Ugrás a fő kontentre

Pedikűr gép - Minden, amit tudnod kell

Pedikűr gép - Minden, amit tudnod kell

Ebben a cikkünkben bemutatjuk a Podomonium Ecomonium és Podomonium Ecomonium Plus vizes pedikűrgép használatát és előnyeit. Bár többször van szem előtt a kezünk, nem szabad elfeledkezni a lábainkról sem. A gyönyörű, selymes, ápolt lábak nőknél elengedhetetlen részei a csábításnak és a mindennapoknak egyaránt. Ha pedikűrös vagy, akkor pontosan tudod miről is beszélünk! Ebben a cikkünkben szeretnénk számodra megfelelő segítséget nyújtani, hogy hasznos útmutatást kapj pedikűr gépek világában. Legtöbben a pedikűr szó hallatán arra gondolnak, ahogy kézzel, manuálisan, erősen reszelik a bőrkeményedést, lakkozzák a lábkörmöket. Pedig a szakma már évtizedek óta különböző formájú és erősségű pedikűrös géppel dolgozik, így munka közben sem fáradnak el annyira a pedikűrös szakmabeliek, valamint kevesebb is a szálló körömpor belégzésének mennyisége. A gépi pedikűr használatával biztonságosabb, minőségibb munka végezhető rövidebb idő alatt, és persze kevesebb fájdalommal is jár.

Mitől alakul ki a bőrkeményedés?

Korábbi cikkünkben már írtunk a bőrkeményedés problémájáról. A bőrkeményedés azért alakul ki, mert a bőrünk védekezik a különböző mechanikai behatásokkal szemben. Ennek következménye, hogy védőréteget képez, hogy óvja a sérülésektől a bőr mélyebb rétegeit, így akár a csontokat is. Például, ha a kislábujjadat nyomja, dörzsöli a cipő, amit viselsz, akkor azon a területen védekezésképpen megvastagodik a bőr. Leggyakrabban a sarkokon és a talp elülső részein alakul ki bőrkeményedés, kisebb és nagyobb területeket is lefedhet. A bőrkeményedés vastagságát illetően lehet éppen csak érezhető, de nagyon vastag is, ami viszont már akár fájdalmas is lehet, nem csak esztétikailag zavaró.

A vastagabb, nagyobb kiterjedésű bőrkeményedés eltávolítását bízzuk inkább pedikűrösre! A pedikűr fájdalommentes folyamat, a bőrkeményedés eltávolítás ugyanúgy nem érezhető professzionális eszközök használatával. A pedikűrös érzi és látja is, hogy meddig szabad a bőrt leszedni, figyelve arra, hogy ne legyen túlszedve, és ne legyen érzékeny a felülete. Nem csak a bőrkeményedéstől szabadít meg minket, hanem a körmeinket is ápolja. A kezelés végeztével pedig ápoló krémeket masszíroz a lábakba, melyek táplálják és puhítják a bőrt, a masszázs pedig fokozza a vérkeringést.

pedicure

Nedves vagy száraz pedikűr?

Két fajta gépi pedikűr létezik: nedves vagy száraz. A nedves, vagy más néven vizes pedikűrgép munka közben a lábra folyamatosan bőrfertőtlenítő folyadékot permetez, nedvesen tartva azt (innen kapta a nevét is). Ugyanis így a vendég a különböző csiszoló frézzel történő reszelés közben semmiféle fájdalmat nem érez, valamint folyamatosan fertőtlenítve és védve van a különböző baktériumoktól, amelyek megtalálhatóak akár a levegőben is. Ezzel az eszközzel végzett pedikűr gyorsan és fájdalommentésebb a vendég számára. A száraz, porszívós pedikűr gépek használat közben zajosak, folyadék adagolása nélkül a vendég kellemetlen, égető érzést érez a különböző csiszoló frézekkel történő kezelés közben, így érdemes rövid szüneteket beiktatnunk a csiszolás közben. Emiatt a munka lassabban megy. A körmök kezelése során a levegőbe szálló köröm port maximálisan egyik porszívó sem tudja elszívni, így pormaszk használata kötelező. A felsoroltak miatt láthatjuk, hogy a gépi pedikűr választható módszerei közül inkább a vizes pedikűr az ajánlott.

Hol szerezzem be a vizes pedikűrgépet?

Weboldalunkon a legújabb fejlesztésű, magas minőségű Podomonium Ecomonium Vizes Pedikűr Gép és a Podomonium Ecomonium Plus Vizes Pedikűr Gép található. Mindkét termékre jellemző, hogy bármelyik frézer belemegy a tokmányába. A folyadékot illetően bidesztillált víz a legcélszerűbb hozzá vagy a leírásban megadott fertőtlenítős/alkoholos folyadék. Mindkét géppel gyorsan és hatásosan, a vendég számára fájdalommentesen lehet dolgozni, valamint megfelelő formájú és erősségű csiszoló frézzel bármilyen pedikűrös tevékenységet egyszerűen és biztonságosan tudsz elvégezni, legyen az bőrápolás, körömápolás. Ha pedig kikapcsolod a permetező funkciót, akkor száraz pedikűr gépként is működik. Kettő az egyben gépek! A gépek professzionális használatra vannak fejlesztve, így otthonra, saját magadnak nem ajánlott a beszerzése, ugyanis használatához szaktudás szükséges!

Mi a különbség a Podomonium Ecomonium és Podomonium Ecomonium Plus vizes pedikűrgép között?

Nem csak a Plus szócska beiktatása! Podomonium Ecomonium Plus Vizes Pedikűr Gép könnyebb, kisebb, viszont nagyobb a folyadéktartálya 75 ml-rel és a tömlője is hosszabb 10 cm-rel (150 cm helyett 160 cm), mint a sima Podomonium Ecomonium pedikűr gépnek. Bármelyiket is választod a két professzionális gép közül, egyik pedikűrös géppel sem lőhetsz mellé! Szalonod éke lehet és minőségi, mindkettőtök számára biztonságos, tökéletes munkát adhatsz ki kezeid közül a használatával.

20% kedvezmény lábápolóknak, műkörömépítőknek és tanulóknak

Mi, a Spirit Nails-nél célunknak tekintjük, hogy támogassuk a hivatásos műkörömépítőket, manikűrös vagy pedikűrös tevékenységet végzőket, sőt az ezeket a szakmákat tanulókat is! Így számukra 20% kedvezményt adunk, amennyiben regisztrálnak ingyenes hűségprogramunkba az alábbi oldalon található regisztrációs form kitöltésével: https://spiritnails.eu/pages/spirit-nails-club-husegprogram. A hűségprogramba történő regisztráció sikerességéről emailt küldünk, amelyben a kedvezményre jogosító kód is található. Ezt a 20% kedvezményre feljogosító kódot minden vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyet a Fizetés oldalon található kuponkód mezőbe kell beírni.

Reméljük, segítettük a választást a száraz és vizes pedikűrgép között. Fontos tudni, hogy melyik gépet pontosan mire célszerű használni, hiszen egy megfelelő szakember tudja, mely gépeknek mi az előnye, hátránya, milyen esetekre ajánlott és melyekre nem. A mai, gépekkel irányított világban természetesen elengedhetetlen a kézi reszelés tudása is, de az körömporral, fájdalommal jár mind a pedikűrös, mind pedig a vendég számára. Így ha biztonságosan, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel szeretnénk végezni a szakmánkat, akkor legfontosabb a megfelelő vizes vagy száraz pedikűr gép megválasztása a hozzá illő frézzel. Fordítsunk időt lábainkra, azok ápolására, hiszen minden nap tökéletes szolgálatot tesznek, így megérdemlik a kényeztetést a pedikűrös kezei között!