Ugrás a fő kontentre

Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

Mágneses gél lakk - A tél nagy slágere

A mágneses gél lakk, más néven Cat Eyes gél lakk segítségével elbűvölő körmöket varászolhatsz! Különleges fényjátékkal dobhatod fel a körmeidet egy kis trükk segítségével. Egyedi macskaszem hatást érthetünk el vele, ahogyan forgatjuk a kezünket. Az év minden szakában, de főleg télen nagyon trendi a mágneses gél lakk 2021-ben is. Elkészítése nagyon egyszerű, főleg ha már volt dolgod színes gél lakkokkal. Ha még nem gél lakkoztál, akkor se aggódj! A mágneses gél lakk használata nagyon könnyen megtanulható és bámulatos eredménye van.

A mágneses gél lakk használata

A mágneses gél lakk használata és elkésztítése szinte egy az egyben megegyezik a hagyományos gél lakkokéval. Egyszerűen csak az elkészítés kétharmadánál kell egy speciális eszközt, vagyis egy szupererős mágnest használni, amivel a varázslat, vagyis a fényjáték elérhető. Akár csak egy sima színes gél lakk, ez is előkészítést igényel, amely nagyon fontos. A 2-3 hétig tartó macskaszem-hatás egyik alapja a megfelelő előkészítés: bőrfeltolás, majd a körmök megfelelő hosszúságúra való vágása vagy reszelése. A körmöt formázzuk, majd bolyhosítsuk buffer reszelővel. Portanalítsuk portalanító kefével. Ezután jöhet az első anyag, amit felviszünk a köröm felületére: a Nail Prep előkészítő folyadék. Ez elvonja a vizet, antibakteriális hatása van és megelőzi a gombásodást. A Nail Prep rendkívül fontos anyag, várjuk meg, míg megszárad! Mivel a Cat Eyes gél lakkok háromlépéses, azaz Three Step lakkok, szükségünk lesz Base gél lakkra és Top Coated fényzselé fedőlakkra is. A Cat Eyes színes, mágneses gél lakkot elég két vékony rétegben felvinnünk, mert jól pigmentált, így tökéletesen fed.

Vigyük fel egy vékony rétegben a Base Gel alaplakkot, majd köttessük meg. Fontos, hogy egyik réteget se vastagon kenjük, mert elfolyhat vagy felpúposodhat! Ezután következhet az első réteg mágneses gél lakk. A gél lakkot műköröm felületére is ugyanígy felvihetjük! A lámpával kötessük meg. Készítsük elő a mágnest, mielőtt a követező réteg gél lakkot felvisszük. Felkerülhet a következő réteg gél lakk, de még ne tedd a lámpába! Köttetés előtt az erős mágnes használatával varázsolunk vonzó macskaszem hatást. Tartsuk a mágnest nagyon közel a még folyós mágneses gél lakkhoz, de a mágnes ne érjen hozzá. Amilyen irányba fordítva használjuk, olyan irányba fog kialakulni a mintázat a köröm vagy műköröm felületén. A mágnes pár másodperc alatt csodás fényjátékot varázsol a körmökre. Mostmár bemehet a lámpába köttetésre. Ezután már csak a Top Coat maradt: ezt is egy vékony rétegben vigyük fel, majd köttessük a lámpa alatt. Végül használjunk körömolajat és már kész is a csodálatos mágneses műköröm!

Mágneses gél lakk színek

Az biztos, hogy mágnesezhető gél lakkokból sosem elég. Ha megakadtál inspiráció keresés közben és nem tudod, milyen körmöt szeretnél, akkor a Cat Eyes lakk jó választás lesz. Trendi, ráadásul 2021-ben már rengeteg szín közül válaszhatsz. A műköröm alapanyagok és az otthoni gél lakkozás alap terméke a mágneses gél lakk. Sosem tudhatod, mikor fog jól jönni. A szalonban bármikor kérhetik a vendégek, mert igen népszerű körömdíszítési technika a mágneses gél lakkozás Ha pedig otthon készíted el körmeidet, néha feldobhatod a mindennapokat egy kis macskaszem-hatással. Mágnesként vonza a tekinteteket a csillogó fényjáték. Ráadásul nem csak a természetes köröm egyszerű díszítésére alkalmas. A műköröm is csodásan díszíthető vele különböző technikákkal.

A Spirit Nails webshopjában számos mágneses gél lakk közül választhatsz. Nude színektől kezdve egészen a legmerészebb, rikító rózsaszínig elérhetőek a Cat Eyes lakkok. Már a csillámos Cat Eyes mágneses gél lakkok is elérhetőek, így dupla hatást érhetsz el! A csillogást és csillámokat alapból tartalmazza a gél lakk, de a mágnes használata után garantált a ragyogás. Ha esetleg nem találnád a mágneses gél lakkokat, kattints IDE, vagy a termék keresés ikonra. Különböző mágneseink közül is kedvedre válogathatsz.

A 2021-es műköröm trendek alapköve a mágneses gél lakk, melynek használata is nagyon egyszerű. Talán az első alkalommal nehéznek tűnhet, de hidd el, hogy nem az. Műköröm díszítésre és gél lakkozásra fel! :)