Ugrás a fő kontentre

Tavaszi gél lakk színek

tavaszi-gel-lakk-szinek

Megérkeztek a legmenőbb tavaszi gél lakk színek, amelyekkel garantáltan hódítani fogsz! Bár most úgy tűnhet, hogy soha nem tapasztaljuk meg a tavaszi idő kellemes melegségét, de aggodalomra semmi ok! Ha már az időjárás nem kegyes hozzánk, dobjuk fel a hangulatunkat és vigyünk egy kis színt a mindennapokba a körmeinkkel! A Spirit Nails elhozta neked a legújabb nemzetközi tavaszi gél lakk trendeket 2021-ben, kerüljenek fókuszba a csodaszép, egyedi körmök!

 

A legmenőbb 2021-es tavaszi gél lakk színek

Ugyan a zord időjárás sokszor kedvünket szegi, de ez nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy szabadon, mindenféle műköröm és köröm mintákról álmodozzunk! Ebben a blogcikkben bemutatjuk nektek, hogy melyek azok a színek és műköröm minták, melyek uralni fogják a 2021-es tavaszi - nyári trendeket. Mivel a legtöbben, hogy még élvezhetőbbé tegyék az otthonmaradást, igazi körömszakértővé avanzsálódtak, nézzük melyek azok a színek amelyekkel garantáltan begyűjtöd majd a bókokat az áprilisi és májusi szeszélyes időszakban!

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-2021

 

Világító sárga és szolid szürke

A 2021-es év színe a szürke és a sárga, így a köröm divat sem hagyhatta ezt figyelmen kívül. Ha igazán trendi megjelenést kölcsönöznél körmeidnek, akkor mindenféleképpen a két szín kombinációját kell választanod. Mivel az időjárás ezekben a tavaszi hónapokban kiszámíthatatlan, legalább a körmeidre csempéssz egy kis napfényes hatást. A szürke elegáns és szolíd szín, így ha szeretnéd tompítani a harsogó sárga színt, mindenféleképpen válaszd mellé a szürkét. Ha a pasztell színek szerelmese vagy, akkor ideális megoldás lehet a sárga egyszerű matt verziója, ami valóban tavaszt idéző hatással bír. Ha bírod az erősebb, harsány színeket, akkor válaszd a kanári sárga verziót. A sárga, azonban már önmagában elég feltűnő, így csak rövid, vagy lekerekített körmökön áll igazán jól. A két színt akár egy körmöm belül is kombinálhatod, ha az egyedi megoldások híve vagy, sőt a szürke krómosabb árnyalata visszahozza a 80-as évek diszkó feelingjét is.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-sarga

 

Gyönyörű sárga és szürke gél lakk színeinket összegyűjtöttük neked a weboldalon.

 

Lányos finomság

A pasztell rózsaszín és úgy általában a pasztelles árnyalatok minden évben uralják az aktuális köröm trendeket, így nem meglepő, hogy idén is. 2021-ben azonban a melegebb árnyalatok kerülnek előtérbe a gél lakk színek és műköröm minták tekintetében, ahogyan ezt akciós, 7 darabos rózsaszín gél lakk szettünkben is láthatod. A rózsaszín, a 2021-es köröm design uralkodó trendje, szinte minden köröm designer külön kiemeli, így ha szeretnél magabiztosan kitűnni a tömegből, válaszd rózsaszín bármely árnyalatát. Ha szereted a visszafogottságot, akkor egy szép egyszínű, rózsaszín köröm vagy műköröm gyönyörű és sikkes hatást kelt.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-rozsaszin

 

Az egyszerűség jegyében

Ha figyelemmel kíséred a trendeket, akkor Instagram képek között láthattad megjelenni a tejes hatású körömdivatot. A natúr köröm, szinte mindig divatban marad, ezzel soha nem nyúlhatsz mellé. 2021 tavaszán, ezek a tejszerű körmök a legtrendibbek, így ez akár önmagában, minta nélkül is megállja a helyét. Ha szeretnéd, apró geometriai vonalakkal, virág mintákkal feldobhatod a megjelenésed. Viselhető hosszú és rövid körmökön is, mindkettőn elegáns hatást kel.

 

Piros, a színek királynője

A piros - bátran kijelenthetjük - a színek koronázatlan királynője. Ha tavaszi - nyári trendekről beszélünk, nem hagyhatjuk ki a pirosat, ami igazi jolly joker. Bár sokan csak a karácsonyi időszakban veszik elő a fiók mélyéről, 2021 tavaszán mindenképpen fontos trend lesz. Tudjuk, hogy a matt árnyalatok hívogatóak, de azokat felejtsd el, 2021-ben a fényes a menő! Minél fényesebb a köröm, annál jobb! A narancsos piros árnyalat mellett a bordóba hajló gél lakk színek is hódítanak.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-piros

 

A kék 50 árnyalata

A kék szinte összes árnyalata megjelenik a 2021-es tavaszi, nyári gél lakk palettán. Az egyszerű, tengert idéző árnyalatok leginkább közepesen fényes, vagy matt árnyalatban jelennek meg, a csillámokat hagyjuk inkább otthon. A kékesszürke, melegebb, gyönyörű pasztell árnyalata szintén köröm divat lesz, hiszen igazi tavaszi színnek számít. Ha az egyedi design hívei vagyunk, akkor az arany minták különleges hatást keltenek rajta. Ezek finom és elegáns körmök, így azok is könnyen bevállalhatják, akik nem szeretik a csilivili mintákat, de az elegancia hívei. Ezek rövid és hosszú körmökön is jól mutatnak, és természetes hatást keltenek.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-kek

 

Hódít a retro

A barna szín volt az őszi - téli divat igazi trend nyertese, de nagyon úgy tűnik, hogy a tavaszi - nyári időszakban is velünk marad. A barna, a 90-es évek vezető körömtrendje volt, nem véletlenül tért vissza, hiszen bárki viselheti. A szolidabb világosbarna árnyalat mellett megjelenik a gyönyörű csokoládébarna szín is, ami klasszikus elegancia egyik köröm nagykövete. Ha extrább megjelenésre vágyunk, akkor kombináljuk más színekkel, vagy viseljük hosszabb körmökön, vagy kombináljuk a zöld valamelyik árnyalatával.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-barna

 

Újragondolt francia manikűr

Trendi a barna

A francia manikűr - a piros köröm designhoz hasonlóan - örök divat. Természetes és visszafogott hatása miatt, jól mutat egyszerű, hétköznapi, de elegánsabb öltözékhez is. 2021 tavaszán - ahogy azt a Pinterest és Instagram képek is igazolják - a barna szín a francia manikűr esetében hódító útra indul. A hazai és nemzetközi műkörmös weboldalon már találkozhattál a újragondolt verziójával, ahol a köröm végét fehér helyett barna színnel festik.

Fémes csillogás

Amennyiben a fémes csillogás közelebb áll hozzád, a köröm végét díszítheti vékony arany vagy fém csík, ami letisztult hatást kelt. Természetesen ezt bármilyen színkombinációban kérheted a műkörmös szalonban, legyen az matt szürke és arany, vagy ezüst. Az élénk, neon színek és design a tavaszi - nyári időszakban nyer igazi értelmet, hiszen ha ránézel, máris jobb kedvre derülsz!

A minták és színek szerelmeseinek

A tavaszi színek kedvelőinek ajánljuk az absztrakt mintákat, melyekkel bármilyen egyszerű design feldobható. Itt elengedhetjük a fantáziánkat, az egyszerűbb formáktól a bonyolultabb mintákig minden megengedett 2021-ben. A műköröm minták között az apró állat minták vagány és trendi megjelenést kölcsönöznek.

Az ombre örök

Ne feledkezzünk meg a gyönyörű ombre körmök varázsáról sem, ami francia manikűr formájában a letisztultság és elegancia netovábbja, 2021-ben is. Itt gondolhatunk a hagyományos ombre designra, amit sokan babyboomerként ismernek, de a színes, cukorka verzió is gyakran előfordul köröm szalonokban. Az ombre körmök tekintetében a harsányabb megoldás helyett, inkább a csendesebb és kevert árnyalatok hódítanak.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-ombre

 

A mandula köröm forma népszerűsége töretlen 2021 tavaszán is, de a négyzetesebb formák is népszerűek idén.

 

Fények és csillogás

Természetesen, ha a tavaszi köröm divat a téma, akkor nem hagyhatjuk ki, a legutóbbi divatőrületet, ami nem csak a körmökön, hanem a kiegészítőkben is megjelent, ez pedig a gyöngyházfény. A gyönyházfény nem csak szín, hanem minta tekintetében is visszaköszön, akár holografikus csíkok és pöttyök, népszerű műköröm minták a 2021-es tavaszi szezonban. Ha szeretnénk teljesen egyedi megjelenítést, díszítsük a köröm két sarkát, ami már az őszi szezonban szemmel látható trend volt, műkörmös berkekben is. A márványos köröm divat (legyen az gél lakk, vagy műköröm) továbbra is sikkesnek számít, a tavaszi szezonban pedig, válasszunk hozzá rose gold mintát.

 

Nude, a letisztultság jegyében

Nem felejtettük a kevesebb, több elvét követő olvasóinkat sem, hiszen nagyon sokan, a tavaszi szezonban is inkább a jól bevált dolgoknál maradnak. Nekik ajánljuk a weboldalon található Spirit Nails 7 darabos Rose Nude gél lakk szettet, ami gyönyörű, tavaszias színösszeállítás, garantáltan azonnal a szívedbe lopja magát! A visszafogott színek, akár minta nélkül is megállják a helyüket, nem szükséges díszíteni. Ha mégis úgy érzed, szeretnél némi játékosságot, akkor díszítsd csak a gyűrűsujjad, vagy a körmeid végét, egy vékony részen. Ha még extrább megjelenésre vágysz, festheted a körmeidet különböző színűre, vagy feldobhatod apró virág mintákkal. Amennyiben imádod a 2000-es évek funky hangulatát, használj merész görögdinnyés pink és zöld színeket, amivel páratlan megjelenést adsz majd a körmeidnek.

 

tavaszi-gel-lakk-szinek-nude

 

A minták hálójában

A 2021-es tavaszi - nyári műköröm minták között a minimalistától egészen az exkluzívig, mindent megtalálunk. A nemzetközi magazinokban a képek arról árulkodnak, hogy a műköröm szalonok idén sem unatkoznak majd, ami a köröm designt illeti. Nagy hangsúlyt kap a zöld szín, ami inkább mattos, egyszerűbb árnyalatban köszön vissza a körmökről, akár levél formájában is. Az absztrakt minták, pöttyök, vonalak, átfedések szintén hangsúlyosak.

Sűrűn találkozhatunk felhő mintával is 2021-ben, ami igazi tavaszi hangulatot áraszt, mintha egy réten feküdnénk, a bárányfelhők alatt. A rose gold fóliák továbbra sem mentek ki a divatból, de itt is az absztrakt minták uralkodnak, a képek szerint. Piet Mondrian, a 30-as években élt holland festő mintái is gyakran megelevenednek a körmökön, így az absztrakt divat térhódítása a körmökön szinte nyilvánvaló.

A gyönyörű virág minták is divatban maradnak, így a virágok szerelmeseinek nem szükséges aggódniuk! A nude körmökön megjelenő gyönyörű virág csokrok, főleg monokromatikus árnyalatokban mutatnak jól. Itt inkább a hagyományos divat látható egy - egy külföldi körmös weboldalon, a színek tekintetében pedig uralkodik a piros, a sárga és a zöld.

Hozzád melyik 2021-es tavaszi körömdivat áll a legközelebb? :)

Nézz szét legújabb tavaszi és nyári gél lakk színeink között a weboldalon!