Ugrás a fő kontentre

Esküvői köröm

Esküvői köröm

Beköszöntött a ragyogó napsütés, elérkezett az esküvők időszaka. A mai körülmények azonban nem könnyítik meg a menyasszonyok számára az esküvő szervezését, vagy megtartását. Ha te is úgy döntöttél, hogy megtartod szűk családi körben az esküvőt, de nem találsz manikűröst, akkor jó helyen jársz. Mi segítünk, hogy mindezek ellenére tökéletes legyen az esküvői köröm! Cikkünkből kiderül, hogy tudod te magad elkészíteni a menyasszonyi manikűrt. Fehér, francia köröm és minták szerelmesei, figyeljetek!

esküvői-köröm

Esküvői köröm trendek

Sok-sok éve tartja magát, hogy az esküvői köröm az a francia manikűr. Érthető is, hiszen letisztult, elegáns, illik a hófehér menyasszonyi ruhához és a piros menyecske ruhához is. Természetesen szeretjük a minták megjelenését is a körmökön, legyen az állat minta, geometrikus vagy pöttyök és kövek, de esküvőre a nude szín a leggyakoribb választás. A francia köröm alapja a precizitásban rejlik. Pontos ívek, nem túl vastag, fehér körömvég, elegáns halvány rózsaszín alap. A tökéletes rózsaszín kiválasztása talán a legnehezebb feladat, hiszen bőrtípusodnak megfelelőt kell, hogy válassz a gyönyörű végeredmény eléréséért. Ha világos a bőröd, a túl sötét árnyalat inkább feltűnő lesz, mintsem visszafogott, és méginkább nem menyasszonyi. Ha bőröd sötét, akkor a halvány árnyalat pedig nagyon elüt, és emiatt kicsit káoszos lesz az eredmény. A tökéletes végeredményért ajánljuk a sablon használatát, amelyet bármelyik drogériában be tudsz szerezni, amellyel egyszerűbb az ívelt minta elkészítése. A francia köröm bármilyen már színnel vegyíthető, nem szükséges csak fehérrel, ebben a cikkünkben részletesen írtunk a legújabb francia köröm trendekről.

Ha esküvői köröm, akkor a francia mellett a letisztult fehér körmök jutnak eszünkbe. A fehér szín a tisztaság, ártatlanság jelképe, ezért viseli a menyasszony is, így nem meglepő, hogy sokan erre szavaznak a nagy napon. Ha ezt feldobod valamilyen gyönyörű minta segítségével, például egy Csipkés körömnyomda sablon használatával, akkor feltűnő de mégis elegáns lesz a köröm. A körömnyomdát bármilyen színnel felviheted, mennyasszonyi manikűr esetén érdemes lehet használni az aranyat. Amennyiben valamilyen kiegészítő színt is hordasz az esküvőn, például kéket, púderrózsaszínt, türkizt vagy barackszínt, akkor érdemes lehet azzal a színnel kombinálni.

esküvői-fehér-köröm

Nem szükséges kétségbe esni, ha nem jutsz el a Nagy Nap előtt a manikűröshöz. One Step Gél Lakkjaink segítségével pillanatok alatt elkészítheted a francia manikűrt, használhatsz mintákat a sablonok segítségével, vagy dönthetsz az örök sláger fehér esküvői köröm mellett. A menyasszonyi köröm mindig az ápoltságról szól, nem arról, hogy épített, hosszú körmök várják szerelmedet az oltárnál.

 

Hogyan érheted el a legkönnyebben a menyasszonyi körmöket?

Profi segítsége nélkül is egyszerűen, a One Step Gél Lakkjaink segítségével! Ha igazán biztosra szeretnél menni, akkor ajánljuk figyelmedbe a Wedding készletünket. Ezt kifejezetten menyasszonyi manikűr eléréséhez állítottuk össze. Megtalálod benne a fehér színt, rózsaszínt és aranyat, így akár az eddig említett mindhárom esküvői köröm trend elkészíthető! A One Step Gél Lakk könnyedsége abban rejlik, hogy nem szükséges alapozó, sem fedőlakk a használatához. A köröm megtisztítása a Nail Prep segítségével történik, majd ezzel fertőtleníted és egyben zsírtalanítod a köröm felületét. Ezután a gél lakkot 2 rétegben kell felvinni. Az első réteget 30 másodpercig, a másodikat pedig 90 másodpercig szükséges lámpázni. A készlet tartalmazza a három színt, a Nail Prep előkészítő folyadékot, egy 9 W-os UV lámpát, rózsafapálcát. Ha pedig vége az esküvőnek, egy húzással le is tudod húzni, és következhet is az újabb szín!

esküvői-köröm-onestep

A kiszállítás az egész ország területére ingyenes, úgyhogy ha esküvő előtt állsz, és azonnali, gyors, tökéletes menyasszonyi manikűrre van szükséged, akkor rendeld meg, és 2-3 napon belül már nálad is lehet a One Step Gél Lakk Wedding készletünk! Na, készen állsz a Nagy Napra?