy mi lesz a Top 5 tavaszi körömszín trend, amelyekbe biztosan beleszeretsz!

 

Pasztell színek

A pasztell színek tavaszi visszatérésével egyértelműen nem mondunk újdonságot, de egy színt kiemelnénk, amely most éli majd reneszánszát. Idén a pasztell sárga lesz a kedvenc, amellyel mindenhol találkozhatsz majd! A kifutón már tél elején megjelent, a katalógusok lapjain is hetek óta látható. Elegáns és kifinomult, mint minden pasztell, de mégis az örök optimizmust, jókedvet tükrözi, így nem csoda, hogy sokan már most a rajongói. Gél lakkban és a műköröm készítésben is megjelent. Egyszerű design, hiszen egy egyszínű lakk, de elkészíthető különböző fehér vagy fekete geometriai mintákkal is, hogyha az extravagáns műköröm minta áll közel hozzád!

 

thebeautystudio

forrás:@thebeautystudiocolchester

 

veroni.nails.berlin

forrás:@veroni.nails.berlin

 

mad_martadziurkowska

forrás:@mad_martadziurkowska

 

follynail

forrás:@follynail

Virág minta

A virágos tavaszi körmök újra feltűnnek. Bár úgy tűnik, a ruhák terén épp eltűnőben van, a műköröm terén most kerül csak a középpontba! A virágos köröm a legelegánsabb akkor, ha fehér köröm az alapja, és erre vékony vonallal kerül fel a virág minta. Bármilyen alakú és színű lehet ez a virág: piros-zöld-kék kombináció a legnépszerűbb, de a nőiesség és kislányosság kiemeléséhez a rózsaszín és pasztell lila is közkedvelt. Műköröm esetén sokszor igazi, kiszárított virág kerül a köröm közepébe. Ez már igazi szakértelmet kíván, ezt hívjuk nail art - nak!

Ha szeretnél több 2020 tavaszi trendet vegyíteni, akkor pasztell színeket (például a gyönyörű sárgát) és a virág mintákat tudod vegyíteni is! Nézd csak a képeken, milyen csodálatos a végeredmény! A harsány vagy pasztell színeket jól ellensúlyozza a fehér virág (például margaréta, pitypang) megjelenése, akár műköröm minták esetén, akár a valódi körmök lakkozásánál.

 

elegancja_paulina

forrás:@elegancja_paulina

 

polished.by.jessica

forrás:@polished.by.jessica

 

paznokciewkolorzemarzen

forrás:@paznokciewkolorzemarzen

 

Francia köröm, műköröm

Tudjuk, már többször hangsúlyoztuk, hogy a francia manikűr újra kedvelt lesz. Ebben a cikkünkben már hosszan taglaltuk legújabb francia minták megjelenését, hogy mennyire letisztult és elegáns, de akár harsány és meglepő is lehet. Az esküvői köröm trendekben örök sláger, ez tagadhatatlan. De hogyan jelenhet meg a tavaszi köröm minták területén, 2020-ban? A válasz egyszerű! Keverd össze a pasztell színű körömvéget a francia manikűr alapjával, és már trendi is vagy! Emellett a minták megjelenése is újdonság - a köröm két oldalán megjelenő 1-1 vékony, fekete vagy fehér vonal design várható idén!

 

nailart.bycaroline

forrás:@nailart.bycaroline

 

walaszczyk_paulina

forrás:@walaszczyk_paulina

 

A francia műköröm minták újabb tagja a színes körömvég mellett az alatta megjelenő vékony vonal - ugyanolyan vagy akár más színből. Ez a vonal szigorúan követi a francia vég ívét, de tudod, a szabályokat megszegve új trendet indíthatsz el! Ez is kivitelezhető műköröm minták, gél lakkozás és természetes körmök esetén is.

 

indigonails

forrás:@indigonails

 

Dzsungel zöld

Láttad már, hogy a bútorok, lakberendezés területén mi lett a legújabb kedvenc? Ha olvasgattad a legújabb IKEA katalógust, akkor biztosan észrevetted azt a gyönyörű dzsungel zöld színt! Ez a zöld megadja az őserdők hangulatát, akár a tavaszi eső illatát is, és akármilyen mennyiségben használod, nem lőhetsz vele mellé! Elegendő, ha az egész körmödet kifested vele, vagy beemeled a virágos minták területére azzal, hogy a virágok szára ebben a színben pompázik. A francia minta is megspékelhető vele úgy, hogy a körömvég dzsungel zöld színű. Tavaszi, frissítő és figyelemfelkeltő!

Ha esetleg a műköröm vagy a gél lakk a kedvenced, akkor érdemes oda is beemelni. A műköröm is lehet teljesen dzsungel zöld, vagy próbáljátok ki a manikűrösöddel azt, hogy az igazi virág fejet beépíti a műköröm közepébe és ezzel a színnel húz neki vékony szárat. Így, bár készülj fel, hogy hosszú-hosszú órákat fogsz nála tölteni, biztosan teljesen egyedi és szemet kápráztató lesz a körmöd! Gél lakk esetén pedig próbáljátok ki a krómpor használatát. Az biztos, hogy ragyogó lesz!

 

nailfashionbyjenny

forrás:@nailfashionbyjenny

 

Műköröm minták

2020 trendje leginkább a saját, rövid körmöket részesítik előnyben, de az tény, hogy figyelmünket a műköröm minták felé is kell fordítanunk. A francia manikűr ombre változata akár a halvány rózsaszín-fehér kombinációjával, akár egy harsány színbe való átmenetelével a műköröm minták koronázatlan királynője. Máshogy is megjelenhet a tavaszi műköröm! Mint már említettük, a virág minta egy szárított virág beépítésével a műköröm közepébe, vagy a hosszú, matt műköröm is a tekintetek kereszttüzébe fog kerülni! Leginkább a nude színek és a bordó, burgundi jelenik meg a tavaszi trendek között, de próbáld ki a pasztell színeket is!


iris_nailsacademy

forrás:@iris_nailsacademy

 

alinahoyonailartist
forrás:@alinahoyonailartist

 

gandziuchaa

 forrás:@gandziuchaa

   

baggesnaglar 

forrás:@baggesnaglar 

 

baggesnaglar


forrás:@baggesnaglar

 

Reméljük megtalálod a kedvencedet a tavaszi köröm minták között. Akár az örökzöld francia, akár a felsorolt műköröm minták, a virágok vagy a dzsungel zöld lesz a kedvenced, nem fogsz mellé lőni!