Ugrás a fő kontentre

Elegáns körmök szilveszterre

elegans-kormok-szilveszterre

Különleges körmökre vágysz? Modern, nőies, elegáns körmök vonzanak? Az itt bemutatott körömminták között biztosan megtalálod a számodra megfelelő, elegáns manikűrt. 2021 végére értünk, ünnepeljük hát meg csodás körmökkel az új évet! Az öltözködés és a smink mellett 2021 szilvesztere sem telhet elegáns körmök nélkül. :)

 

Elegáns körmök, nem csak szilveszterre!

Francia körmök

A francia köröm minden helyzetben tökéletes és elegáns választás. A minták közül ez a legsokoldalúbb, tényleg minden helyzetben megfelelő. Tökéletesen lehet felturbózni egy alap franciát a hangulatunknak megfelően. Nőies, elegáns, egyszerű, mégis egy kis csilámmal vagy kreativitással ütős 2021-es szilveszteri köröm lehet. Csupán a kreativitásunk szabhat határt, hogy milyen körömminták születnek az elegáns alap franciából. Lehet arany, ezüst, fekete végű franciánk vagy húzhatunk dupla mosolyvonalat is, használhatunk matt fedőt vagy extra csillámot.

 

 Fotó: Németh Szidónia

Matt körmök

A mattított színek is jól mutatnak szilveszterkor. Az elegáns, szép színek még szebbek lesznek mattítva, és rövid körmök felületén is nagyon jól néznek ki. Ha egyszerű, mégis elegáns stílusra vágysz, a mattított felület lesz a neked való. Az egyszínű köröm is jól mutathat és ünnepi hangulatot kaphat a matt fedőlakkal.

 

 Fotó: Németh Szidónia

Elegáns csillogás felsőfokon

A szilveszteri ötletek közül talán az extravagáns, csillogós, hosszú körmök jutnak először eszünkbe. A minták ilyenkor lehetnek kissé túlzóak: szilveszterkor megengedett, hogy túlzásba vigyük a díszítést. Kiváltképp, ha olyan ünnepségre van meghívónk, ahol a gyönyörű körmökhöz gyönyörű ruhákat is tudunk felvenni. Elegáns és szép ruhákhoz ugyanolyan elegáns körmök illenek. A Spirit Nails új díszítő elemei tökéletesek erre. A tündöklő csillogást viszont egy egyszínű gél lakkal is elérhetjük: használjunk aranyszínű gél lakkot, melybe csillám van keverve. Ezt kipróbálhatjuk ezüst színnel is.

 

Még több csillogás

Használhatunk különböző csillámporokat színes vagy nude lakkokon is. Akár fekete lakkon is nagyon jól mutathat egy szép csillámpor. A fekete igazán elegáns, a szilveszteri ötletek közül egy elég mutatós köröm minta. A fehér szín ilyenkor háttérbe szorul, igazán elegáns, de mégsem annyira szilveszteri szín. Bár a francia manikűr fehér végekkel a legszebb, ezen az ünnepen más színeket is kipróbálhatunk. A francia manikűr igazán elegáns lesz csillogós végekkel.

 

 Fotó: Németh Szidónia

Ünnepi körmök

Ha esetleg a legutóbbi posztunkból merítettél ihletet és a karácsonyi-szilveszteri köröm minták közül választottál, akkor se csüggedj! A karácsonyra készült köröm elegáns és szép, így szilveszterkor is megállja a helyét. Sokaknak nincs lehetőségük a két ünnep között a szalonba menni, illetve sok műkörmös nem is vállal már vendégeket ebben az időszakban.

Reméljük, hogy megtaláltad a számodra megfelelő elegáns szilveszteri körmöt! Áldott, békés, boldog új évet kíván a Spirit Nails csapata! :)