Ugrás a fő kontentre

Legszebb piros körmök karácsonyra

legszebb-piros-kormok-karacsonyra

A piros mindenhol megjelenik 2021-ben is: a körmök, minták, ruhák, díszek színkavalkádjában a piros szín mindig felbukkan ebben az időszakban, ráadásul főszerepben. A piros köröm a hölgyek közkedvelt választása az év minden szakában. Most megmutatjuk nektek, melyek a legszebb piros körmök karácsonyra, és hogy miért is ragaszkodunk ehhez a csodálatos színhez ennyire.

 

A legszebb piros körmök 2021-ben

A kedvenc színünknek rengeteg gyönyörű árnyalata létezik, melyeket akár egymással kombinálhatunk is. A vörös köröm egyfajta erőt, szenvedélyt sugároz, önbizalmat adó, figyelmet felkeltő szín. Sok nő kedvence, hiszen tökéletes választás minden korosztály számára a megfelelő stílusban. Minden helyzetben jó, szinte mindenkinek jól is áll. Persze, ha a megfelő forma és hossz is jól van kiválasztva és a körmök illenek a viselőjükhöz. Nem mindenkihez illik a hosszú, szűkített forma vörös színben, sok-sok díszítéssel, hiába gyönyörű. A körmök megfelelő elkészítése a szakember feladata, viszont a tökéletes forma és hossz kiválasztásában is segítenünk kell vendégeinknek.

 

 Fotó: Németh Szidónia

Piros köröm minták karácsonyra

Ebben az időszakban a pirosas és zöldes színek a mérvadóak. Természetesen nem feledkezhetünk meg az örökzöld francia körmök helytállóságáról sem, hiszen a francia mindig, mindenhez passzol! De a karácsonyi ünnepek alatt azért mégis a pirosas színek dominálnak. Az ünnepi köröm lehet díszítve arany vagy ezüst elemekkel is. A Spirit Nails géllakjai között minden ünnepi szín megtalálható.

 

 Fotó: Ács Viktória

Ünnepi körmök

Aki szeret díszíteni, szereti ékszerként hordani körmeit, annak a karácsonyi - szilveszteri időszak a lehető legjobb alkalom. Ilyenkor a fekete vagy sötétebb színeket mellőzzük. A fekete körmök inkább halloween-i hangulatúak, viszont apró díszítésnek használhatjuk a feketét. Az ünnepi körmök legfőképp piros, zöld, arany színekben pompáznak. Ilyenkor ne fogjuk magunkat vissza díszítés szempontjából és inkább hagyjunk több időt egy-egy vendég körmeinek elkészítésére.

A minimál stílus kedvelői se riadjanak vissza, csodálatos letisztult körmöket mutatunk. Ezek a körmök elegánsak, illenek az ünnepekhez. Egy kis matt fedőlakkot is használhatunk, hogy feldobjuk a visszafogott szettet.

 

Fotó: Németh Szidónia

A csillámos körmök kedvelőinek is a lehető legjobb ez az ünnepi időszak. Számos csillámmal díszített gél lakkunk van, melyek közül mindenki megtalálja a kedvencét. A vörös egy nagyon figyelemfelkeltő szín, pláne ha csillámos!

Spirit Nails ünnepi gél lakk csomagok

Reméljük, hogy az idei körmök is csodálatosak lesznek a Spirit Nails termékek segítségével. Egy kis díszítés ilyenkor annak a vendégnek a körmein is elfér, aki egyébként nem szokta ezt kérni. A körmöket persze mindig a vendég igényei szerint készítsük el, de egy apró kő vagy nyomda is lehet nagyon visszafogott. A Spirit Nails webáruházban biztos megtalálod a megfelelő ünnepi körömdíszeket. Keresd új termékeinket. :)