Ugrás a fő kontentre
One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

·
Írta Evelin Jekken
Szeretnéd otthon elkészíteni a körömdíszítésedet? A One Step gél lakk erre tökéletes! A One Step, másnéven egylépéses gél lakk vagy zselé lakk használata egyszerű. Egy kis ügyességgel akár otthon is könnyen el tudod készíteni magadnak a körömdíszítésedet. A One Step gél lakkot a legtöbb esetben elég 2 vékony rétegben felvinni a köröm felületére. Kifejlesztésének köszönhetően nincs szükséged előkészítő és fedőlakkokra, mert 3 az 1-ben tartalmaz mindent. Így egyszerűen és gyorsan csodálatos körömdíszítések készíthetőek ezen szuper alapanyag segítségével. Ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása
okj-mukormos-tanfolyam

OKJ műkörmös tanfolyam csatlakozási lehetőség

·
Írta Evelin Jekken
Bár 2020-ban csak szó volt róla, január elsejétől valóban megszűnt az OKJ képzés. Azonban még lehet csatlakozni a decemberben indult OKJ tanfolyamokra a régi feltételek mellett, így rövidebb idő alatt szerezhetsz szakképesítést. Ha esetleg lemeradtál az utoljára induló 2020-as OKJ képzésekről, még van lehetőség műkörmös, illetve lábápoló szakmát szerezni, ebben segítünk most neked! :)
Olvasás folytatása
kezdo-mukormos-szett

Kezdő műkörmös szett - Ezeket szerezd be!

·
Írta Evelin Jekken
Mit tartalmaz egy kezdő műkörmös szett és vajon melyik való Neked? A sok éves tapasztalattal rendelkező műkörmösök biztosan nevetve gondolnak vissza a kezdetekre... Arra az időszakra, amikor még Ők is egy ilyen szettel kezdtek. A műköröm és a műkörömépítés világa azonban gyorsan fejlődik és igen elterjed napjainkban. De vajon ma mit kell tartalmazni egy műkörmös vagy éppen gél lakk készletnek? A Spirit Nails csapata most segít! :)
Olvasás folytatása
mukormos-asztali-lampa

Milyen műkörmös asztali lámpát vegyek?

·
Írta Evelin Jekken
A műkörmös asztali lámpa egy szakmabeli legfontosabb eszköze. Fontos, hogy a számodra megfelelő lámpát válaszd ki, akár meglévő vendégkörrel rendelkezel, akár kezdő vagy. Emellett pedig az sem mindegy, hogy milyen időtartamon belül kell izzót cserélned és mennyibe fog kerülni ez hosszútávon? Milyen asztali lámpa kerüljön a "kosárba"? Ezekre a kérdésekre adunk választ most Neked!
Olvasás folytatása
Szilveszteri körmök

Szilveszteri körmök

·
Írta Evelin Jekken
A karácsonyi körmök mellett a szilveszteri körmök is fontos szerepet kapnak. A két ünnep között sokan elmennek még a körmös szalonba, utoljára az évben, hogy elbúcsúzzanak a karácsonyi mintáktól. Ez az időszak viszont azoknak is körmözéssel telhet, akik otthon készítik el körmeiket saját maguknak. Akár otthon, akár szalonban készülnek körmeink, idén év végén sem maradhatnak el a szerveszteri trendek! Összegyűjtöttük számotokra 2020 csodálatos körömtippjeit szilveszterre.
Olvasás folytatása
Karácsonyi köröm minták

Karácsonyi köröm minták

·
Írta Evelin Jekken
Elérkeztünk az év utolsó hónapjához és ez a tökéletes alkalom arra, hogy foglalkozzunk egy igazán csajos témával, ami nem más, mint karácsonyi köröm minták! Szépen lassan mindenki ünnepi díszbe öltözteti az otthonát, a lelkét és a kacsók sem kivételek ez alól! Ha te is szeretnél ragyogni a karácsonyi időszakban ne érd be egyszerű piros körmökkel, vigyél egy kis játékosságot a mindennapokba! A Spirit Nails csapata csokorba gyűjtötte nektek, hogy milyen körmök (legyen az gél lakk vagy műköröm ) lesznek igazán a trendek 2020 karácsonyi időszakában.
Olvasás folytatása
Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

Ünnepi körmök - Te melyiket választod?

·
Írta Evelin Jekken
Még nem tudod, hogy milyen ünnepi körmöket szeretnél? A karácsonyi és szilveszteri műköröm trendek mindig együtt járnak. Az ünnepi körmök lehetnek extravagánsak és visszafogottak is... A lényeg, hogy jól érezzük magunkat viselésük közben. A karácsonyi körmök képviselhetik az ünnep hangulatát. Akár külön körmök készíthetőek Karácsony és Szilveszter ünnepére is.
Olvasás folytatása
Tavaszi köröm minták

Tavaszi köröm minták

·
Írta Karolina Vivien
Körülbelül 2 hét hete már, hogy (kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan) április végre elhozta a tavaszt! A környezetünk tele színekkel, illatokkal, napsütéssel. Lassan mindenki befejezi a téli ruhák elpakolását és előveszi a szekrény mélyéről a tavaszi/nyári ruhákat - megindul a teljes gardróbcsere! Emiatt talán megunjuk a körmök szürke, fekete, bordó, sötétkék színeit, és előkerülnek a tavaszi köröm minták! Nézzük hát, hogy mi lesz a Top 5 tavaszi körömszín trend, amelyekbe biztosan beleszeretsz!
Olvasás folytatása