Ugrás a fő kontentre

Spirit Beauty - Megérkeztek a smink termékek!

spirit-beauty-smink-termekek

Kedvenc műkörmörmös termékeid után most megérkeztek a Spirit márka vadonatúj smink termékei is! A 2021-ben megjelent smink termékek minőségi alapanyagokból készülnek. Gyere és nézz körül te is a spiritnails.eu oldalán megjelent Smink menüpontban, ahol kozmetikai termékeinket találod! Hamarosan széles választék válik elérhetővé, hasonlóan a műkörmös termékeink palettájához. Jelenleg bevezető termékek elérhetőek, melyeket most részletesen bemutatunk nektek, ebben a blogbejegyzésben.

 

Arc

Alapozó

Ebben a menüpontban alapozókat és púdert találsz. A folyékony alapozó készlet egy világos és egy sötét folyékony alapozóból áll. Ezek segítségével bárki számára megfelelő színárnyalat keverhető és kiválóan alkalmazható a bőrhibák elfedéséhez. Az arc és a test kontúrozásához, árnyékolásához is kifejezetten ajánljuk. A készlet két árnyalatú folyékony alapozója külön-külön is megvásárolható. Amikor valamelyik elfogy, nem szükséges egy új szettet megvásárolnod. A folyékony alapozók 30 ml-es kiszerelésű elegáns üvegcsékben kaphatóak.

Ajánlott primer használata. Az alapozót felviheted szivaccsal vagy alapozó ecsettel. Általában érdemes fentről lefelé haladni az egyik, majd a másik oldalon. Homlok, szem és szemkörnyék, orr és orrkörnyék, száj és szájkörnyék. Végül az áll és az áll alatti nyakrész következik. Így biztosan semmi sem marad ki az alapozásból. Ápold a bőrödet, hiszen minden bőrtípus igényli a megfelelő ápolást, előkészítést. Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, ez jót tesz az arcbőrödnek is.

Púder

Ez a színtelen fixáló púder tökéletes termék ahhoz, hogy sminkünket tartósabbá varázsoljuk használatával. Matt alapozást érhetünk el vele, a púder bármilyen árnyalatú alapozóra felvihető színtelen mivoltának köszönhetően. A bőr selymesebb lesz alkalmazásával, természetes hatást kelt. A transzparens púder 15 g-os kiszerelésben kapható, púderpamaccsal. Ha csak fixálni szeretnénk a sminket, elég egy leheletnyi porpúder kizárólag a kívánt részekre. Ha a célunk egy erősebb fedésű mattítás, akkor több anyagot vigyünk fel.

Szem

Szemhéjpúder és smink paletták

A 2021-es Darling paletta egy professzionális szemhéjpúder paletta, melyben 21 színt találsz. A paletta segítségével akár egy természetes nappali, akár alkalmi smink is elkészíthető.

A smink paletta szintén egy professzionális termék. Praktikus és kompakt, több lehetőség rejlik benne, mint gondolnád! Összesen 6+2, azaz 8 színt tartalmaz. Ezeket a színeket használhatod szemhéjfestéshez, kontúrozáshoz és pirosításhoz is. Természetes smink is készíthető használatával. Egy mini sminkecsetet is adunk hozzá ajándékba.

Spirál és tus

A vadonatúj termékek közül az egyik legkelendőbb a szempillaspirál. Tartós és vízálló. Használatával hosszú, elegáns, csomómentes pillákat varázsolhatsz vendéged részére vagy magadnak. Sminkfixáló használatával még tartósabb eredményt érhetsz el. A szempillaspirált a nap végén mindig le kell mosni sminklemosóval, ugyanis a festék rászárad a pillákra, amik így károsodhatnak. Ezt a márkától függetlenül, minden alkalommal érdemes megtenni!

Az új termékek között szereplő szemhéjtus szintén vízálló, rendkívül tartós. Vastag és vékony vonalat egyaránt könnyű vele húzni, gyönyörű tekintet érhetünk el használatával. Fontos, hogy várjuk meg, amíg az anyag megszárad, hogy ne kenődjön el a szépen meghúzott tusvonal. Ha a termékeket együtt használod, először mindig a tusvonalat húzd meg, utána használd a szempillaspirált. Ez azért fontos, mert ha először a spirált viszed fel, a szempillák tövében összeragadhat a tus, így csúnya csomósodás alakulhat ki. A gyönyörű macskaszem hatásért mindig a belső szemzugból kezdd el meghúzni a tusvonalat! Ha remeg a kezed, támaszd meg a könyöködet, így stabilabban tudod használni a szemhéjtust. Szem alatt sose használjunk színes szemhéjtust!

Ajak - Rúzsok

A rúzs a tökéletes smink elengedhetetlen része. Persze figyeljünk az egyensúlyra: ha a szemsmink erős, kevésbé feltűnő rúzst alkalmazzunk. Amennyiben az ajkakat szeretnénk kiemelni egy vadító vörös rúzzsal, kevésbé emeljük ki a szemeket. A túlzottan erős smink a szemen és ajkakon egyaránt nem azt az eredményt fogja mutatni, amit várunk. Érdemes szájkontúrt használnunk az ajakrúzs felvitele előtt, így hosszabb ideig lesz tartós a rúzs. Fontos, hogy soha ne használjunk világos rúzshoz túl sötét szájkontúrt!

A rúzs amelett, hogy jól pigmentált és kényelmes viseletet biztosít, ápoló hatása is van az ajkakra nézve. Élei és alakja miatt könnyű vele dolgozni, egyszerűen és pontosan felvihető az anyag.

 

Kiegészítő eszközök - Ecsetek

A Spirit Beauty sminkecset készletben 10 db profi sminkecset található. Az ecsetek használhatóak a szemek, szemöldök és arc sminkeléséhez. Professzionális és otthoni használatra is egyaránt ajánljuk! A készletben többek között púderecset, alapozó és pirosító ecset, füstösítő és rúzsecset is megtalálható.

A Spirit Beauty termékek ugyan még csak most jelentek meg a webáruházban, de hamarosan széles választékban is megvásárolhatóak lesznek. A fizetési és szállítási információkat ITT találod, vagy keress minket ügyfélszolgálatunkon. Ezeket a termékeket kizárólag a SMINK fül alatt találod. Rendeléstől számítva a szállítási idő 1-3 munkanap, így hamar kipróbálhatod vadonatúj sminktermékeinket. Az eszközök segítenek neked a csodás sminkek elkészítésében. Amennyiben kérdésed van, írj emailt nekünk, hiszen természetes, hogy kollégáink segítenek, ha szükséges.