Ugrás a fő kontentre

One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

One Step Gél Lakk - Tartós, jól pigmentált, leoldható

Szeretnéd otthon elkészíteni a körömdíszítésedet? A One Step gél lakk erre tökéletes! A One Step, másnéven egylépéses gél lakk vagy zselé lakk használata egyszerű. Egy kis ügyességgel akár otthon is könnyen el tudod készíteni magadnak a körömdíszítésedet. A One Step gél lakkot a legtöbb esetben elég 2 vékony rétegben felvinni a köröm felületére. Kifejlesztésének köszönhetően nincs szükséged előkészítő és fedőlakkokra, mert 3 az 1-ben tartalmaz mindent. Így egyszerűen és gyorsan csodálatos körömdíszítések készíthetőek ezen szuper alapanyag segítségével. Ebben segítünk most neked! :)

Mi a különbség a One Step és Three Step gél lakkok között?

Háromlépéses folyamat

A One Step gél lakk, másnéven egylépéses vagy Pell-Off gél lakk a hagyományos gél lakkokhoz képest összetettebb. A hagyományos Three Step, másnéven Soak-Off háromlépeses gél lakkokhoz szükséges előkészítő és fedő gél lakkot alkalmazni. Ezzel ellentétben a One Step gél lakkos körömdíszítést kevesebb lépésből is elkészíthetjük. A Three Step gél lakkok első fázisa az előkészítés: bolyhosítás, bőrfeltolás, formázás, reszelés, Nail Prep használata. Következő lépésként felvisszük a Spirit Nails Base Gél Lakk alaprétegét, amit már lámpázni kell. Ezután következhet a színes gél lakk. A Soak Off gél lakkok felülete köttetés után is ragacsos marad, ezért muszáj fedőlakkot, fényzselét használnunk. Az újgenerációs One Step gél lakkok esetében nem szükséges ennyi lépést elvégezni. Előkészítés után mehet is fel a One Step színes gél lakk, majd köttetni kell a lámpában és kész is! A One Step lakk alá nem szükségszerű a tapadást elősegítő Base Gel réteg felvitele.

Két vékony réteg elegendő

Az egylépéses, Peel Off gél lakk vagy zselé lakk jól pigmentált, így már két vékony rétegben is tökéletesen fed. A köttetéshez nem szükséges nagy teljesítményű profi lámpát használni: egy 9W-os mini LED lámpa alatt is szuperül megköt. Állagát tekintve könnyű vele dolgozni, szépen terül és nem túl folyékony. Tartósság tekintetében körülbelül 2-3 hétig marad szép a köröm vagy műköröm felületén, fénye nem mattul. Lehúzható, tehát nem eltávolításához nincs szükség leoldó folyadékra. A terméket száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva kell tárolni. Akár műköröm és természetes köröm felületén is alkalmazható zselé lakk. Otthon történő alkalmazás esetén kifejezetten figyeljünk, hogy gyermekektől elzárva tartsuk.

One Step gél lakk - Hogyan használd?

A színes egylépéses gél lakk használata igen egyszerű. Ha már használtál alap körömlakkot, akkor biztos gyerekjáték lesz számodra a gél lakkozás is!

  • Első lépésként elő kell készíteni a körmöket. A körömdíszítésed tartóssága nagyban függ az alapos előkészítéstől! Buffer reszelővel bolyhosítsd fel a természetes-, vagy műköröm felületét. A keletkezett port portalanító kefével tisztítsd.
  • A Nail Prep segítségével zsírtalanítsd a körmöket. Ez a termék vízelvonó és antibakteriális, ezért rendkívül fontos a használata. Pár másodperc alatt megszárad.
  • Vidd fel az első réteg One Step színes gél lakkot. Határozottan, pontos lakkozó mozdulatokkal folgozz. Ügyelj arra, hogy a zselé lakk ne kerüljön a bőrre, mert fellevegősödhet. Ha véletlenül mégis egy picit érintkezik a gél lakk a bőrrel, rózsafa pálca segítségével távolítsd el a felesleget. A réteg 30 másodperc alatt köt meg.
  • Vidd fel a következő vékony réteget, majd köttesd másfél perc erejéig.
  • Fixálni nem szükségszerű, hiszen köttetés után a One Step zselé lakknak nem ragacsos a felülete, fénye egyenletes.
  • Amennyiben szeretnéd, hogy a körömdíszítésed mégjobban tartós legyen, vigyél fel egy réteg fényzselét. A Spirit Nails fixálásmentes fényzselé használható rögtön a a színes gél lakk köttetése után, bolyhosítani nem kell a felületet.
  • Utolsó lépésként egy szuper termék következik, ez a körömápoló olaj. Ez az olaj kiváló a körömbőr ápolására.
  • A végeredmény csodás és pár perc alatt kész is egy köröm!

 

Mostmár te is láthatod, hogy a One Step gél lakk vagy zselé lakk használata pofonegyszerű. A Spirit Nails alapanyag és termékcsaládja mindig kedvező áron elérhető és a termékek könnyen használhatóak. Kövess minket itt a blogon, Facebookon, Instagramon a további tartalmakért! Új színes gél lakkjaink ITT elérhetőek, válogass kedvedre!