Ugrás a fő kontentre

Téli körmök - A legnépszerűbb minták és színek 2020-ban

Téli körmök - A legnépszerűbb minták és színek 2020-ban

A téli köröm trendek és a karácsonyi minták elengedhetetlenek egymás számára. Decemberben mindig csempészünk néhány karácsonyi motívumot a körmeinkre. Az idei 2020-as téli köröm minták között szerepelnek a csillámos és a hópihés körmök is. Különböző karácsonyi színeket is bemutatunk, melyeket manikűr vagy műköröm felületére is felvihetünk. 2020 talán nem a legjobb év volt... Annál inkább várjuk a Karácsonyt és vidítsuk fel magunkat csodás körmökkel év végére!

Kék és zöld színek

Igazán téli - és karácsonyi - hangulatot idézhető elő a kék és a zöld színek használatával. Persze nem egyszerre! Egy szép fenyőzöld manikűr, fehér motívumokkal vagy nude színekkel variálva elegáns és igazán ünnepies. A csillogás sem szorulhat háttérbe! Kis 3D kövekkel, csillámporral az idei évben is feldobhatjuk körmeinket tél kezdetén.

Forrás: stilmoda.info

A kék és a sötétkék szín használatával igazán fagyos hangulatot idézhetünk elő. Ez egy csodálatos évszak, egy kis ügyességgel ezt az érzést a körmeinkre is felvihetjük. Télen, az otthon melegében kellemes hangulatot előidézhetünk néhány díszítéssel. Miért ne tegyünk ezt a körmeinkkel is? Hiszen a köröm is ékszer, ápolnunk kell és gondoskodnunk róla. Egy-egy kis hópehely, jégvirág vagy apró angyalka és máris jobb a kedvünk. Ha szeretjük a kék színt, viszont nem szeretnénk annyira "hideg" érzést kelteni, variáljuk nude színekkel.

 Forrás: stilmoda.info

Baby boomer és nude

A világosabb nude színek, a fehér és a krémszín idén télen sem maradhat el. 2020 téli körömtrendjei között igazán előkelő helyet foglalnak a nude-variációk. Mindegy, hogy kék, zöld, piros vagy bármilyen más színt használunk, a nude színek mindenhez passzolnak. Nude színekkel azt is megtehetjük akár, hogy mindegyik körmünk más árnyalatú... Az eredmény mégis egy kellemes érzést kiváltó kép lesz, hiába nem egyforma színekről van szó. Nude színnekkel nagyon sokféle lehetőség tárul elénk a téli időszakban is! Variálhatjuk kövekkel vagy csilámmal is.

Forrás: stilmoda.info

A baby boomer télen is hódít. Nem muszáj csak fehér színnel elkészíteni, készíthetjük téli színekkel is. Egy szép világoskék színnel 2020 jégkirálynői is lehetnénk akár! A baby boomer körmöket is feldobhatjuk néhány 3D kővel, de vigyázzunk! Ne vegyük el a figyelmet az enyhe színátmenetről, amit ez a köröm képvisel.

Forrás: stilmoda.info

Bordó és lila

A lila és a bordó szín is a kedvelt téli színek közé tartoznak, a 2020-as téli műköröm trendek alapvető színei. A csillámos bordó decemberben hódít, akár önmagában is! Ebben az időszakban nem a világos piros árnyalatok az alkalmasak. Inkább a sötétebb bordó színek passzolnak jobban az évszakhoz és az ünnepi készülődéshez. A bordó árnyalatok és a fehér használatával mintázhatunk cukorrúd-csíkokat is. Ezzel az egyszerű technikával igazán vidám hangulatot idézhetünk elő.

Forrás: stilmoda.info

A lila szín is helyt kapott idén 2020-ban a téli körömtrendek között. Ezüsttel kombinálva csodás végeredményt kapunk, mással nem is szükséges díszíteni. Akár készíthetünk csillámos francia végű körmöket is egy-egy ujjra, a többi körmön pedig lila gél lakk.

Forrás: stilmoda.info

Skótszoknya és virágok

2020 manikűr és körömtrendjei között megtalálhatjuk a skót kockás motíviumot is. Ne lepődjünk meg, ha ezen a télen a körmök kockás mintába borulnak! Ünnepi hangulatú, különböző színekkel variálható motívum, amely egyszerű, de nagyszerű!

Forrás: pinterest.com

A karácsonyi, téli virágok is divatba kerülnek idén. A fenyőágak, fagyöngyök is nagy szerepet kapnak idén. Ha szeretnénk a téli hónapokban is virágmintás körmöket, akkor ez lesz számunkra a megfelelő választás. Talán a legjobb alapszín erre a megoldásra a fehér lesz

Forrás: pinterest.com

Állatminták és tájkép

A különböző téli állatok ábrázolása a körmökön már nem olyan egyszerű feladat. A tél szerelmeseinek a kedvence lehet egy jól sikerült szarvas vagy havas táj kerül körmeire. A Télapót, szánt és a díszeket sem felejthetjük ki a sorból. Persze mindennek megvan a maga ideje, de átfedések lehetnek a különböző téli körömtrendek között. Van, aki egész decemberben piros gömbös körmöket hord. Olyan is akad, aki nude körmökkel ünnepel, szilveszterkor pedig extravagáns körmökkel jelenik meg. Mind különbözőek vagyunk és a 2020-as köröm trendek is végtelen számban elérhetőek számunkra.

Forrás: stilmoda.info

Pulcsi minta és apró feliratok

Természetesen a tél egyik alapvető kelléke és lehetősége a pulcsi minta. Bármelyik téli színre elkészíthető, legyen az bordó, kék vagy zöld, esetleg nude színek. 3D kövekkel is díszíthető egy-egy köröm.

Forrás: stilmoda.info

Nude színekre apró feliratok, cukiságok készíthetőek vékony díszítőecsettel. 2020-ban ez is egy lehetőség erre az évszakra. Leginkább azoknak, akik szeretik az apró, kedves üzeneteket a körmökön. Természetesen ez is variálható. Az egyik köröm lehet pulcsimintás, a másikon egy apró szöveg vagy csillám, a harmadik hópelyhes.

Forrás: stilmoda.info

Körömformák

A 2020-as téli körömformák között szerepel a mandula, a balerina és az alapformák is. Bármelyik formát választjuk, a megfelelő díszítéssel biztosan csodálatos végeredményt fogunk kapni. A december az ünnepek hónapja, készítsünk ennek megfelelő körmöket is!

A francia manikűr természetesen ebben az időszakban is megállja a helyét. Tökéletes azok számára, akik visszafogottabb körmöket szeretnének. Feldobhatjuk a franciát egy kis csillámmal, akár csillámos végeket is készíthetünk az ünnepi hangulat érdekében.

Forrás: stilmoda.info

Neked már megvan a téli köröm ötleted? Melyiket választod: karácsonyi színek vagy inkább nude, francia?