Ugrás a fő kontentre
Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

·
Írta Evelin Jekken
A mágneses gél lakk, más néven Cat Eyes gél lakk segítségével elbűvölő körmöket varászolhatsz! Különleges fényjátékkal dobhatod fel a körmeidet egy kis trükk segítségével. Egyedi macskaszem hatást érthetünk el vele, ahogyan forgatjuk a kezünket. Az év minden szakában, de főleg télen nagyon trendi a mágneses gél lakk 2021-ben is. Elkészítése nagyon egyszerű, főleg ha már volt dolgod színes gél lakkokkal. Ha még nem gél lakkoztál, akkor se aggódj! A mágneses gél lakk használata nagyon könnyen megtanulható és bámulatos eredménye van.
Olvasás folytatása
mukormos-taska

Bestseller műkörmös táska, amiben könnyen elférsz

·
Írta Evelin Veisz
Egy megfelelő tároló megoldás lehet arra a problémára, ami felmerülhet munkád során. Sok-sok eszköz, de kevés hely a tárolásra. Alapanyagok és akár UV/LED lámpák is tárolhatóak bennük. Ráadásul nem csak otthoni tárolásra alkalmasak, hanem hordozhatóak is!
Olvasás folytatása
koromapolas

A helyes körömápolás minden évszakra

·
Írta Evelin Jekken

Ebben a blog cikkben a helyes körömápolás praktikáit részletezzük, hogy a te körmeid is egészségesek és ápoltak legyenek hosszú távon. 2021: új év - új körmök. Bizonyára már váltani szeretnénk a karácsonyi és szilveszteri körmökről valami másra. De vajon kell-e pihentetnünk a körmeinket? A kérdés többször is felmerült már és sokan kételkednek a helyes válaszban. Erre a kérdésre fogunk választ adni a következő bejegyzésben.

Olvasás folytatása
Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

·
Írta Evelin Jekken
Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.
Olvasás folytatása
A gél lakk eltávolítása

A gél lakk eltávolítása

·
Írta Lilla Kovács

A gél lakkok egyre nagyobb térhódításának köszönhetően már nem csak a műkörmösök használják ezeket a szuper zseléket, hanem egyre többen maguknak csinálják meg a körmüket otthon. Ez érthető, hiszen a folyamat hasonlít a sima lakkozáshoz, könnyen megtanulható, ráadásul ez az anyag sokkal hosszabb ideig maradt fent a körmökön. A gél lakk eltávolítása sem bonyolult vagy nehéz művelet, ebben a bejegyzésben ennek a folyamatát szeretném bemutatni nektek.

Olvasás folytatása
A gél lakk felrakása otthon

A gél lakk felrakása otthon

·
Írta Lilla Kovács

A gél lakkok világszerte ismertek, és ennek a terjedésnek köszönhetően egyre többen viselik körmeiken. A gél lakk felrakása otthon is könnyen megoldható, nem szükséges külön körmöshöz menni, néhány alapkelléket kell csupán beszerezni hozzá, megtanulni a lépéseket és onnantól már csak a képzelet szabhat határt a körmök kinézetének. Sokan jobban szeretik a lakkzseléket, mint a sima körömlakkot, hiszen ez az anyag sokkal hosszabb ideig marad fent a köröm felületén, valamint nem levegőre szárad, hanem köttetéséhez UV vagy LED lámpára van szükség. Így, ha véletlenül a bőrre is kerül az anyagból egy rózsafa pálca vagy a bőrfeltoló segítségével könnyen el tudjuk távolítani még a lámpázás előtt. A felvitelénél sem kell gyorsan dolgozni, nem fog besűrűsödni a levegőn, mint a sima körömlakkok.

Olvasás folytatása