Ugrás a fő kontentre

Műköröm minták 2019

Műköröm minták 2019

Divatos műköröm minták 2019-ben

 

Az idei évben továbbra is tarol a műköröm őrület, hiszen egy jól elkészített alkotás a megjelenés tökéletes kiegészítője lehet. Sokan öltöznek a körmükhöz, illetve vannak olyan alkalmak, például esküvő, ballagás, szalagavató, amikre külön körmöt készítettnek, olyat, ami illik az eseményhez és nem utolsósorban a ruhához is.

 

A legelterjedtebb műköröm minták 2019-ben is a különböző nonfiguratív motívumok és az aszimmetrikus díszítés. Az unalmas hétköznapokba nagyon könnyen csempészhető be bohókás hangulat, különböző, ám egymással harmonizáló színek használatával.

 műköröm minta

A legnagyobb összhang úgy érhető el, ha ugyanazzal a színnel díszítünk az egyik körömre, mint ami a másik körmön az alapszín, és fordítva. Ez nem csak két színnél, de még három esetén is nagyon elegáns megoldás. A legtöbben már nem szeretik egyforma színűen hordani mind a tíz körmüket, így ez a módszer lehet a recept a tökéletes köröm készítésekor. A színeken múlik minden, lehet vidám és bohém, de aki konzervatívabb, vagy olyan helyen dolgozik, ahol fontos a visszafogottság, még neki is ideális, de semmiképpen nem mondható unalmasnak.

 

Továbbra is nagy szerepet kapnak a púder- és pasztellszínek, ami a tavasz közeledtével egyre inkább érthető. Ilyenkor főleg a napsárga, világoszöld, babarózsaszín, babakék és az orgona árnyalatok azok, amik a legtöbbször fordulnak elő a körmökön. Ezeket a színeket nagyon könnyű fehérrel feldobni, és mindemellett elegáns és finom megoldás is.

 

 műköröm minták

A megunhatatlan piros, fehér és a fekete soha nem megy ki a divatból, ezeket a színeket ráadásul nagyon könnyű összeilleszteni más színekkel. Előszeretettel használják őket francia körmöknél is, ami érthető, hiszen a fehér végű francia köröm nagyon elegáns, de még ezt az egyszerűbb stílust is könnyű feldobni, ha a fehér részt egy másikkal helyettesítjük. Mivel ezekben az árnyalatokban, mint a piros, fekete és a fehér, ruhadarabok, divatos kiegészítők és ékszerek is nagy számban kaphatók, ezek a színek a körmökön is nagy népszerűségnek örvendenek.

A türkizkék is örök kedvenc. Gyönyörű szín, akár díszítésként, akár alapszínként használják, csodásan mutat a körmön. Sok színnel harmonizál, pont emiatt sokan szeretik. Számos embernek jut eszébe erről a színről Kleopátra, és arannyal, fehérrel szokták a türkizt kombinálni, ami kifejezetten jól mutat, érdemes kipróbálni. Vannak kifejezetten olyan műköröm minták 2019-ben is, amik megfelelnek ennek az ókorinak ható stílusnak, ellenben mai napig divatosak, és amikkel ezek a színek könnyen megkoronázhatók.

 műköröm minták 2019

A forma tekintetében a balerina formájú köröm a legkedveltebb a fiatalok körében, ami érthető, hiszen nem csak mutatós, hanem praktikus viselet is. Könnyen elkészíthető akár zseléből, akár porcelánból, és erre a formára nagyon könnyű díszíteni. A mandula körmökkel ugyanez a helyzet, ráadásul ez a stílus rövidebb hosszban is nagyon szépen mutat, hiszen ez hasonlít leginkább a természetes körömformához.

Festett vagy nyomdázott műköröm minták 2019-es évben is közkedveltek, és ezek mellett nagyon kedvelt a különböző formájú és méretű swarovski kövek használata dekorációként. Nagyon elegáns megoldás, hiszen a kövek gyönyörűen csillognak, tökéletes ékei a kezeknek. A festett mintázatot is kombinálhatjuk egy-egy kristályberakással, vagy a kövekből is ragaszthatunk különböző mintázatot. A színválaszték itt is nagyon széles, de az idei évet is, az előző évekhez hasonlóan, messze uralja a hologramos csillogású kövek használata.

 köröm minták 2019

 

A pár éve divatba jött matt köröm ebben az évben is jelen van a divat élvonalában. Nagyon közkedvelt a fényes és a matt körmök kombinálása, ami kifejezetten mutatós és figyelemfelkeltő. Bevett szokás és igen elegáns, ha a díszített körmökre fényes-, míg az egyszínű körmökre matt fedőzselét használnak. Ebben az esetben ez azért célszerű, mert a díszítés mellett nem vesznek el az egysznű körmök. Egy szép matt körömmel is felkelthetjük a figyelmet, hiszen nem szokványos látvány.