Ugrás a fő kontentre

Karácsonyi köröm minták

Karácsonyi köröm minták

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához és ez a tökéletes alkalom arra, hogy foglalkozzunk egy igazán csajos témával, ami nem más, mint karácsonyi köröm minták! Szépen lassan mindenki ünnepi díszbe öltözteti az otthonát, a lelkét és a kacsók sem kivételek ez alól! Ha te is szeretnél ragyogni a karácsonyi időszakban ne érd be egyszerű piros körmökkel, vigyél egy kis játékosságot a mindennapokba! A Spirit Nails csapata csokorba gyűjtötte nektek, hogy milyen körmök (legyen az gél lakk vagy műköröm ) lesznek igazán a trendek 2020 karácsonyi időszakában.

Karácsonyi piros az örök klasszikus

Ha karácsonyi köröm jut eszünkbe, akkor egyértelmű, hogy a pirosas színek lesznek dominánsak. Ha belegondolunk a karácsonyi divatba, vagy a karácsony színeibe akkor az első ami eszünkbe juthat, az a piros szín és fehér karácsonyi köröm minták. Hóember, hópihe, vagy egy kis ezüst dísz, mind karácsonyi hangulatot teremt. A piros minden árnyalata karácsonyi hangulatot teremt, legyen az élénk kiugró piros vagy éppen bordó árnyalatok. Nem véletlen, hogy a reklámokban is gyakran is megjelenik és a Mikulás ruhája is piros. Ha nektek ez egy kicsit egyhangú, akkor a különböző címkék, matricák és körömnyomdák feldobják az egyszínű körmöket.

Forrás: stilmoda.info

Klasszul mutathat a körmeinken egy rénszarvas, ajándék vagy a karácsonyi cukorka minták, piros - fehér ami a meleg kötött pulcsikat juttatja eszünkbe. Jó megoldás a piros - ezüst színekkel ami igazi csillogást kölcsönöz, neked és körmeidnek is egyaránt. Feldobhatod körmeidet arany kövekkel is, hogy valódi karácsonyi hangulatot idézz meg. A karácsony, nem is igazi karácsony arany gömbök nélkül, ugye?

Forrás: stilmoda.info

Karácsonyfa, mint inspiráció

Sokan választják a karácsonyfa színeit, ami az ünnep egyik alap kelléke. A mély zöld, már önmagában is ünnepi, karácsonyi hangulatot kölcsönöz. Ha úgy döntünk, nem szeretnénk konvencionális körmöket, akkor dobjuk fel egy kis bolondozással, néhány aprócska díszítés tökéletes kiegészítő lehet. A karácsonyi köröm minták pont attól csodásak, hogy nem kell ragaszkodnunk a jól bevált módszerekhez, eltérhetünk a megszokottól.

Forrás: stilmoda.info

Ünnepélyes csillogás

Ha karácsony, akkor csillogás! A karácsony a csillogás ünnepe, amikor minden fényárban úszik, miért ne jelenhetne ez meg a körmeiden is? A karácsonyi köröm, attól karácsonyi, hogy elegáns és már - már fényűző. Legyen az gél lakk, vagy műköröm, merítsd meg a körmeid karácsonyi ezüstös vagy arany csillogásban, ami a karácsony este díszévé válhat.

Forrás: stilmoda.info

Nude, fehér vagy csoki?

A nude köröm egész évben divat, van aki karácsony előtt is emellett teszi le a voksát, legyen az gél lakk vagy éppen műköröm. A karácsonyi hangulat elérése érdekében, feldobhatod akár pirosas vagy zöld csíkokkal. A sima, egyszerű fehér köröm is karácsonyi, hiszen a hó színét idézi meg a körmeinken, ezeket megbolondíthatod pici, színes kövekkel, hiszen nem létezik olyan, hogy túl sok körömdíszítés, főleg ha itt a karácsony! Ha szereted a csoki árnyalatokat, (és mi lehet annál édesebb, mint a karácsony?) akkor bevállalhatsz egy merész karácsonyi változatot is, legyen az műköröm vagy a saját körmöd!

Forrás: stilmoda.info

Extrém minták a karácsonyi körmökön

A legtöbben a karácsonyi és szilveszteri körmeiket még karácsony előtt készítik el. Ha a karácsonyi időszakban végig egy mintával lesz díszítve a körmöd, akkor érdemes nem pusztán karácsonyi mintában gondolkodnod. Egy finom és egyszerű nude köröm vagy manikűr tökéletesen megteszi. A francia köröm nem csak karácsonyi időszakban, de a 2020-as szilveszteri buliban is helytáll. A francia manikűrt megbolondíthatjuk egy csodaszép karácsonyi arany félhold mintával, ami még elegánsabbá teszi.

 

Forrás: stilmoda.info

Gyöngyházfényű karácsonyi ragyogás

2020 trendjei közé tartozik a gyöngyház minden árnyalata. Ha a fehér mellett döntesz igazi jeges ragyogást vihetsz a mindennapokba. Ajándék bontogatás közben biztosan minden szem a kacsóidra irányul majd! :)

Még több 2020-as karácsonyi tipp érdekel? Kövess minket a social media oldalakon lapozd még végig a képeket, karácsonyi inspirációért!